CCR Isännöi Kevätturnausta.

CCR Jyrää! CCR:n vähälukuinen, mutta sitäkin taitavampi joukkue pyöritteli normiotteilla Poliisit, Kalix VIP:t ja Outokummun (Lähialueen kaikkien edustusjoukkueiden parhaat kerättynä!)-joukkueet kesälaitumille.

CCR:stä tehojaan esittelivät tutut Repe Lauri (6+6), Mika Kilpeläinen (6+6) ja Timo Ylisaukko-oja (2+10). Kolmikkoa on kosiskeltu tositoimiin ensikaudeksi useammalta taholta (mm. Änäriin) suurilla lupauksilla, mutta neuvottelujen todetaan olevan todella pahoin vaiheessa…

Matti Halonen teki myös näyttäväntehokkaan paluun kentille ja muutkin pelasivat hienosti..

Outokummun joukkueen terävintä (verbaalista)osastoa oli tietenkin Läppä, pelipuolella erottuivat ajoittain myös Janit Järvinen ja Koivisto. CCR toivottaakin vastustajilleen hauskaa kesää ”kovan ja kehittävän treenauksen merkeissä”, Kiittää turnauksen tuomaristoa Sami ja Ville Pokka, Mikko Heikkilä, Taneli Kallio, Johannes Salmela ja Santtu Kumpula.

–Ike´s sms news–