MC CCR ajelu 2007

Eilen ajettiin MC CCR:n ensimmäinen virallinen pohjoisen kierros. Luontoäiti oli, CCR:n johdon avulla, loitsinut loistosään ajelun ajaksi. Niinpä Kilpisjärvellä ja Narvikissa mitattiin alkuviikon lämpöennätykset uusiksi!!

Ynskä oli raapustanut hienon ajoreitin paperille, mutta kun tuuli irrotti sen kypärän pleksistä, mentiin loppumatka kokeneiden ccrbikerien johdolla. Jopa seurueen nuorimmat pysyivät ajoittain kyydissä mukana (Lasse, Mäksä.. ja se busanisti).

Reitin varteen oli jälleen keräytynyt hurraavia järvikyläläisiä, joista osa liittyi ajoporukkaan. Lähdössä, ja aina Teboilille saakka, oli bikereita 8, mutta loppumatkasta perässä roikkujia oli arviolta 80. Hieno letka.

MC CCR kiittää järjestäjiä, sponsoreita, osallistujia. Eiköhän viimeistään ensi vuonna uudestaan!

**MC CCR**