Asiantuntijat matkalla..

CCR:n viralliset kisakommentaattorit ovat yhä matkalla kohti Moskovaa. Heidän on tarkoitus vierailla Ylen studiossa alistamassa vastustajaa (vanhoja juttuja sinisistä jne) ja heti loppuottelunn päätyttyä he kiiruhtavat juontamaan Euroviisujen finaalin.

Matka siis taittuu leppoisasti vapaasti hengittävällä Ladalla. Molemmilla asiantuntijalla on mukana omat avustajansa (=rahoittajat) takapenkillä. Vaikkei Ladan takapenkkiä oli tarkoitettu 12:lle henkilölle, niin hienosti sinne on onnistuttu paketoimaan sinisten tiivis joukkue.

Kommentaattorit haluavat kiittää jo tässä vaiheessa nykytekniikkaa, sillä vaikka ohjaamo niin täynnä sikarin savua, ettei ulos näe.. niin gps vie porukkaa kohti finaalia.

CCR:n toimitus seuraa ylpeänä lähettiläiden matkaa ja raportoi tarpeen vaatiessa lisää.

–CCR Moskva —