Voro kiinni

Ville Levyn ponttoonit on löydetty hyväkuntoisina verotoimiston takapihalta (polliisiaseman takana). Polliisien pupuryhmä kiinnitti huomion roskista vasten olleisiin ponttooneihin ja teki melko onnistuneen iskun kohteeseen. Iskun aikana ko roskiksessa lounaistauolla ollut Åke häiriintyi niin että heräsi päiväuniltaan.. ja nähdessään virkapuvut, hän vaistonvaraisesti lähti lähes juoksuakselin pakomatkalle. Polliisit eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan juosten edennyt Åke jäi Arpelan takana piikkimattoon kiinni.

Juuri terapiasta saapunut jäähallin henkilökunta haluaa kiittää omasta ja Villen puolesta polliiseja ripeästä toiminnasta. Tullin suojissa piileksivän Åken oikea henkilöllisyys ei vielä ole tiedossa, mutta CCR rikoksenhutkinta on luvannut antaa polliiseille tarvittaessa hyviä ehdotuksia. Åken pärstä vaikuttaa jossain määrin tutulta.

— CCR —