KEVÄTSARJA 2009

Salanimellä ”ÄVPK” esiintynyt CCR voitti Plussa Centerissä pääsiäisviikolla järjestetyn kovatasoisen kevätsarjan. Ensi koitoksessa vastaan asettui erittäin fyysinen Poliisit vahvistettuna Kemin Lämäreiden nimeikkäimmällä kaartilla. CCR-ÄVPK vei ottelun tiukan väännön jälkeen luvuin 14-3.

Toisessa pelissä vastassa oli ennakkoon ylivoimaisesti nimekkäin joukkue TEAM TERRIBLE eli ”Palloketut” vahvistettuna Etpon Suomisarja-joukkueesta tutuilla nimillä Pukema-Väänänen-Niemi-Suunnat.. Mutta valkoisissa paidoissa esiintynyt CCR-ÄVPK painoi lopussa rutiinilla ensin tasoihin ja sitten lopulta yleisön raivoisasti kannustaessa 4-3 voittoon.

Kolmannessa koitoksessa kiirastorstaina, vastassa oli Outokummun ennakkoluuloton, ja kovaa liikkuva joukkue ( +Jani Koivisto) josta kuitenkin väännettiin lopulta tiukka 6-5 voitto (peliajatusten oltua jo pahoin pääsiäislomilla).

Turnauksen direktoraatin valitsemaan tähtikentälliseen valittiin Reino Lauri – Mika Kilpeläinen – Timo Ylisaukko-oja – Martti Pokka – Risto Enbuske.

Sarjan parhaaksi maalivahdiksi valittiin odotetusti Ilkka Kilpeläinen.

CCR:n suunnasta halutaan kiittää sarjan järjestäjiä, toimitsijoita ja erityisesti tuomareita Sauli ja Santtu Kumpulaa, runsaslukuista yleisöä unohtamatta. CCR vetäytyy nyt kesäharjoittelutauolle, ja palaa jääaiheisiin elokuussa.

CCR:n suosittelemia kesäharjoituslajeja oluen tmv. nestepitoisten juonnin ohella ovat mm. Golf sekä muut herrasmieslajit, kuten moottoripyöräily sekä rokastaminen ynnä muut salakalastuslajit.

— CCR Springnews–