Tutkapari kentällä

King of Hippos eli Dino saapui eilen Kupan sponsorirahojen (7,20mk) siivittämänä erikoislennolla suoraan sinisten vahvuuteen. Eikä ollut mikään turha satsaus, sillä Kuppa & Dino parivaljakko uurasti koko ottelun täydellä teholla. Dino jaksoi väsymyksestä ja matkapahoinvoinnista huolimatta tehdä arvokasta kärkkymistehtävää ja pitkästä aikaa Kupan ääniohjauskin oli tutusti kohillaan. Ehkä sinisten toinen maali oli hyvä esimerkki parivaljakon tehokkuudesta: Kari heitti (purku-)kiekon keskialueelle, josta Jani nappasi sen hienosti, samaan aikaan Dino tuli pois patsiosta ja Kuppa antoi neuvoja muille.. no Jani ei sittenkään saanut kiekkoa haltuunsa, mutta onnekkaasti, kiitos heikon jään, kiekko lipui sinisten Samille, joka veti tulisen laukkauksen kohti Ilarin vieressä olevaa maalia – ja ennen kuin Ilari kerkisi sanoa ”kissa”, huusi Kuppa ”Kasi syötti”!!

Ottelu päättyi valkoisten tiukkaan 19-16 voittoon.

Pytyt:

***** Dino
**** Kuppa
*** Kepe
** Mika

* tERVOLA