Siniset avasi paketin

CCR:n pikkujouluissa oli ennätysmäärä juotavaa tarjolla. Osittain kiitos kuuluu pelaaja numero #8:lle, joka ”kiireessä” unohti jakaa kutsukortit sinisille…

Ehkä juuri tämän vuoksi pikkujouluissa päätethiin antaa sinisille oikein aivan mahoton joululahja: Voitto valkoisista. Tiedettiin ettei tähän tulokseen välttämättä päästä vaikka valkoiset pelaisivat puolitehoilla, joten virittelimme maalivahtien juomapullojen sisällön uusiksi. Taikajuomaa jäi pikkujouluista sen verran.. Mutta eilen, kun lahjaa sitten annettiin ”taistellen ja vääntäen”, maalivahdit suorastaan loistivat. Tarvittiin jatkoaika jotta siniset saivat lopulta maalin tehtyä.

Sinisten parhaat:

********* Sami
********* Pasi
******* Mika
*******Mäksä

Valkoisten Oscarit:

*** Mika
*** Risto
***Ynskä (poissaolevana, mutta taso säilyi)