Yllätysten sunnuntai!!

Rehellisyyden nimessä on myönnettävä että toimituksella on ollut vaikeuksia kirjoittaa raporttia viime sunnuntain ottelusta. Tuskin kukaan sininen, tai edes valkoinen, olisi ikinä voinut kuvitella siitä mitä tapahtui Hannulamäen jäähallissa. Jymy-uutiseksi olisi riittänyt se, että Ari teki 104 torjuntaa tai Mäksä viimeisteli peräti 2 (kaksi) maalia..

Mutta todellinen uutispommi oli se, että Kuppa oli luopunut legendaarisista polvisukkahousuista!! Melko varmojen tietojemme mukaan sukkapolvihousut on palautettu jääkiekkomuseoon, josta ne v. 1929 mystisesti katosivat vahanuken päältä. Sukat oli mallia ”vatsan kohdalta joustavat, polven kohdalta tukevat ja kainoloista kiristävät”, eikä niitä ole enää valmistettu sen jälkeen kuin ompelukone keksittiin.

Illan ottelussa parhaana palkittu Pekka kiteytti pelin hengen hienosti: ”Ihan jees oli kokkeilla ensimmäistä kertaa puolustuspelaamista ihan oikeasti ja ihan omassa päädyssä. Ei ihme että voitto meni tiukalle!”

**CCR**