Pyttyjä hukassa

Zimoset (Part of CCR Group) on juhlinut viime vuosina usein ja värikkäästi. Vuosittaisessa pytty-inventaariossa on huomattu että muutama kiertopytty on mahdollisesti jälleen ”hukassa”. Näihin pitäisi vielä kevään aikana hakea ”tuore leima”.

Frank Zimonen on luvannut ”huomattavan löytöpalkinnon” sille, joka palauttaa pytyt CCR:n toimistoon!

Frank toivoo myös, että ne henkilöt jotka muistavat juhlista jotain, ottaisivat myös yhteyttä toimistoon. Myös tällaisten henkilöiden löytymiseen johtaneista vihjeista on luvassa palkkio..

Pytyissä on yleensä merkintä: 2006 Zimoset – 2007 Zimoset – 2008 Zimoset …

**CCR – Zimoset**

Curlingia jäällä

Sinisten kakkoskenttä ”Kupat” esitteli parastaan eilen illan ottelussa. Vihdoin kentällinen oli päässyt eroon ”hurhum”-kiekosta, joten illalla nähtiin aitoa curling -kiekkoa: Kippari laittaa pelivälineen liukumaan ja muut säntäävät heti kipparin ohjeiden mukaan pelivälineen kimppuun osumatta siihen kuitenkaan.

Valkoiset olivat alussa hätää kärsimässä, kiitos taas maalivahdille, mutta pian palattiin normikiekkoon. Sinisten parhaat olivat M.Mörsäri (paketti ylämummomuusia) ja M.Norman (paketti batteria). Valkoisista palkittiin Ilari (Turbo-Hoover) ja J.Siponen (bytty).

– ccr –

Ryvetshkinin tulo viivästyy

Sinisten tuore vahvistus, Ryvetshkinin, on saapumassa Tornioon syksyksi. Pieniä ongelmia on matkalla esiintynyt -lähinnä navigaatiolaitteisto on osoittautunut virheherkäksi.. Mutta kuitenkin mies on tänne tulossa, kunhan pääsee Afganistanista ehjänä pois.

Ei muuten olisi uskonut että kompanssi ja rautahampaat eivät toimi yhdessä!

* CCR siniset ry *

Siniset hävisi

Sunnuntain karkelossa parhaat hetket koettiin pukuhuoneessa, kun Eki yritti pukea valkoista paitaa päälleen. Joku vähähiuksinen mies oli laittanut hihat solmuun, joten aika hankalaa oli vetää paita ylleen, vaikkakin Eki kokeili myös pukea paidan nurinpäin (numero eteen)…

Siniset luulivat heti että tuossa mies kypsä heidän joukkueeseen, kun paidankaan pukeminen ei tahdo onnistua, mutta solmut avattuaan Eki paineli kentällä lujaa tehoilla 0+4.

Ottelun himotut palkinnot:

*** Ynskä (sixpack!!)
** Wense (joku uusi auto)
* Eki (Taikuri Solmun DVD)

//CCR

Sauli Kumpula ehdolla HOF:iin

CCR:n johtokunta miettii parhaillaan Sällin lisäämistä Hall Of Fameen. Sällin ura hakee vertaistaan.. bussikuskista huoltajaksi, sitten valmentajaksi ja välillä kaikkea yhtaikaa.

Vuosia myöhemmin kun näkö heikkeni sen verran, että luistimien teroittamisesta ei tullut mitään, saatikka bussin ajamisesta.. niin Sällistä tuli monivuotinen maalivahti Tornion IHC:lle. Vai miten se menikään?

//CCR HOF

Zimoset jälleen voittoon!

Zimoset (Part Of CCR Group) haki Meri-Lapin arvostetuimman ja hienosti järjestetyn lätkäsarjan, KHL:n kiertopalkinnon ”Pojan” jälleen Tornioon!

Loppuottelussa nuorekas kemiläistähdistö, Sicago, kaatui numeroin 9-3. Loppuottelussa loistivat maalissa Ilari ja kentällä Mäksä, joka ei valkoisen paidan huumassa muistanut käydä kertaakaan vaihdossa!

Zimoset kiittävät tukijoitaan, fanejaan ja miettivät jatkoa kuten Teukka, eli katsotaan ensi syksynä…

-ZZ Topnews-