Viikon parhaat

Viikon parhaaksi raati arvio valkoisten #88:n, jonka ilmeettömän virheetön peli teki lähtemättömän vaikutuksen raatiin. Mainittakoon vielä, että #88 ollessa kentällä, ei siniset saaneet tehtyä ensimmäistäkään maalia! Eikä edes laukausta. Ei ihme että Nivalan rakettia on kyselty jo muuallekin.

Viikon komeimman maalin tarjosi yllättäen sinisten #8, joka laukoi tulisesti suoraan syötöstä viuhuvan kudin kohti alanurkkaa.. ja vaikka kiekko osui matkalla ensin omaan oikeaan polveen ja kimposi siitä maalintakana olevaan Ripeen.. niin siitä huolimatta kiekko jaksoi vielä pyörähtää maaliviivan toiselle puolelle.

//CCR news

Jakke is back!

Siniset olivat eilen ratketa riemusta, sillä yksi CCR:n parhaista pelaajista Jakke puki sinisen paidan päälle. Jakke kertoi olevan sen verran vielä keskenkuntoinen ja osittain rampakin, joten kun pelaa sinisten puolella, niin ”sitä vaan katoaa massaan..”.

Mitä turhia, Jakke oli selvästi yksi sinisten parhaista, joten siniset pistivät eilen ihan tosissaan kampoihin. Sinisistä erottui positiivisesti myös Roman Kurkman (0+3) sekä Saija Pahalampi (1+3).

Valkoisten parhaat olivat Yks Toimija Laukoo (4+4) ja Sikseen Turbo (1+6) . Myös Riko Pitsa pelasi kauden parhaansa sivuten omaa henkilökohtaista yhden pelin piste-ennätystä tehoilla 2 maalia, 3 syöttöä ja 4 kertaa vaihdossa!

// CCR