Tutkapari kentällä

King of Hippos eli Dino saapui eilen Kupan sponsorirahojen (7,20mk) siivittämänä erikoislennolla suoraan sinisten vahvuuteen. Eikä ollut mikään turha satsaus, sillä Kuppa & Dino parivaljakko uurasti koko ottelun täydellä teholla. Dino jaksoi väsymyksestä ja matkapahoinvoinnista huolimatta tehdä arvokasta kärkkymistehtävää ja pitkästä aikaa Kupan ääniohjauskin oli tutusti kohillaan. Ehkä sinisten toinen maali oli hyvä esimerkki parivaljakon tehokkuudesta: Kari heitti (purku-)kiekon keskialueelle, josta Jani nappasi sen hienosti, samaan aikaan Dino tuli pois patsiosta ja Kuppa antoi neuvoja muille.. no Jani ei sittenkään saanut kiekkoa haltuunsa, mutta onnekkaasti, kiitos heikon jään, kiekko lipui sinisten Samille, joka veti tulisen laukkauksen kohti Ilarin vieressä olevaa maalia – ja ennen kuin Ilari kerkisi sanoa ”kissa”, huusi Kuppa ”Kasi syötti”!!

Ottelu päättyi valkoisten tiukkaan 19-16 voittoon.

Pytyt:

***** Dino
**** Kuppa
*** Kepe
** Mika

* tERVOLA

SUNNUNTAIN KOITOS SIIRRETTY!

Sunnuntain 25.01. jäävuoromme on siirretty Maanantaille 26.01. Klo 19.20-20.30.

Eli anomuksia keittiöön ja sankoin joukoin mukaan Valkoisten ja S-Inisten kohtaamiseen. (Teurastukseen!)

–JJ Eljas Palin–

Uusi vuosi 2009

Uutena vuotena valetut tinat on nyt analysoitu ”valkoisessa talossa”, jonne arvokkaat valuämpärit (valkoinen ja sininen) toimitettiin.

Asiantuntijaraati raapi harvahiuksia ontaloita tiukasti, kun huomasivat että sinisten tinaklöntti oli painunut aivan pohjamutiin asti, kuten viime vuonnakin. Raati näki kuitenkin niin, että sinisillä on erittäin hyvä vuosi edessä, eikä missään vaiheessa kannata antaa periksi – vaikka ”pohjamudissa” pyörivätkin.

Valkoisesta ämpäristä löytyi yllättäen valtava, hopeinen pokaali, johon oli kultaisilla kirjaimilla kirjoitettu kaikkien pelaajien nimet, syntymäajat ja historia. Etenkin pelaajien kuvat oli hienosti kaiverruttu hologrammisesti pokaalin kylkeen. Raati arvioi varovasti, että valkoisilla on myös tulossa suotuisa vuosi.

// CCR