Ryvetshkinin tulo varmistumassa

Saamiemme tietojen mukaan kiekkovahvistus Ryvetshkinin tulo CCR : ään varmistunee alkavalla viikolla. Joukkuueen manageri Pasi Kuikka kertoli aamulla toiveikkaana, että kaikki paperit alkavat olla kunnossa, enää ei puutu kuin hullunlehmän taudin rokotus todiste ja B- näyte niin mies on maassa, Kuikka kommentoi. Suurin viivytys mikä matkaan voi tulla on se, että Ryvetshkin joutuu matkustamaan Kirkisiasta ensimmäisen 2000 km jalan, kustannus syistä. Toimitus seuraa edelleen tapahtumien kehitystä.

– ccr news –

CCR -aina paikalla

Maanantai iltana pieni lumisade oli verhonnut valkoisella peitteellään jäähallin parkkipaikan autot.. Mutta yksi rivi oli täynnä hyvin puhdistettuja autoja. Sitä mentiin tarkemmin katsomaan, että mikäs luonto-oikku se tämä on.

Ei tarvinnut kauan autoja kiertää, kun huomasimme Ekin olevan putsaamassa autoja harjallaan, ja avasimme suun kysymyksen merkiksi:

”- Ei helvattu sentään, ei oo tämäkään minun auto!” -Eki tokaisi ja siirtyi seuraavan auton kohdalle..

Huomasimme myöhemmin että jäähallin oven vieressä oli puurakenteinen potkuri, jossa  oli ccr:n tarra ja merkki #88. Eli jos jollakin on potkuri hukassa, niin jäähallilta kannattaa kysellä.

CCR -aina paikalla kun ei pitäisi!

Siniset avasi paketin

CCR:n pikkujouluissa oli ennätysmäärä juotavaa tarjolla. Osittain kiitos kuuluu pelaaja numero #8:lle, joka ”kiireessä” unohti jakaa kutsukortit sinisille…

Ehkä juuri tämän vuoksi pikkujouluissa päätethiin antaa sinisille oikein aivan mahoton joululahja: Voitto valkoisista. Tiedettiin ettei tähän tulokseen välttämättä päästä vaikka valkoiset pelaisivat puolitehoilla, joten virittelimme maalivahtien juomapullojen sisällön uusiksi. Taikajuomaa jäi pikkujouluista sen verran.. Mutta eilen, kun lahjaa sitten annettiin ”taistellen ja vääntäen”, maalivahdit suorastaan loistivat. Tarvittiin jatkoaika jotta siniset saivat lopulta maalin tehtyä.

Sinisten parhaat:

********* Sami
********* Pasi
******* Mika
*******Mäksä

Valkoisten Oscarit:

*** Mika
*** Risto
***Ynskä (poissaolevana, mutta taso säilyi)

Ryvetshkin vahvistaa CCR: a

Mongolialainen Vjatjeslav Ryvetshkin tekenee sopimuksen CCR: n kanssa tällä viikolla. Jos sopimus toteutuu, nähdään debyytti esiintyminen jo joulutauolla.

Ryvetshkin on järkälemäinen ( 197 kg , 215 cm )puolustaja ja hänen erikoisimpia meriittejään on mm. Kirgisian liigassa pelatessaan, kolme kertaa jääkoneen alle jäänti. Hän on pelannut myös Siperiassa ja Karpaateilla. CCR: n toimitusjohtaja Eljas Palin kertoili, että sopimusta hiotaan vielä, yhtenä ongelmana on ollut se, että mistä löydetään Ryvetshkinille sopiva kypärä?? Kaverilla on sitten normaalia suurempi kaali!! Tämä pulma kuitenkin ratkesi, kun eräs ystävällinen pappamopo mies lahjoitti pappiskan tankin, mistä kypärä saatiin taottua.

Toimitus seuraa tilannetta.

– ccr news –

Sinisille avausvoitto

Siniset punnersi kauden ensimmäisen aloitusvoiton itselleen! Kokenut, mutta silti taitava, kh K.Posti nappasi väkevästi tuomarin pudottaman kiekon itselleen, ja syötti sen sitten puolustajille. Sitä ei olisi välttämättä kannattanut tehdä, sillä valkoiset rynnivät pian selvään normivoittoon.

Kentän ahkerimmat löytyi molemmista päädyistä. Maalivahdit torjuivat taidolla ja keräsivät rutiinilla kiekot maaleista.

Sinisten paras oli tällä kertaa Wense, jolla oli myös huippupaikka kaventaa ottelu toiseksi viimeisellä minuutilla. Valitettavasti hallin summeri päätti ottelun juuri kun kiekko oli lipumassa maalivahdin alueelle.

Valkoisten paras oli hyökkäyskaluston lisäksi koko puolustus.. eikä maalivahdeissakaan ollut moittimista.

CCR