Sunnuntain pyörähdykset..

Sinisten joukkue kävi eilen kuin sveitsiläinen kello.. syötöt ja laukauset lähti viiltävän kylmästi ja tarkasti. Ennen kaikkea onnistumisprosentti oli selvästi valkoista joukkuetta parempi. Myös kärkäs kärki, Kuppa (3+1), ”pyörähteli” aivan arvaamattomasti aiheuttaen pelkoa valkoisten joukkueessa yllättävillä liikkeillään (kiitos jälkiäjättämättömien terien).

Myös valkoisten johto myönsi rehdisti, kuten aina, sinisten paremmuuden kentällä. Mutta johto näki pelissä paljon hyvääkin, kuten ”tämä taisi olla ensimmäinen kerta kun voitettiin matsi näin huonolla pelillä – mutta tämä on vain hyvä merkki tasostamme”.

CCR

Asiantuntijan arvio pelistä

Toimituksemme vieraileva kommentaattori, jonka henkilöllisyyttä emme paljasta mistään hinnasta, oli jälleen paikalla kun kentällä pelattiin jääkiekkoa. Ennen ottelua asiantuntijamme katsoi alkulämmittelyä ja sanoi: ”Jos valkoset tuolla porukalla hakkaa siniset, niin lähen tästä heti maata kiertävällä radalle…”

Ottelun jälkeen kommentaattorimme jakoi pytyt: ”Jaapa jaa.. sinisistä pytyt annettakoon tällä kertaa Pasille ja sille nuorelle kaverille joka pelasi Kupan rinnalla… siis Karille. Valkoiset oli tänään pettymys, aika tasaista ja ainoastaan Timo Y onnistui hyökkäyksissä, no Pekka A oli jälleen vahvassa vedossa”

Heti ottelun jälkeen saimme suoraan sateliitista ihmeellistä kuvamateriaalia.. joista yksi kuva nähtävillä ”Viikon kuva” -sivulla.

CCR