Yllätysten sunnuntai!!

Rehellisyyden nimessä on myönnettävä että toimituksella on ollut vaikeuksia kirjoittaa raporttia viime sunnuntain ottelusta. Tuskin kukaan sininen, tai edes valkoinen, olisi ikinä voinut kuvitella siitä mitä tapahtui Hannulamäen jäähallissa. Jymy-uutiseksi olisi riittänyt se, että Ari teki 104 torjuntaa tai Mäksä viimeisteli peräti 2 (kaksi) maalia..

Mutta todellinen uutispommi oli se, että Kuppa oli luopunut legendaarisista polvisukkahousuista!! Melko varmojen tietojemme mukaan sukkapolvihousut on palautettu jääkiekkomuseoon, josta ne v. 1929 mystisesti katosivat vahanuken päältä. Sukat oli mallia ”vatsan kohdalta joustavat, polven kohdalta tukevat ja kainoloista kiristävät”, eikä niitä ole enää valmistettu sen jälkeen kuin ompelukone keksittiin.

Illan ottelussa parhaana palkittu Pekka kiteytti pelin hengen hienosti: ”Ihan jees oli kokkeilla ensimmäistä kertaa puolustuspelaamista ihan oikeasti ja ihan omassa päädyssä. Ei ihme että voitto meni tiukalle!”

**CCR**

CCR-ETPO

TIHC Edun valmentaja Urban Lahden teesiä ”Alas ei jaksa”

(Oikeasti: Jalat jaksaa!!!) kunnioittaen pyöritteli CCR Nuuskakairan DHL:n keskiviikkokierroksella Ylitornion ylpeyttä Wetpoa luvuin 18-2.

Ottelun alussa hereillä olivat Kari Posti (2+2), maalissa Ilkka Kilpeläinen + tolpat torjuivat varmoin ottein läpi ottelun.

Puolentoistaminuutin kohdalla lämpeni odotetusti scouttauksen kohteena oleva ketju Reino Lauri (5+5), Mika Kilpeläinen (3+5) ja Timo Ylisaukko-oja (3+5).

Jan Mäkelä (2+2) pelasi myös ajottain mallikkaasti ikäisekseen. Puolustajien uhrautuvia nousuja ei perinteisesti aletakaan tällä palstalla kehumaan…

Tuomarit Santtu ja Sauli Kumpula ansaitsevat myös 1.5 tähteä ja kiitokset otteistaan.

–Late night with CCR news—