Siniset vs Valkoiset

Hirvittävällä itseluottamuksella Kuppa (4+0) johdatti sinisiä kohti orastavaa voittoa. Heti ottelun alussa konkari viimeisteli taidolla (tuurilla?) kolme maalia ja heitti muutaman nappisyötön Kari Postille(1+0), joka pisteli kiekkoa maaliin vanhaan malliin. Myös Sami Viippola pääsi pari kertaa ahistelemaan valkoisten maalia. Tilanne alkoi näyttää aika pahalta valkoisten kannalta..

Sitten Valkoiset päästivät kentälle Ekin (#88), joka istui tottuneesti ottelun alun vaihtopenkillä. Heti kentälle päästyään Eki otti tyhjät pois Kupalta ja Karilta muutamilla ”täsmäiskuilla” ja teki viiden minuutin sisällä ratkaisevat neljä (!!) maalia. Ynskä ruokki nälkäistä maalintekijää hyvin, keräten pisteet 3+11, mutta kentän parhaan palkinto meni sinisten kannustaessa Ekille (6+2). Palkintona oli tällä kertaa uuden karkea Toyota Carina melko tuoreella leimalla (Palkintoa ei saa palauttaa).

CCR

Siniset jyräs..

..taas turhaan? Viime sunnuntaina siniset yllättivät ja tällä kertaa positiivisesti, sillä ottelussa nähtiin uudistunut joukkue. Viime vuoden pelikirja oli laitettu roskiin.. (Sama kirja, jossa totuuksia: ”Parempi 2min jäähyllä kuin 8min vaihdossa”,”Syötä heti (jos olet menossa vaihtoon..)”, ”Jääkiekko on fiksujen..”).

Kauden superyllättäjä Mäksä avasi vihdoin maalitilinsä, niinpä  jäähallin henkilökunta pyytäkin että Mäksä palauttaisi kiekon takaisin (on nähty takan reunalla). Myös Kuppa, vaikka onnistui koukkaaman itsensä yksinläpitilanteessa, esiintyi ajoittain kuin joku kokeneempikin pelaaja.

Valkoisista parasta vauhtia pitivät Pekka (1+1) ja Pekka (1+1), ja kokonaisuudessa joukkue oli vielä ehkä aavistuksen sinistä taitavampi, nopeampi, äl..

CCR NEWS

Ekin Carina osa 3

Ekin Carina meni hienosti katsastuksesta läpi. Jo toisella yrittämisellä.

Ensimmäinen kerta oli pienestä kiinni, mutta tarkkaavaiset katsurit eivät leimaa lyöneet, sillä Carina ei parkkipaikalta suostunut starttaamaan. Kukapa siitä tykkää että meisseli painetaan sisuksiin.

Toisella kerralla Eki jättikin viisaasti Carinan parkkikselle käyntiin, ja vaikka vaihde ei enää mennytkään kuumentumisen vuoksi päälle, niin katsurit pukkasivat auton tottuneesti sisään. Ainoa pieni huomautus tuli melko runsaasta CRC:n käytöstä (samaa ainettaa sai CCR:n nettikaupasta), jolla oli voideltu nippelit ja nappelit sekä vaihdelaatikko.. sekä ohjauslaitteet. Vaikkei ratti toiminutkaan kevyemmin, niin sopivassa iltavalaistuksessa se kiiltää vastustamattomasti, kuten Eki asiaa perusteli.

**CCR Carina News**

Kupalle (taas) uusi maila -LEFT

Kupan punainen Titani oli sen verran huonossa kunnossa, että oli syytä käydä suorittamassa ruutiininomainen takuupalautus Vellun Kauppaan. Alkuperäinen ostokuitti oli mukana (vuodelta 1936), niinpä takuuvaihto meni normien mukaan.. yllätykseksi Vellu huomasi että mailahan on ollut alunperin Left!! Vuosien kuluessa lapa on antanut sen verran periksi, että leftistä on tullut rightti.

Mailassa vika?”Tämähän on täytynyt tapahtua joskus -60 luvulla, en paljoo muista koko vuosikymmenestä, hauskaa on kuulemma ollut.., mutta ihmekös tuo jos pelihommat on tuntunut vaikealta viimeiset 40 vuotta” – totesi Kuppa helpottuneena.

**CCR HALL OF FAME**

Ekin Carina osa2

Nuorisoseura 24h on palauttanut Ekille Carina II:n kun se ei tarttunut mitenkään magneettinosturiin.Samaisen auton Eki luovutti 24h:n metallikeräykseen viime vuonna…

Eki on nyt päättänyt nyt vielä kerran katsastaa ”helmen”, joten auto on käytetty täydellisessä huollossa. Ammattikoululla Carinaan on korjattu kaikkein kriittisimmät viat, joten nyt autossa on:

– korinväriset peilit (ei vaikutusta huippunopeuteen, mutta ajettavuus kaupungilla paranee dramaattisesti

– Autostereoista tuli automonot, joten äänen laatu on kaikkialla autossa yhtä hyvä

– Pakoputki uusittiin, eli putken takaosaan asennettu 4-päinen jatke. Nyt auto voisi käynnistyä helpommin.

Eki kutsuukin kaikki mukaan kannustamaan, tässä ei nyt välttämättä onnikaan auta, ja lupaa tarjota kahvit katsastuskonttorin kahviosta halukkaille!