kisaStudooka 2008

CCR:n keväisessä kisastudiossa on taas ollut tungosta. Ilolla olemma huomanneet, että Villekin alkaa pikkuhiljaa ”tasoittua” ja etenkin siniset ovat iloinneet Villen menestyksestä.. maalinteko on jo hyvää sinistä tasoa! Tälläkään kertaa ei Suomen joukkueessa pelaa CCR:läisiä, vaikka se oli varsin lähellä että #66 olisi porukkaan mahtunut. Aivan varman, jopa melko varman tiedon mukaan #66 oli nippanappa ennen maajoukkuekutsua joutunut perumaan hakemuksensa.

Jahaa, ovelta käveli just janoisen näköinen porukka.. joka on tullut studioon suoraan Kupan saunaillasta… on ollut kuulema aivan mahoton meiniki.. ei tiedä miten kovaksi meno olisi yltynyt, jos siellä olisi ollut viinaa tai edes pullo olutta.

CCR -kisastudio

MC CCR liikkeellä

MC CCR on illalla tehnyt kauden ensimmäisen ilmestymisen Hallituskadulla. Pitkä kahden pyörän muodostelma, jota johti #9 ja peräpaikalla oli #66, herätti ansaittua huomioita kaduilla ja pyörien taakse kerääntyi pian pitkä jono autoilevia ihailijoita.

TullinPubin kohdalla toinen pyörä hieman yskähteliä (vai oliko se sittenkin kuski?) ja samoin Siltakartanon kohdalla pyörien veto tuntui tukahtuvan aivan kokonaan.. kunnes heti yökerhon kylttien kohdalla veto tuli tuplana takaisin.

MC CCR -rispektiä