CCR Euroopan liigaan!!

CCR: llä on mahdollisuus pelata tulevalla kaudella myös Euroopan liigaa, jos joku muu Euroopan joukkueista luopuu sarjapaikasta. Nämä neuvottelut oli käyty viime viikolla grillijonossa, jossakin päin Eurooppaa ( tietolähde ei muista kaupunkia )ja siellä asiantuntijat olivat tulleet siihen tulokseen, että mikäs ettei. Tämä julkaistu uutinen on nostanut CCR: n markkina arvoa ja johdosta kerrotaankin, että sponsoriksi haluavien kanssa aletaan olla jo lievässä liemessä.

-ccr news-

Jalonen oli ehdolla myös ccr:n valmentajaksi

Kärppien entinen valmentaja Kari Jalonen oli siis ehdolla myös CCR: n valmentajaksi. Juuri Leviltä tavoitettu CCR: n johtoryhmän tiedottaja kertoili avoimesti, että neuvotteluja Jalosen kanssa käytiin pitkin kevättä. Valmentajan pesti kaatui kuulemma rahaan. CCR olisi halunnut maksaa enemmän mitä valmentaja ehdokas halusi, joten sopimusta ei sitten koskaan tullut.

Nyt uudesta valmentajasta käydään Virolaisen, Ryvi Lousalan kanssa. Hän on valmentanut aikaisemmin mm. Viron 8: n divisioonan joukkuetta mutta joutui jättämään paikan lokakuussa koska näytti, että joukkue putoaa 9: divisioonaan, niinkuin sitten keväällä kävikin.

-ccr news-

CCR Isännöi Kevätturnausta.

CCR Jyrää! CCR:n vähälukuinen, mutta sitäkin taitavampi joukkue pyöritteli normiotteilla Poliisit, Kalix VIP:t ja Outokummun (Lähialueen kaikkien edustusjoukkueiden parhaat kerättynä!)-joukkueet kesälaitumille.

CCR:stä tehojaan esittelivät tutut Repe Lauri (6+6), Mika Kilpeläinen (6+6) ja Timo Ylisaukko-oja (2+10). Kolmikkoa on kosiskeltu tositoimiin ensikaudeksi useammalta taholta (mm. Änäriin) suurilla lupauksilla, mutta neuvottelujen todetaan olevan todella pahoin vaiheessa…

Matti Halonen teki myös näyttäväntehokkaan paluun kentille ja muutkin pelasivat hienosti..

Outokummun joukkueen terävintä (verbaalista)osastoa oli tietenkin Läppä, pelipuolella erottuivat ajoittain myös Janit Järvinen ja Koivisto. CCR toivottaakin vastustajilleen hauskaa kesää ”kovan ja kehittävän treenauksen merkeissä”, Kiittää turnauksen tuomaristoa Sami ja Ville Pokka, Mikko Heikkilä, Taneli Kallio, Johannes Salmela ja Santtu Kumpula.

–Ike´s sms news–

Onnittelut!!

CCR onnittelee sisarseuraa Oulun Kärppiä menestyksen johdosta!!!! CCR:ssä tiedetään miltä menestys maistuu ( valkoiset )!!!

-hoki neus-

Nesteen ja CCR:n sopimus jatkuu

CCR: n johto solmi jälleen sponsorisopimuksen Nesteen kanssa, joten vanha pääsponsori jatkaa. ”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja sponsoroimme muutenkin vain menestyviä joukkueita ( Kärpät, Blues, CCR ) kertoo Nesteen pääjohtaja Eino Neste, eilen illalla antamassaan tiedotteessa. Vieläkään ei kuitenkaan ole selvillä, kumpi osapuolista maksaa sopimuksesta. CCR: n johto kuitenkin myhäilee tyytyväisenä yli kolme päivää kestäneen Nesteen vierailun jälkeen.

-CCR News-

Hieno kuva!

Saimme haltuumme salaiselta lähteeltä (Kiitos Kaltse) kuvaharvinaisuuden pimeältä viime vuosituhannelta”. Ja eikun kommentteja perään..

tihc_bussi

CCR