CCR vs. POLIISIT

9:llä puhallutuskoetta pelkäämättömällä joukolla esiintynyt CCR ei antanut POLIISI-TULLI-LÄMÄRIT yhdistelmälle armoa vaan latoi parkkivaloilla 14-3 luvut Hannulanmäen Jäähallin Jumbotronic-tauluun.

Näin kaikki menneen vuoden sakot tuli kuitatuksi, ja kuivumassa olleet ajokortit palautettiin (vähäksi aikaa).

”Maalivahdit päissään” Ari ja Ile olivat jälleen ”aivan paikallaan” ja pitivät lukemat näinkin siedettävinä.

CCR tehot jakautuivat tasaisesti, pakeista Mardu pelasi myös mainiosti. Davidilan Raimokin ois tehny yhen jos ois ollu vähänkään ”paikantynkää”!!

Kiitokset vastustajille, toimitsijoille Santerin johdolla, sekä tuomareille Ville ja Sami Pokka. Otetaan keväämällä uusiksi…

–CCR in the night–

Ekille huippusponssi!

Vihdoin viimein viimeinenkin valkoinen sai oman sponsorinsa. #88 hyvät otteet kaukalossa on huomattu eritysesti kaukalon ulkopuolella..

 

Ekiltä saadun lehdistöntiedotteen mukaan Tornion paras katsastusasema Tornion Katsastus on sopinut Ekin kanssa 2 vuotisen sopimuksen, joka on mallia 2+0 ja on kaksisuuntainen (?). Niinpä Ekin paidassa komistaa sponsorin tarra, eikä siinä vielä kaikki, Eki voi milloin tahansa käydä katsastamassa autonsa ko laitoksessa!! Valitettavasti Eki ei vielä saanut sponsoritarraa autonsa takaikkunaan, vaikka kuinka yritti kiristää neuvotteluissa (katsastusaseman mukaan se voi todellakin jäykistää auton runkoa, mutta ”ei kiitos” tällä kertaa).

Sopimuksen myötä #88 sai vihdoin oman tolppapaikan jäähallin lähistöltä.

Sopimuksen myötä #88 sai vihdoin oman tolppapaikan jäähallin lähistöltä.

Heti sponssisopimuksen julkistamisen jälkeen ”Vellun kauppa” myi Ekille mailoja (malli ”Ylisaukko-oja”) puoleen hintaan: 49,90 ekeä.

++ Valkoiset tiedottaa ++

Ari on muuri; fan club perustettu

Mv. Arille on siis perustettu oma vaniklupi. Aloite tästä lähti kummankin vanin toivomuksesta, koska Ari otti kiinni kaikki ( tomaateista ja appelsiineistä lähtien ) laukaukset viime sunnuntain kiihkeässä kohtaamisessa. Sinisten löysä vauhti ja lyhyet vaihdot herättivät myös osaltaan ”hilpeyttä” voittajien ( jälleen kerran ) eli valkoisten leirissä. Ari osoitti etevyytensä vakuuttavasti jälleen kerran, napsimalla kaikki ihmeelliset jalkakikat ym. mitä hänelle yritettiin. Sponsoreiksi on saatu nyttemmin mm. kuitulevytehdas ( rintapanssari ) poliisiopisto ( luotiliivit ) sekä Hästens ( patjat Pekka Rinne ). Klupiin voi liittyä erillisellä hakemuksella tai menemällä kutsumatta Arin luo saunomaan porukalla.

– ccr neus-