Sinisten vuoro?

Sinisten joulu on mennyt maakunnissa perinteisesti. Joulukuuset/-männyt/-katajat on viritetty paikoilleen ja niitä on kasteltu ahkerasti hyvän sadon toivossa. Sillä jo sinisetkin tietää ettei niitä lahjoa pukki oikeasti kuusen alle tuo, vaan lahjat tippuu kävyistä kun ne kypsyy. Kastemalla saa siis oikeasti enemmän lahjoja!!

Tammikuussa on sinisille kaikki pelissä; valkoisilla on takana pitkä ja raskas tankkaus kausi, eikä tipaton tammikuu helpota tilannetta sitten alkuukaan… Kaikki on mahdollista mutta ei mahdotonta.

**CCR**

CCR – Tihc/Kelä -92

Kun joukkueet valuivat kentällä, niin satunnainen ohikulkijakin huomasi, että toinen joukkue oli ollut jouluna enemmän kiinnostunut ruokapöydän antimista kuin pukin tuomisista.

Parhaiten ccr:läisistä erottui Kepe, joka johti joukkueen selvähköön 17-3 voittoon. Puolustajista paras oli Sami, tosin jos ei lasketa puolustuspelaamista. Myös Ari P:n liike oli ihailtavan ”rajoittunutta”, ei turhaa hötkyillyä..

Vastustaja oli ehkä astetta vauhdikkaampi, jopa taitavampikin, mutta pelaamisessa ei tällä kertaa askeleet taineet sopia yhteen. Kannattaa mainita myös tai ehkä ei sitä, että Ilari lahjoitti pari maalia aika tyylittömästi.

//CCR News

CCR neus oikoo

Aikaisemmista perättömistä uutisista johtuen, oikea CCR NEUS haluaa oikaista muutamia juttuja.

Ensinnäkin #66 siirto sinisiin on täysin perätön väite ja on jopa niin vakava huhu että tästä suunnitellaan mm. jonkinlaista ”kunnianloukkaus” syytteitä.

Toiseksi #66 tipaton 2000 luku vahvistetaan jonkinlaiseksi oikeaksi lupaukseksi ( tilaa siis raitis pukki…. )heppu oli nähty lähtevän tosi hyvästä seurasta tänäkin iltana omalla autolla??

# 62:sen sopimus NHL: ssä ei antanut pelimiehelle sitä mitä hän oli hakenut ( huoltajan/bussikuskin/pomon paikkaa) joten hän palannee ( yleisön pyynnöstä huolimatta ) takaisin. ( tuli muuten Viuhkolan kans samassa koneessa mutta eri päivänä )# 88 ura näyttää olevan lopullisesti finaalissa!! ( yes ) Naapurit ovat olleet hänestä siihen malliin kiusaantuneita, että tuo ( 23 249 nimeä ) kerätty adressi hänen peliuran lopettamisesta on VIHDOIN kantanut hedelmää.

– ccr neus-

#66 sinisille?

Taas huhu kiertää. #66 on jälleen menossa sinisille ja vaihdossa on tarjottu Dinoa, joka salakavalasti ujuttautui valkoisten joukkueeseen sunnuntain ”ottelussa”. Ei välttämättä kokemattomampi kaveri olisi heti tunnistanut Dinoa valkoisten vaihtoaitiossa, mutta lähempi tarkastelu paljasti asian karun puolen: Valkoinen paita, mutta siniset sukat, siniset hanskat, sininen kypärä, siniset housut.. ja sininen saunatakki vielä pilkotti valkoisen paidan alta!

Ottelu paras oli valkoisten pakkipari Ripe&Pekka, jonka välistä sinisten kavala hyökkäysketju yritti yhtaikaa mennä.. mutta eihän siitä mitään tullut. Hyäkkäyksen ovelat Ari, Eki ja Pekka tekivät taas tarvittavat maalit mieheen, joka takasi selvän voiton valkoisille. Sinisten paras oli ”kultakypärä” Jani, joka sai muutaman namusyötön Kupalta (”Kultakypärä” 1939, 1944 ja 1971). Hyvällä tuurilla olisi voinut muutama maali tullakin.

**ccr