Tiistain kiemurat

Tiistaina päästiin eka kertaa kokeillemaan ”10 minuutin jäätä”, joka olikin yllättävän nopea, kestävä jne. Toisin sanoen sinisille se ei sitten sopinut ollenkaan, vaikkakin muutama ”lätty ’la dino” nähtiin.

Dino alkaa pikku hiljaa selvitä unihäiriöistä (valkoinen syntrooma=unissa pelaa lätkää valkoisessa paidassa, eikä halua millään herätä) ja oli selvä vahvistus sinisten puolustuksessa. Valkoisten menoa ei haitanut #66:n yllättävä poissaolo [JERET], toisaalta vaihdot ei pyörinyt niin hyvin kuin #66:n paikalla ollessa.

Yllätystulos keskiviikkona

Keskiviikkona koettiin mukava yllätys, sillä pitkästä aikaan valkoiset nuijivat oikein kunnolla siniset jäänrakoon. Jopa vanhimmille faneille tuli tippa silmään ilosta. Vaatimattomat valkoiset pelasivat kauden parasta peliään, joten sinisillä ei ollut edes teoriassa mitään mahdollisuutta välttää rökäletappiota!

Eihän se tietenkään ollut sinisten heikkoutta, vaan valkoisten normiylivoimaa. Sinisten paras tilanne olikin jo hyvissä ajoin ennen ottelua, niin kuin muutama sininen viisaasti tekikin eli kääntyivät parkkipaikalta takaisin kotia päin välttäen ennätystappion.

//CCR

Saunailta lähestyy

Huhu Kupan saunaillasta kulkee ilmassa kun rutto.. Eilinen vuoro oli ”loppuunasti” myyty! Sinisten johtoryhmä keräsi fiksusti sinisiltä pienen muodollisen kolehdin, jolla tuetaan Kupan hanketta. Rahaa tulikin sitten niin paljon, ettei vanhan chevy välttämättä jaksaisi kantaa moista olutkuormaa..

chevyOnneksi Kuppa kävi heti viisaasti uusimassa Chevyn uudempaan!! Uusi kolehti laitetaan kiertämään pian.

CCR

Siniset yllätti..

Siniset antoivat eilen kaikkensa, peli kulki hienosti ja mm. Dino ja Jani esittivät huikeita pellehyppyjä. Dino pääsi kerran parin metrin päähän maalista ja ampui sellaisen rupulikiekon keskelle maalia, jollaista harvoin näkee edes NHL:ssä! Maalin hienoutta ei vähennä pätkääkän se ettei valkoisilla ollut maalivahtia.

Siniset olivat pelin jälkeen niin väsyneitä, että Kuppakin lupasi järjestää porukalle saunaillan!!

Ottelun jälkeen pukukopissa siniset vielä juhlivat kauden ensimmäistä voittoa, mutta kuten  me kaikki tiedämme jo, on ottelupöytäkirja tarkastettu (kiitos #18:lle ja #88:lle) ja siitä on poistettu selvät paitsiomaalit. Lopputulos valkoisille 16-4 + jatkoaikavoitto 1-0.

Parhaat:

Teppo (jatkoaikamaali)
Dino (tuuletus)
Kuppa (lupasi saunaillan)

##CCR##

Ahti iskussa

Loistovireessä ollut Ahti esitteli eilen nopeiden jalkojen lisäksi nopeita käsiä. Ottelun puolessa välissä tähtihyökkääjä kirmaisi oman maalin takaa hienosti kohti valkoisten tiukkaa puolustusta.. mutta puolessa väliä kenttää PekKa ”raukkamaisesti” kiilasi Ahtia niin että kiekko lipui valkoisten maalin taakse. Puolustustehtävissä loistanut Ynskä löysin kiekon ja laittoi vastaantulleen Ahdin kahville (=kiekko jalkojen välista ja silleen) ja heitti lätyn Repelle joka pääsikin samalla yksinläpi. Tällä kertaa kiekko osui tolppaan, mutta rebound -kiekon kävi Ynskä lyömässä ammattilaisen varmuudella sisään.

Jatkoajalla sinisillä oli voiton avaimet kädessä, mutta Dino hukkasi ne juuri ratkaisevalla hetkellä, joten altavastaajana otteluun lähtenyt valkoinen keräsi jälleen kaikki pisteet kotiin.