DreamTeam -osastoa kentällä

Sinisten dreamteam -osaston vakiopelaajat Kuppa ja Kari näyttivät nuorimmelleen mallia, kuinka peliä jäähdytetään ja kuinka hävitty ottelu käännetään voitoksi taitavalla pukuhuone -smalltalkilla.

Maalivahdit innostuivat ajoittain (Ari+Jakke) jopa torjuntatehtäviin, joka tietysti aiheutti pelaajien keskuudessa jopa turhaitumista (=sininen joukkue). Valkoisten parhaana palkittiin Ynskä (4+9), mutta myös Pekat Y ja A loistivat maalinteossa. Eikä kannata unohtaa #88:n uran neljättä maalia.

//CCR

Sininen voiton makuun..

Eilen maalivahdit lupasivat ennen ottelua, että viisi ensimmäistä menkööt, mutta loput torjutaan. Maalivahdit pystyivät pitämään lupauksensa 50 %:sti.

Katsomossa oli paljon lapsia katsomassa sinisten peliä.. siinä on lasten mielestä enemmän katsomista kuin Suomen circuksen pelle-esityksistä..

Sen verran voitaisiin pelistä mainita, että vihdoin sinisten luottopakki iso r Davidila, sai kokea voiton makua kauniissa valkoisessa pelipaidassaan. Myös muut valkoiset pelasivat hienosti. Sinisten paras oli vahtimestari, joka sammutti valot jatkoajalla, jonka jälkeen siniset onnistuivat tekemään kolme maalia. Viimeisen maalin syntyessä oli jo viimeinenkin valkoinen poistunut hallilta.

**CCR**

#88 onnistui vihdoin!

#88 on todistajien läsnäollessa saanut autonsa katsastettua. Auto oli erinomaisessa kunnossa. Ekin mukaan insinöörikin oli niin innoissaan hienosta autosta, että meni jopa sen alle ihastelemaan!

Katsastuksen jälkeen ystävällinen katsatusväki tuuppasi porukalla auton käyntiin

Ekiä hieman harmitti kun katsastuksen tohinassa katosi hänen kolmenvartin pullo vänkärin puolelta. Pullo ei sinällään ollut arvokas, mutta pisunäytteen ottaminen koiralta on hankalaa ja kärsivällisyyttä vaativaa hommaa.

//CCR

Siniset uhoaa voittoa!

Jälleen vahvistunut sininen on luvannut illan ottelussa esiintyä pirteästi ja tyyllikkäästi. Kupan paluu on tuonut ryhtiä 5.s kentän koostumukseen.. enää puuttuu vain laiturit. Ja pakit.

Valkoisten joukkue on aikonut laittaa päällystakin varjostamaan Kupan kiemuroita, vahvana päällystakkiehdokkaana pidetään Dinoa, joka on jo vuosia häirinyt Kupan otteita.

// CCR

SINISET ISKUSSA (VERBAALISESTI)

ATT00001”Sini-Ikoni” #8 Sir Kuppa (3+2!!!) yllätti kaikki saapumalla yleisön ja itsensä pyynnöstä huolimatta sinisten kokoonpanoon, ja edelleen tietenkin ikäisekseen huippuiskuisena.

Ei ollut miehellä levähtäminen mennyt hukkaan, tarinaa (höpinää) tuli koko syksyn edestä… Sinisten selkäranka napsahti kuitenkin lopullisesti Pekka Angerian rystynostoon ylämummoon yllättävän tiukassa tilanteessa 9-5 valkoisille.

Muita mainittavia Erkki Partasen 3+1 pisteet ja tietenkin molemmat maalivahdit Jari Pihlajamaa ja Ari Alatalo, joita ilman valkoisten voitto olisi ollut vieläkin selvempi.

”Tällä on hyvä jatkaa” kommentoi Eki osoittaessaan silinterihattua päässänsä!!!!

–CCR @ Sunday–

Ari vireessä

Maanantaina kirjoitettiin CCR:n maalivahtien ennätyskirjaa (se ohut teos) uusiksi. Ari ei päästänyt yhtään maalia ensimmäisellä puoliajalla (30min), joten Ilarin aikaisempi ennätys 4 minuuttia (josta 3,5 min pukukopissa..) meni kerralla uusiksi. Torjuntoja 44 kpl. Ottelussa pelasivat hyvikset vs pahikset.

** CCR Cops **

 

Katsastus..

Vaikka uusi sponsori (”Ripen katsastus”) tukee toimintaamme, niin se ei merkitse sitä, että papereihin lyödään leima automaattisesti. Ei edes valkoisille.

Eilen tämän totuuden kohtasi aina kärkäs #88, joka kukkakimpuin ja mielistelyin lähestyi konttorin henkilökuntaa. Turhaan. Leima jäi vielä saamatta, mutta aina ystävällinen konttoriväki huusi vielä perään: ”Harvoin näkee noin taitavaa pakkelin käyttöä!!”.

Ensi viikolla uusi yritys.. seurataan tilannetta.

+++CCR+++

Arpajaiset

CCR on järjestänyt myös arpajaiset, tukeakseen valkoisten saunailtaa ( ajankohta ilmoitetaan myöhemmin )ja palkintoon on panostettu kovasti. Ykköspalkintona on traktori ( tuontimalli ) jota voi ihailla viikon kuvassa. Arvan hinta; valkoisille 100 sek ja sinisille 100€, arpoja myynnissä mm. Riukkajängän Jäkälässä ja hyvin varustetuissa viinakaupoissa. Kaikki kannattamaan!!

ratti

– ccr tiedotus –