Uusi sponsori

CCR:n markkinaosasto on löytänyt uuden sponsorin katsastusasemien kiehtovasta maailmasta. Sopparin myötä Ripe on luvannut tarkistaa kaikkien CCR:läisten autot tuplatarkasti normihintaan! Käyttäkää tilaisuus hyväksi.

Ja Ripe heitti loppuun hyvän mainoslauseen: ”Kun kiekko lavastani katoaa, niin meisseli pohjan läpi kajahtaa..”

CCR Markkinat

Sininen ilta

Mäksä, Mörsäri ja Zimonen johdattelivat siniset kauden ensimmäiseen, tiukkaan, mutta ansaittuun tappioon valkoisia vastaan. Sinisten parhaat olivat kuitenkin Davidila ja Viippola, jotka vahvoina jässikköinä olivat näkyvässä roolissa etenkin kiekottomassa pelissä.

Valkoisten tasaisen varmasta massasta erottui tutusti Pekka, joka sai hyvää tukea aina niin varmoilta Ekiltä ja Timpalta. Vellu teki kaudein kommeiman maalinsa (ja ensimmäisen ja..).

Jatkoajalla (”3:sta poikki”) kirjattiin uusi ennätys, kun valkoiset kuritti sinisiä 3-0, aikaa siihen tuhrautui 52 sekunttia.

Siniset voittoputkessa!!

Sinisten kauden 3.s voitto oli harmittavan lähellä (Ensimmäinen voitto on jo arvioitu tapahtuvan helmikuussa ja toinen hiihtolomaviikolla). JOS Ahti olisisi pelannut meidän puolella, olisimme todennäköisesti voittaneet. Dino oli loistovireessä, harmi kun kaikki ei nähneet lämmittelyssä onnistunut D3-jalkakikkaa. Myös valkoisten mailahäirinä OLI taas ärsytttävää. Mutta tästä on hyvä jatkaa.

– Sinine näkökanta-

#88 palkittiin juhlallisesti

CCR:n johto palkitsi #88:n juhlallisesti eilen jossain Tallinnan aamukerhossa. Vaikka palkittu ei ollut paikalla, niin puheita pidettiin ja maljoja nosteltiin. Palkinnon perusteina oli hyvä nuorisotyö ja silleen. Palkinnoksi raati hankki #88:lle oman lämmitystolpan jäähallin parkkipaikalle (kts kuva CCR Forum sivun linkeistä).

** CCR News **

Pojat lenkillä??!!

Valkoisten pitkäaikaiset huippupelaajat Kepe ja Tipi on käräytetty juok-su-len-ki-ltä! Siis ovat juokseet omituiset vaatteet päällä vapaaehtoisesti Pirkkiön seutuvilla. Siniset otti riemuiten vastaan uutisen, sillä siniset perinteisesti harjoittelevat niin kovaa etteivät jaksa enää pelata. Sinisten mielestä tämähän tarkoittaa sitä, että Tipi ja Kepe ovat siirtymässä sittenkin sinisille.

Valkoisten johto kommentoi suoraan Buketista, että pojilla on ollut vaan kiiren Ullan tuvalle kaljaa hakemaan. Muuten valkoisilla on erittäin tiukka negatiivinen suhtautuminen kaiken maailman dopinkiin ja juoksemiseen.

Tilannetta seurataan.

** CCR News **