NORMISUNNUNTAI

Kupan,Partasen Erkin ja Webmasterin poissaolo (Jes!) näkyi väistämättä sunnuntaina, vaikkakin sinisille oli hankittu Pallokettu-eliittiä korvaajaksi. Dino huhuili yksikseen kärkky-sinisellä, ja Frank Simosen liikkeet hyytyivät ennen ko kerkesivät alkaakaan.(Heikko kunto??)

Siniset tyytyivät jälleen lähinnä ”monttu-auki” ihailuun valkoisten juoniessa yhä ovelampia ja hienompia kuivioitaan. Pekka Angeria valkoisista aloitti lupaavasti uusien luistimien liidättämänä.

Maalissa Kimmo Posti loisti ajoittain, mutta joutui nöyrtymään aina tehokkaiden Reino Laurin (5+7) jaTimo Ylisaukko-ojan (6+6) normitehoihin.

Paljon hikeä, vähän pelaajia oli muuten pelin henki. Toimitus kehoittaa kaikkia muitakin pelimiehiä mukaan, ja lopettaan kesäharjoittelun…

–whiteshappy w/o webmaster–

Hall of Fame -nimitys

Hall of Fame toimikunta on juhlallisin menoin viime yönä nimittänyt pelaaja #5:n (Teppo)HOF:iin. Perinteisesti toimikunta toivottaa tulokkaalle onnea ja itselleen jotain juotavaa.

Teppo Lämsä #5

Teppo Lämsä #5

— Hall of Fame —

MC CCR ajelu 2007

Eilen ajettiin MC CCR:n ensimmäinen virallinen pohjoisen kierros. Luontoäiti oli, CCR:n johdon avulla, loitsinut loistosään ajelun ajaksi. Niinpä Kilpisjärvellä ja Narvikissa mitattiin alkuviikon lämpöennätykset uusiksi!!

Ynskä oli raapustanut hienon ajoreitin paperille, mutta kun tuuli irrotti sen kypärän pleksistä, mentiin loppumatka kokeneiden ccrbikerien johdolla. Jopa seurueen nuorimmat pysyivät ajoittain kyydissä mukana (Lasse, Mäksä.. ja se busanisti).

Reitin varteen oli jälleen keräytynyt hurraavia järvikyläläisiä, joista osa liittyi ajoporukkaan. Lähdössä, ja aina Teboilille saakka, oli bikereita 8, mutta loppumatkasta perässä roikkujia oli arviolta 80. Hieno letka.

MC CCR kiittää järjestäjiä, sponsoreita, osallistujia. Eiköhän viimeistään ensi vuonna uudestaan!

**MC CCR**

Haaskoja liikkeellä

Taas on perämeren haaskat kimpussamme repimässä joukkuetta hajalle. Äläkee nyt kaikki menkö helpomman/suuremman rahan perässä. Se on ihan tavallista rahhaa..

Alueen seurat ovat kyselleet taas pelaajia joukkueihinsa.. nyt kelpaa kaikki, huoltajille on luvattu peliaikaa 2.kentässä, jäähallin henkilökunnasta puuhataan tehoketjua jne. Jopa maalivahteja on udeltu??!!! Se puuttuu enää että kyselisivät sinisiäkin..

Olkaakes tiukkoina!

** cCR **

MC CCR REISSU

Olisko lähtijöitä Ti 14. tai Ke 15.8. MC CCR:n perinteiselle MP ajelulle? Kesto 17.30-22.00 noin, kelin mukaan. Ilmoittautumiset CCR Forumiin, Kiitos.