Uusi kausi – uudet kujeet.

Valkoiset ovat uudistaneet oman pelipaitansa; tilauksessa ovat vaihtelun vuoksi vitivalkoiset paidat. Siitä innostuneena sinisetkin päättivät luopua sinisistään ja tilasivat tilalle synkän siniset paidat.

Ja ne ketkä unohtavat kesken pelin kenen puolella pelaavat, kumpi on oma maali yms…  voivat jatkossakin käyttää eri värisiä paitoja.

Pelaajarintamalla ei mitään mullistavaa. Sinisten tiedotteessa mainitaan, tällä kaudella Kuppa-Dino akseliin tehdään muutoksia ja nyt puhutaan Dino-Kuppa aksentista. Näin tuskin oma peli tehostuu, mutta todennäköisesti vastustajan teho laskee.

Ja lopuksi mainittakoon että vaikka säännöt rajaa maalivahtiemme suojien kokoa, niin tänäkin talvena on maalia näkyvissä taas edellistä vuotta vähemmän.

**CCR**

****JÄÄVUOROT****

Sunnuntaina 12.08.2007 räjähtää (pärähtää) Hannulanmäen Jäähallilla. Huippujääkiekkoiluvuorot alkavat pyörimään toistaiseksi seuraavasti:

CCR klo 18.30-19.40

CRC klo 19.55-21.05

 

Sininen näkökulma OSA 1

Sinisten haitek -osasto on pitkän työn jälkeen kyennyt selvittämään, miksi ottelut valkoisia vastaan päättyvät yleensä esim. 16-5. Työryhmä lainasi kelloa, ja totesi että tulostaulu muutti maalilukemia valkoisten puolella n.1/2 min välein ja sinisillä 1/2 h välein! Ihmekkö tuo sitten on että pelit päättyvät .. miten päättyvät. Siniset esittääkin näin ystävällisesti, että jäähallin henkilökunta korjaisi tulostaulussa olevan vian, niin että molemmat maalimääräkellot toimisivat edes samaa vauhtia!

** CCR Sinien näkökulma **

Uusi toimittaja tulossa

CCR:n internethin uutistoimitus on vihdoin saanut riveihinsä sinistä väriä. Tulemme kauden aikana julkaisemaan myös sinistä näkökantaan, tietysti rajoitetusti ja harkinnan mukaan. Täytyyhän jutuissa olla tasoa ja totuuden siementäkin.

Uusi toimittaja haluaa vielä pysyä tuntemattomana, mutta ikkää on jo reilusti yli 40 v ja niikuin pelipaitakin kertoo.. ei hajuakaan jääkiekosta.

Mutta älkää hermostuko uudesta tulokkaasta, niiku emme mekään, vaan rohkeasti annamme vastuuta siniselle näkökannalle: Sininen näkökanta aloittaa vastuulliset työt heti ensi kuun alusta juoksupoikana.

— CCR —

Talkoot lähestyy..

Kaukalon kasaus lähestyy. CCR:n korkein taho muistuttaa ystävällisesti, että talkoiden viisi ahkerinta sinistä voi mahdollisesti osallistua arvontaan, joissa palkintona uusi hieno valkoinen pelipaita.

Tarkemmat ehdot: Mikäli ainoastaan jos ja jos talkoisiin osallistuu yli 25 sinistä, ja jos ja JOS paikallinen urheiluliike lahjoittaa valkoisen paidan..

mc CCR

mc ccr:n opastava suuntamies Rambo on saanut HD:stä ensimmäiset savut ulos. Ja kun porukalla vielä putkia lyhennettiin, niin että jopa puolisokea ( hyvää tuomaritasoa kuiteski) maalivahtimme näki myös savua ja kipinääkin. Ekin mielestä kipinä tuli vaihelaatikosta ennenku se putosi maahan. Mene ja tiedä mutta siitä ei ennää ookkaan pitkä matka starttiin!

Sillä aikaa ku tekniikkoryhmä viimeisteli mopotinta, on johtoryhmä tapansa mukaan uhrautunut lukuisille terassi- ja saunailloille uhmaten lämmintä säätä ja soveliasta pukeutumista.

mcCCR