Mardulle prätkä

Pirkka Matto, tuo viuhuva vasen laita hyökkääjä tai pakki, on useiden hakemusten jälkeen vihdoin saanut MC CCR:n täyskokelaan statuksen. Ennen täysivaltaiseksi jäseneksi pääsyä, täytyy kokelaan osoittaa kelpoisuutensa veljeskuntaan. Hakemuksen käsittely meni nopeasti, kiitos valkoisen pelipaidan, ja nyt täytyy vaan odottaa että Pirkka Matto saa tehtyä pakolliset tehtävät (varoitus sinisille).

Liikenteessä Pirkka Maton Jammun (750) erottaa parhaiten peileistä roikkuvista nopista, joissa on valkoisella pohjalla mustia täpliä. Joka sivulla on eri määrä täpliä!

”Like a true nature’s child
We were born, born to be white
We can win every game
I never wanna be blue
Born to be wild
Born to be white…”

**MC CCR**

Harjoitukset käynnissä

Eilisessä kuivaharjoittelussa keskityttiin mäkistartteihin. Perinteitä vaalien valmentajan (Obmar) HD:tä pukattiin eestaas kentällisittäin Kokkiskan mäen varjopuolella. Maanvetovoimaa oivallisesti hyödyntäen se pukattiin vauhdilla alaspäin ja jotta harjoituksesta saataisiin maksimaalinen hyöty, hyppäsi valmentaja kyytiin ja pykälsi vaihdetta silmään. Ei se tosin paljon liikkunut muuteenkaan… Hikeä hikeä.

Kun HD oli lopulla montun pohjalla, niin sinisten kentälliset vuorotellen pukkasivat sen takasi mäen päälle samalla tavalla: Valmentaja kyytiin ja vaihe silmään. Harjoitus kuvasi hyvin sinisten viime vuoden räpimistä kauden otteluissa. Ylämäkeä ylämäkeä.

*** CCR ***