MC CCR tiedottaa

MC CCR:n projekti ”Matka pallon ympäri” etenee. Ensi kesänä on tarkoitus pärähtää saksan maalle, jopa aivan Aavasaksan huipulle asti. Mikäli vehkeet kestää.

Moni on hinkunut tarakalle kyytiin, mutta mutta.. ainoastaa Rambo on näyttänyt vihreää valoa kyytiläiselle, mikäli mahdollinen kyytiläinen on muodollisesti pätevä eli ossaa sitten vaihtaa männän ja tukkia isompia vuotoja pyörästä. Ja kyytiläisellä pitää olla myös omat työkalut ja juomat. Tämä ei koske Ekiä, joka lähtee omalla modatulla Monkeylla perämieheksi. Mainittakoon että moposta on peilit ja jarrut poistettu, ja nopeusmittaria viritetty niin että parkissa mittari värisee siinä jo 94 km/h kohdalla.

Muut kyytiin hinkuvat voivat mennä Kaakamon maitolaiturille kyttäämään, eihän sitä tiedä milloin pärisijät ohi menee ja joku saattaa sieltä matkaseuraakin bongata, varsinkin jos lähtevät vielä väärään suuntaan.

–MC CCR–

ONNITTELUT, OULUN KÄRPÄT!

”Huh huh, mikä olo”-johtoryhmän Finaalipelimatka Ouluun oli tänä vuonna kaikkien kiireiden keskellä yllätävän lyhyt (To-Su), joten CCR toivottaakin näin melkein livenä parhaat onnittelut Oulun Kärpille Suomenmestaruudesta. CCR:n johtoa oli luonnollisesti Finaaliottelussa kutsuvieraina, joten CCR luovuttikin juhlallisesti ennen ottelun alkua himoitun, nimellä varustetun CCR-pelipaidan yhdelle merkittävimmistä sponsoreistaan eli NESTEEN Pentti Lempiselle, ja tietenkin pientä nimellistä korvausta vastaan. (VIP-tarjoilut Kärppä-Klubilla + Huoneet Oulun Cumuluksessa, ja rapiat 5.000 Eur pelimerkkejä illaksi!) Ikionnellinen mies on kuulemma kulkenut siitä lähtien paita päällään, ja suorittanut luonnollisesti onnistuneita ”Batman-hyppyjä” makuuhuoneessa ”taikapaidan” innoittamana.

Toimitus raportoi myöhemmin mahdollisista kommelluksista paidan vaikutuksista vieraspaikkakunnan yöelämässä…

– – Terwasnaps-news – –

Siniset yllätti taas..

Tarvittiin kauden viimeinen ottelu, jotta voitiin kirjata vihdoin sinisille kauden viimeinen (!) tappio. Sinisten maalissa Posti Jr pystyi lopulta torjumaan niin kuin pitääkin, torjuntaprosentti asettui mukaviin 14 % tietämiin (jos ohilaukaukset lasketaan mukaan). Myös sinisten ykköskenttä oli pistetty uusiksi; Kuppa keskelle, Frank vasempaan laitaan ja oikealle Jan ”Zasmo” Mäkelä. Pakkeina Wense ja Wense JR. Ja Dino siirrettiin tällä kertaa Frankin etupuolelle kärkeen.. josta Dino naputteli mukavat tehot (6+0). Myös Kuppa esiintyi tehokkaasti tekemällä 2 (kaksi!) maalia.

Valkoisten parhaina numerot #66 (2+6), #18 (4+4) ja K.Posti (1+7). Ja nämä tehot kirjattiin ensimmäisellä vartilla.

Jatkoaikaa pelattiin siihen asti kunnes siniset saivat kolme maalia täyteen.

CCär