MC CCR Stunt Show 07 Vol2

Pärinä osasto on harjoitellut salaa kesän stuntti -tapahtumaa varten. Erittäin salaisissa harjoituksissa on nähty mm. Rambon harjoittelevan palavan fläppitaulun vierestä ajoa!! Jännitystä lisää sekin, että syttyykö kampe ajoissa – siis Rambon HD.

Lisätietoa tulossa ja ennakkolippuja saa tilata.

CCR

TERÄSMIESTURNAUS 2007

Nimekkäällä ryhmällä vierailulle saapunut Oulun Nitro Kärpät vei tämänvuotisen Teräsmies-turnauksen. Finaalissa CCR II johti ottelua jo 2-0, mutta antoi vieraskoreana Kärpille tilaisuuden ylivoimalla, jonka taitava Oululaisryhmä käytti tehokkaasti hyväkseen.

Ottelu Kärpille 2-5. Turnausjärjestelyt sujuivat moitteettomasti, ja CCR kiittää järjestelijöitä sekä tuomareita Kivimäki, Salmi.

Ja erityiskiitos toimitsija-aitioon: Niko,Sara,Siiri,Heidi, Valtsu,Antti,Vilppu ym..

SIJOITUKSET:

1.Oulun Kärpät
2.CCR II
3.Luleå Hockey
4.Outokumpu
5.CCR I
6.Haparanda VIP
7.Kalix VIP
.
.
.
8.Poliisit

ZIMOSET VOITTI KHL:N

Zimoset Torniosta näppäsi Kemin Hockey Liigan arvostetun kiertopalkinnon eli ”Pojan” kotiin!

Puhtaalla pelillä sarjan voittaneessa, CCR:llä vahvistetussa joukkueessa pelasivat:

Ilkka Kilpeläinen
Mika Kilpeläinen
Reino Lauri
Timo Ylisaukko-oja
Jan Mäkelä
Martti Pokka
Ari Pokka
Jukka ”Z” Simonen
Jani Pokka
Antti Mäkikallio
Matti Pikkarainen
Mikko Heikkilä
Björn Rieme
Sami Kreivi

Loppuottelussa, täyden Kemiläiskatsomon edessä, kaatui HC Kemin pelaajilla-vahvistuksilla höystetty Senior Sharks puhtaasti 3-0.

Jan ”Marlo” Mäkelä tehoilla 2+1 oli loppuottelun tehomies.

Ilkka Kilpeläinen oli odotetusti sarjan paras maalivahti. Pistepörssin ykkönen velimies Mika Kilpeläinen.

-Juttu: Kansan Tahto 23.3.2007-

Kevät väsymystä

Tiistain illan hitaassa siniset kohtasivat valkoiset, ainakin keskialueella. Vauhdikas ja korkeatasoinen peli tarjosi yleisölle unohtumattomia tilanteita.. valitettavasti yleisö taisi nukahtaa ottelun alkupuolella ja viimeinenkin katsoja vaipui uneen Läjän Maken soolossa. Jäi häneltä näkemättä hieno maali. Ja todennäköisesti laukaus olisi mennyt maalin vaikka siellä olisikin ollut maalivahti.

Ottelun tulos (virallinen) jäi kirjaamatta, koska kirjuri nukahti siinä missä muutkin.

— CCR ja vauhti senkun paranee —

CCR – Köppäukot

CCR sai vieraakseen lauantaina Haukiputaan Köppäukot, sekä Köppäukkojen suuren mutta äänekkään faniclubin.

Valitettavasti CCR:n kannalta oli se, että AKK:lla oli taas pelipäivänä vuosikokous, joten joukkue joutui puurtamaan kahdella kentällä vauhdikasta ja taitavaa vastustajaa vastaan. Ensimmäisellä minuutilla näytti jo siltä että tappion karvas.. no äkkiä peli kuitenkin palasi normaalin muotoonsa.

Molemmissa päissä maalivahdit esittivät ison läjän huipputorjuntoja, torjuivat lähes kaiken minkä saivat kiinni! Myös Ynskä onnistui vihdoin kauden ensimmäisessä rangaistuslaukauksessaan. Muuten peli oli reilua ja hyvätasoista pappakiekkoilua. Erikoiskehut tällä kertaa menee ”Gamlalle”, joka jäänhoidon lisäksi hoiti kuulutukset, muusikit, ajanotot ja pöytäkirjat. Ja toimitti reaaliaikaisesti ottelutietoja muilta paikkakunnilta vaihtoaitioon asti.

— CCR —

Osakasta hyvää ja huonoa

Osakan yliopisto Japanista raportoi myöhään eilen illalla paikallista aikaa seuraavaa; Kiitoksia ensinnäkin koehenkilöistä jotka olitte kylläkin lähettäneet vähän erikoisesti ( rahtijunassa Siperian halki ) mitä teitte lähettämillemme lentolipuille?? Emme ole vielä pystyneet tutkimaan näitä koehenkilöitä tämän ikuisen huonon onnen takia mutta olemme käyttäneet heitä pariin muuhun kokeeseen ( kiitoksia siitäkin ). Olemme nimittäin tutkineet samalla muutamia allergiareaktioita heidän avullaan. Käyttäytyvät aivan ok, mutta emme valitettavasti ymmärrä heidän puheestaan mitään.

Näin siis raportoi yliopisto, vapaasti käännettynä.

Terv.CCR johto Japani.

Sinisten +/- ennätys uusiksi!

Sinisten uusi vaihtomies osoittautui hyväksi tyypiksi. Ei paljon valitellut, vaikkei kentälle vielä päässytkään. Niinpä tilastoihin kirjattiin sinisten uusi ennätys +/- sarakkeeseen: 0 !!! Ei ihme, että palkintoraati palkitsi vaihtomiehen ansaitusti.

Ihmetystä herätti ottelun puolessa välissä, kun maaleja ei meinanut tulla millään, että missä pertelus toinen molari onkaan?? Ja ainut joka oli paikalle, konttas koko ajan maalin ympäri. Ei hyvältä näytä.

Jatkoajalla nähtiin parasta valkoista osaamista, joten siihen jäi taas sinisten pyristely.

CCR/CRC

CCR Eurosportilla

Tämän illan valkoiset,siniset mittelöstä nähtiin Eurosportilla kokonainen 13 sekunnin mittainen kooste, nauhoitus oli mennyt vahingossa ukkosenjohdattimen kautta. Nähty kuvapätkä tukki CCR: n toimiston puhelinlinjat välittömästi, koska avuntarjoaminen sinisille oli niin vuolasta. Kainuun Osuusmeijeri lupasi ottaa koko porukan, maitopojiksi, ensi kesän piimäfestivaaleille, että pääsisivät raukat pois lajin parista.

Paras tarjous saatiin kuitenkin Japanista, Osakan Yliopistolta. He alkavat siis nyt tutkimaan sinisten, jo kansainvälisestikin tunnettua huonoa peli menestystä. Koska osa sinisistä vastustaa eläinkokeita, tehdään kokeet suoraan pelaajilla ( kuppa ja dino äänestivät itse itsensä ). Muutoin illan peli oli taas yksipuolista valkoisten pyöritystä, sinisiltä oli lainassa jo toista kertaa valkoisilla T.H. hänet otettiin ilomielin valkoisille, koska haiskahti vähän vanhalle viskille.

-rcc news-

Köppäukot Tornioon!

Haukiputaan Ahmojen Köppäukot saapuvat hallitusti (=hallitus mukana) Tornioon 17.3.2007. Ja jos matka onnistuu suunnitellusti, niin Köppäukot luistelevat kaukaloon klo 17.00 pelaamaan CCR:ää vastaan.

Normi ”köppäukko” on noin 45-v, kuitenkin omilla voimilla vielä liikkuva pelaaja, joten jos ikäsi (fyysinen) on 4-kympin pah.. paremmalla puolella, niin eikun pelaamaan vain!

— CCR & CRC —

Molarit terävinä

Eilisen pelistä ei ole taaskaan paljon kerrottavaa. Ehkä mainita kannattaa Ilarin protestointi ottelun jälkeen, koska Ilari oli huomannut että maaleihin oli tolppien alle laitettu tapit, jolla ne pysy paikoillaan ilman maalivahdin vartiointia! Vihaiset terveiset meni Kepelle.

Tästä toisetkin maalivahdit nostivat kovan älämölön (!), ja uhkasivat olla vartioimatta maalia kunnes tapit poistetaan, muuten hommasta tulee liian yksinkertaista – ei tarvi kuin väistellä kiekkoja ja ohjata ohi menevät kiekot sisään – ja senhän osaa melkein kuka vaan!

CCR