Karpo Akia tönäistiin!

Sinisissä asuissa esiintynyt joukkue oli eilen uskomattoman hyvässä kunnossa, jopa maalintekokin onnistui. Mutta hyvä esitys jäi toissijaiseksi, kun joukkue onnistui törkeästi tönäisemään Karpo Akia sillä seurauksella, että Karpo Aki joutui jättämään ottelun kesken. Aki tunsi valtavaa kipua jalassaan ja toivottavasti nyt lääkärireissulla selviää edes se että kumpi jalka on kyseessä.

Illan hienoin suorituksen tarjosi Upe Myi Lankkua. Pomppiva kiekko haltuun, kiihdytys täyteen vauhtiin ja luja laukaus isojen korstojen välistä kohti maalia. Ennen kuin Ilari kerkesi edes kunnolla torjunta-asentoon, oli Upe kiihdyttänyt samanaikaisesti korstojen välistä ohjaamaan hallitusti oman laukauksensa maaliin! Tiukka ottelu meni hieman yllättäen jatkoajalle, jonka valkoiset tiukasti (5-2) voittivat.

— CCR —

Siniset helisemässä (taas)

Kauniin valkoisissa pelipaidoissa esiintynyt valkoinen joukkue murskasi sinisten vauhdikkaan joukkueen. Sinisistä onnistuivat maalin teossa vihdoin myös Jani ja Ahti, mutta koska muukaan joukkue ei puolustanut, niin siinäpä se. Valkoisten tahtipuikkoa pyörittivät vuoron perään Kepe ja Pekka, joista näyttää muodostuvan todellinen tutkapari.

Valkoiset vs siniset

Valkoiset vs siniset

Sinisten taistelumoraali oli ennen ottelua maassa, sillä pukuhuoneeseen eivät ilmestyneet Kuppa eikä Dino. Huolimatta siitä, että molempia pelaajia oli muistutettu pelin jälkeisestä saunaillasta.

**** Kepe
**** Pekka
**** Ilari
*** Jani
*- Ahti

— CCR —

Tasoitusta Sinisille!

”Tehokaasu”-housunpersustarrat lepattaen istui masentunut Sinisten kaarti vaihtoaitiossa ihaillen (tulukaa jo vaihtoon!) Valkoisen Teamin pyörittelyä #62 R.Pohjanen (3+3), #88 E.Partanen (2+3) ja #66 T.Ylisaukko-Oja (3+6) johdolla sunnuntai-iltapäivässä. Sinisille oli yritetty hankkia tasoitusta lainamalla #12 Reino Lauri (turkishaalarit päällä, pitkät vaihdot tiedossa) ja Maalivahtiosastolle hankittu Ylitornion mies S.Kreivi (ETPO:n ”1”-mokke).

Vaikutus jäi ”yllättäen” laihaksi, Valkoiset takoivat 17-7 luvut tauluun. Tulokseen vaikutti luonnollisesti Kupan poissa-olo, mies on etsimässä peliaikaa Kanarialta. Sinisten tiedotteen mukaan pelipaikkaa ei meinaa millään löytyä, ja toivoivat että miehen paluulento olis parikaan viikkoa myöhässä!

-ccr news–

Sinisillä normipäivä.

Valkoiset eivät antaneet mitään mahdollisuuksia sinisten taitavahkolle joukkueelle. Loistavan taktillisen esityksen jälkeen (kun kiekko hallussa – tehdään maali, jos kiekko vastustajalla – levätään) yleisö sai mitä halusi. Sinisten esitys oli niin heikko, että eräs sininen nimet8n pelaaja sanoi: ”Toivottavasti en pääse yksinläpi, %¤¤ttaa kun muut nauraa..”

***** Valkoisten joukkue
****  Neilikka Penkillä
****  (Arto Alla, Ai!)
*     Sinisten huoltaja

— ccr —

 

#8 EI LOPETAKKAAN!

Legendaarisen Valkoiset-Siniset pelin avauksessa nähtiin hymyilevä Sinisten kaarti. #8 ilmoitti tavoittaneensa Titanin, silloisen mailajupakan kiistanaiheuttajan, johtajan Auroran vanhainkodista.

Sopu kiistaan saatiin solmittua huimalla 3 Eken korvauksella.

(Voi tuplahevosenkenkä!)

Siihenpä ne hymyt jälleen hyytyivätkin, Vajaalukuiset Valkoiset (mm. Laulava Talonmies jouduttiin kutsumaan peliin haalareissaan.) jyräsivät mennentullen huimilla kuvioillaan sekä itse pelin että jatkoajan.

Tulokset 13-5 ja 3-2.

Starat:

***** Raimo Pohjanen (2+6)
**** Erkki Partanen (2+5)
*** Repe Lauri (5+2)
** Pekka Ylimaunu (3+3)
* Ile ”IMU” Kilpeläinen (-8)

-Whiteass News-

Kuppa lopettaa!!!( jess )

Eilen 9 päivää lehdelle antamassa lausunnossaan #8 ilmoitti siis tuon kauan kaivatun päätöksensä, jättää ura joka oikeastaan koskaan päässyt syttymään. Suurimpina syinään #8 mainitsee 9 päivää lehden haastattelussa lajin kalleuden, kaksi mailaa on nyt mennyt 40- vuotisen uran aikana, ei paljon naurata. Kaikki muistanevat vielä #8 ja Titanin mailatehtaan ( lopetettu 1974 ) välisen oikeuskiistan edellisen mailan katkeamisen johdosta.

Lisänsä tähän päätökseen antoi vielä kaukalomainos jupakka, jonka laskua #8 ei ole suostunut hyväksymään. Sinisten leiristä muutoin ei osaa kukaan kommentoida asiaa, joten muualta siitä ei kysytty sitten mitään.

-hoki news-

# 66 laajentaa harrastuksiaan

Toimituksen saamien tietojen mukaan on # 66 nähty viime viikolla kaksi kertaa bingolla. Näyttää siis siltä että miehen rajulle yleiskunnolle ei meinaa riittää mikään. Itse hän kommentoi kesken ”mustan laudan” ; tässä ei hengästy niin paljon ja vielä kun kesällä päästään Haaparannalle autobingoon niin ei puutu edes jalat. Toimitus seurasi viime viikolla 12 tuntia #66 toilailuja ja ne on tarkoitus esittää TV 2 Silminnäkijä ohjelmassa ensi kesänä. Kameramiehet olivat mm. mukana hohto bingolla jossa #66 esiintyi omana vaatimattomana itsenään. Toimitus seuraa sijoituksia ja raportoi niistä.

-keila news-

Tontut molarin kiusana

Tapaninpäivänä pelattiin ottelu, josta saimme juuri ainutkertaisen kuvan. Kuten kuvasta näkyy, niin valkoisten maalivahti oli sen verran kylmänä, että piti lähettää tontut lämmittämään.

Ruotsinpoika

CCR

Tiistain pakkovoitto

Siniset joutuivat kärsimään yllättäen tiukan tappion valkoisille. Aneemisesti pelannut valkoinen joukkue oli hyvin pitkällä maalivahdin ja puolustuksen varassa. Myös hyökkäyspää (muttei kädet) toimi hyvin.

Palkitut:

***** Kepe
**** Pekka
*** Sami
** Kuppa
** Jani

Palkitut saavat naisosastolta mukavat yllätyslahjat, kunhan ny saavat ommeltua ne villasukat/-housut.

— Ropertti–

MC CCR tempaisee taas

MC CCR järjestää kesällä ensimmäistä kertaa perinteisen moottoripyöräreissun maailman ympäri. Matkan innottajana toimi jouluna Subtv:ltä näkynyt ohjelma ”The long way round (Ewan McGregor tien päällä)”.

Matkalle otetaan myös vielä mahdollisesti muutama uusi jäsen mukaan ja järjestäjät ovat lupautuneet avustaa aloittelijoita pyörän pakkaamisessa ja tarvittavien paperien ja rokotuksien hankkimisessa.Karttoja on tutkittu jo kovasti ja olemme löytäneet muutamia kohtia, joista reissua voidaan kätevästi lyhentää oikaisemalla. Mainittakoon myös että reissulle lähtee mukaan huoltoauto (jotta nesteet pysyvät viileinä) sekä kuvausryhmä. Matkasta tehdään täyspitkä elokuva (DVD).

MC CCR Aavasaksalla.

MC CCR Aavasaksalla.

Nyt oikaistu reitti näyttää seuraavalta: Teboil – Kaakamo – Könölä – Arpela – Liakka – Umppari, jossa huoltotauko ja halukkaat voivat majottua joko lähistön hotelliin tai maastoon. Seuraavana tai sitä seuraavana aamuna mahdollisesti paluu Teboilille. ÄLÄ missaa tätä reissua! Ilmoitukset foorumille.

— MC CCR —