Hall Of Fame nimitys

CCR Hall Of Fame -jaosto on tiukan äänestyksen jälkeen päättänyt lisätä Mika Mörsärin himoittuun Hall Of Fameen. Onnittelut uhrille.

Perinteisen tapaan CCR Hall Of Fame -jaosto järjestää nimityksen kunniaksi ilotulituksen 31.12.2006 noin klo 24.00 kaupungilla. Toivomme myös että Mikan fanit ympäri kaupunkia osallistuvat rakettien ampumiseen omatoimisesti samana iltana.

— CCR Kunnianmiehet —

Tapanipäivän ”ottelu”

Tapaninpäivänä joulupuuron turvottamat siniset kohtasivat kinkkuiset valkoiset. Siniset onnistuivat pitkästä aikaan pelaamaan omalla tasollaan, ainoastaan Kupalla oli vaikeuksia yltää normitasolle, joten Kuppa onnistui pitkästä aikaa myös maalin teossa. Taiturin lavasta lähti myös muutama mallikas laaakaisusyöttö.

Ilmeisesti hallin henkilökunta oli pienentänyt maaleja tai sitten maalivahdit olivat pukeneet jotain ylimääräistä päälle.. niin tai näin.. maalinteko oli poikkeuksellisen vaikeaa, jotenka tällä kertaa siniset hävisivät tiukasti mutta reilusti noin kymmenellä maalilla.

Jatkoajalla valkoiset antoivat sinisille joululahjan ”häviämällä” tiukasti mutta taidolla (käsittämättömän vaikeaa – rajoitettu aika!!) yhdellä maalilla.

–ccr–

#66 Kärppiin?

Kylillä ja jopa Puttaalla asti on liikkunut huhu, että #66 on siirtymässä Kärppiin. Näitä huhuja liikkuu yleensä joulun aikana, joten otimme yhteyttä Teboililla toimistoaan pitäävään Esa Paliniin. Esa vahvistaa huhun: ”Kyllä tämmöinen huhu on liikkeellä”. Mutta jatkaa: ”Sain tietää että #66 on agenttinsa välityksellä ilmoittanut Kärpille ettei ole käytettävissä kevään pleijareissa ennen kuin Kärpät ehti edes kysellä taiturin perään.

Myös muutamat muut pelaajat ovat tekemässä vastaavanlaista lehdistötiedotetta..”.

— CCR TeBoys —

JÄLLEEN VALKEA JOULU

Tiistai-illan pelissä Valkoiset näyttivät jälleen Sinisille, ettei ´valkoiselta` joululta voi välttyä. Valkoiset nöyryyttivät Mika Mattisen uusien luistimien ja kypärän johdolla, Kupan johtamaa ”NIMEKÄSTÄ” sinistä ryhmää, lukemin 17-10 ja jatkoajankin puhtaasti 3-0. Ilman Jussin haamuväistöjä, sekä Mika Kilpeläisen poissaolon johdosta, tulos olisi ollut vielä karmaisevan  paljon selvempi valkoisille. Tämä olkoon siis sinisten joululahja tänä vuonna… Valkoiset tähdet kokoontuvat sinisten kausimaksuilla kustannetulle Jouluillalliselle Tornion Kaupunginhotelliin välittömästi ottelun jälkeen Tiistaina klo 22.30. Tervetuloa!

STARAT

****** Ynskä (6+6)
***** Repe (5+7)
*** Ilkka Kilpeläinen (Muuri)
** Jan Mäkelä (1 maali!)
* Jukka Pekkala (1 maali?)

CCR Hoki Nyys ilmestyi jälleen!

CCR Hoki Nyys -lehden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Niille jotka eivät ole lehteä vielä tilanneet, voivat lukea siitä ”typistetyn” version CCR Forum sivun linkeistä. Tämä mahtava tietopaketti ( 354 sivua, 3210 värikuvaa, 66 siniset alistusta jne) on myös kovakantinen.

— Hoki Nyys —

CCR solimi huippusopimuksen

Jo useita viikkoja kestäneet neuvottelut aina Piitimeä myöten ja muut monet monet tuskaisen pitkät neuvottelut on saatu vihdoin päätökseen kun CCR; n johtoryhmä solmi sponsorisopimuksen Suomalaisen autovamistajan kanssa. TEAT autot tulevat siis CCR; n valkoisten käyttöön ( kaikille oma isoin malli ) ja sinisille yhteiseksi iso paku, nehän tyykkää istua lähekkäin, kommentoi Palin. Valkoisia pyydetäänkin nyt ilmoittamaan värivaihtoehto toimitukseen, sinisille tulee tietysti sininen auto ( vähän käytetty ent. musta-maija ). Sopimus on rahallisestikin todella iso mutta CCR; n johto ei suostu sitä tarkemmin kommentoimaan. Tutustukaa autoihin tässä linkissä http://www.saunalambusplaza.net/teat/

CCR jälleen voittoon

KKP Kiimingistä kävi kokeilemassa CCR:n pappaosaston iskukykyä. Tälläkin kertaa CCR oli huono isäntä ja vei lopulta ottelun ansaituisti. CCR:n parasta esitti tällä kertaa nuorisokenttä Patrik Ranneke, Jalo Armas Oma ja Riko Pitsa. Etenkin Patrikin uran eka maali oli kaunis; rohkeasti isojen puolustajakorstojen väliin iskuista huolimatta, silmät kiinni ja lapa jäähän. Eikä mennyt kauan kun kiekko lopulta kimmahti mailasta ylänurkkaan.

Vähintään yhtä hieno oli Patrikin ”selännetuuletus” eli hanska ilmaan ja mailalla kuvannollisesti ammuskelua hanskaa kohti. Ikävä kyllä, hanska sitten jotenkin katosi hallin kattorakenteisiin, joten Patrik joutui jättämään pelin kesken.

— CCR —

66 SYNTTÄREILTÄ

Tornion ylivoimaisesti parhaan jääkiekkoilijan, maalitykin, nopean, parhaan.. (Ei näiä jaksa luetella..), ”66:sen”  synttäreitä juhlittiin tiistain-sunnuntain välisenä yönä railakkaan riehakkaasti, Glamourisissa merkeissä, Helsingin Kämpissä. Suihkukoneilla saapunut juhlaväki Teemu Selänteen johdolla, koki kaamean shokin yhden ”Sinisen” kuokkavieraan soluiduttua paikalle. 55:n aneli Johtoryhmältä valkeaa paitaa ja näinollen pisteitä/kunniaa, esiintyen tosi kalliine lahjoineen, ja vielä 66:n kaverina ja serkkuna. Johtoryhmä käsittelee(hylkää)anomuksen lähipäivinä.. Juhlavaa tilaisutta täydensivät Originaalin CCR:n 6:n tunnin Live-esiintyminen, Suomen V. 2007 Missien esinäyttäytyminen, sekä Hugh Hefnerin Playboy-mallien keikistelyt. Vaimot (Martat) oli tällä kertaa taas jätetty kotiin. Valkoisen suihkarin paluulento on Ma 08.00 Helsingistä, (55:n tulee Lapin Kullan rekala.)

–ccr brännäri–

CCR:n johto linnan juhliin

CCR: n joukkueenjohtaja Eljas Palin ja pitkäaikainen huoltajamme Pasi Kuikka on kutsuttu linnan juhliin.Kylläkin kutsun kanssa kyseiset herrat ovat olleet ihmeissään kahdesta eri asiasta; mitä tarkoittaa avec??? Kuikka veikkasi että se on boolin nimi ja Palin oli asiasta vuoren varma että se on esiintyvä yhtye. Toinen heitä ihmetyttävä asia oli se miksi kutsu oli lähetetty Pelsolta. Vastaukset selvinnevät herroille lähiaikoina. Toimitus toivottaa heille mukavaa ja pitkää reissua.

-RCC neus-