#66 40v

Eilen ”Yks toimija laukoo” täytti täydet 40 vuotta ja valkoiset juhlistivat tapahtumaa päivän aikana monin tavoin. Onnea vanhukselle! Illalla pöytään tuotiin sitten kakku eli CCR:n organisaatio oli järjestänyt ottelun valkoiset vs siniset.

Juhlakalun johdatuksella kakusta puhallettiin ”kynttilät” sammuksiin jo pelin ensi minuuteilla.

Parhaina palkittiin valkoisista yllättäen ”Yks toimija laukoo” (4 maalia + 6 syöttöä)  ja ”Ilman Pelikenkiä” (6+4). Sinisten parhaat olivat ”Raju Huijannut” maalissa ja ”Roman Kurkman” (2 maalia kohti laukausta + 3 omille syöttöä).

— CCR fUN cluB —

CRC VOITTOON

San Hose Sharks sai maistaa CRC-osaamista. Puolivaloilla ookaillut CRC vei koitoksen luvuin 3-7. Joukkueen hieno syöttöpeli (ajoittain) aiheutti huokailua ja ihailua Kemiläisleirissä. ”Ilman Pelikenkiä” onnistui 2,5 kertaa maalinteossa, 3 jos tolpatkin lasketaan!

”Lea Ampuikin YK”:hon nyt kolme kertaa, ollen selkeästi ainoa omalle tasolleen yltänyt pelimies. Loput Kemiläiset teki aivan ite..

”Ilari” esiintyi varmana pakkina, näyttäen nuoremmilleen mallia yhden käden vastaanotoilla, ja erikoisenvarmoilla kahden jalan ”TÖKS” sivuttaisliuvuilla.

–Bravda–

#66 hukassa koko illan!

#66 oli eilen pahasti eksyksissä koko illan. Ikean lastulevyviidakkoon eksynyt pelimies on viime tietojen mukaan onnistunut kuitenkin livahtamaan  takaovesta ulos suoraan Kiirunan keskustaan.

Vaikka valkoisten hyökkäyksessä oli ruuti märkää ja puolustuksessa melkoinen reikä, pelasivat valkoiset ehkä kauden näyttävimmän pelinsä. Kiekko kulki papalta vaarille ja upeita tilanteita luotiin jatkuvasti. Sinisten paras oli jälleen valkoisilta lainassa ollut Martti, joka teki uskomattomat tehot 3+3 (sinisten ennätys)!

— CCR —

TULEVIA PELEJÄ

CCR – KKP”Seniors” 05.12.2006 klo. 20-22.00 – jälkipelit yläkerrassa.

CRC – TIHC Team 91 06.12.2006 Klo. 15.00-17.00

SeniorSharks Kemi – CRC 26.11.2006 Klo. 18.30-20.00 Kemissä.

Tuotekukkasia

Eilen oli asiantunteva yleisö kokoontunut Nesteelle kuuntelemaan Patrik Rannekkeen uusimpia tuoteuutisia. Myös ilmainen ruoka maistui yleisölle hyvin.

Patrik Ranneke, joka itsekkin yhä pellailee, kertoi syksyn uutuuksista, joista mieleen jäi kenttäpelaajille kehitetty luistin, jonka terä on teroitettu ovaalin muotoon. Tällä tavalla pelaaja pystyy liikkumaan jäällä varsin gretzkymaisesti. Patrik on itse testannut tuotetta jo 3 vuotta menestyksekkäästi.. Samaan malliin on saatavilla lisävarusteena piilokärjet, jotka muistuttavat kaunoluistimien kärkiä.

Maalivahdeille on tulossa huipputuote. NHL:ssä on tutkimuksissa selvinnyt, että 65% maaleista menee jalkojen välistä. CCR:n omissa tutkimuksissa saatiin tulokseksi, että jopa 81% maalia kohti menevistä laukauksista menee maaliin jalkojen välistä. Mutta ei ehkä enää huomenna. Ns ”Faarao -mallissa” on luistimien terät hitsattu yhteen, vasen luistin eteen ja oikea hitsaten taakse. Toisessa malli, ”Ilari”, maalivahti laittaa molemmat jalat samaan luistimeen (koko 87). Hinnasto on vielä tekeillä, mutta tilaukset suoraan Patrik Rannekkeelle.

— CCR Maksetut ilmoitukset —

#11 myyty sinisille!!!

Koko Hölmölänmäkeä on kiertänyt viime päivinä huhu että #11 (Kouri) entinen valkoinen olisi vaihdettu sinisiin. Toimitus on saanut sen verran vihiä että kauppasummana olisi ollut volkkarin perä. Tuntemattona pysyvä tietolähde ei halunnut nimeään julkisuuteen siinä pelossa että joutuisi itsekin esim. sinisille valmentajaksi. Toimitus tiedottaa asiasta tarkemmin myöhemmin.

-rcc neus-

CRC opetti TIHC:iä 15-5

CRC:n vähälukuinen, ja siksi jälleen niin taitava ryhmä antoi jälleen vuosittaisen opetuksen TIHC:n C-junioreille.

Junnujen ”hymyt hyydyttävä” lopputulos CRC:lle luvuin 15-5 puhukoon puolestaan.. Maalissa Ilkka Kilpeläinen (0+2) torjui varmasti kaikki annetut 7rl:a ja oli muutenkin aivan terveenä. Pisteitä kahmivat normaalisti Repe Lauri (4+4), Matti Halonen (4+4), Jan Mäkelä (4+0),

Timo Ylisaukko-oja (2+7). Muutkin onnistuivat maalinteossa, ja Kuppaki teki pari, mutta niitähän ei tietenkään mainita… Junnuista erottuivat A.Frantti, S,Barsk ja N.Koskenniemi. No, ehkä ensi vuonna sitten uudestaan…