Siniset teki sen!!

Siniset tekivät vihdoin sen, mitä on jo odotettu. Sami Viippola (4+3), Jukka Pekkala (n. 3+8) ja Veikko Mörsäri (0+4) esittivät kauden parastaan, ja jos heille saataisiin vielä jostain kokemuksen tuomaa rutiinia edes vähäsen, niin puhuttaisiin jo vakavasti otettavista vastustajista.

Illan ottelu oli siis historiallinen. Vei 4 vuotta ja 229 ottelua, jotta voidaan kirjata 230:s tappio sinisille. Toisen kerran peräkkäin jouduttiin jatkoajalle, jossa valkoiset kykenivät lähes minimaaliseen suoritukseen eli 5-3 valkoisille

Pyttykerho palkitsi ottelun jälkeen maalivahdit, joille pokaalit toimitetaan postitse (ei uskallettu antaa käsiin – kuitenkin pudottavat ne). Arvoisa raati harkitsee myös Mika Mörsärin lisäämistä Hall of Fameen, sen verran vauhti alkaa Mikallakin hiipua.

*** CCR ***

Ruuhkaa Teboililla

Puolen yön jälkeen oli Teboilin pihalla läjä sinisiä laittamassa lottoa. Sääli ettei huoltamo ollut enää auki, sillä siksi hyvin sinisillä onnistui illan pelissä kaikki. Jopa voittoon oli realistiset mahdollisuudet, mutta ei vielä tällä kertaa.

Sinisten iloista laumaa johti kolminkertainen rookie-ehdokas Dino, joka räiskyvine puolivartalotaklauksineen aiheutti säpinää valkoisten joukkueesta. Ja onnistuihan Dino viimein läpiajostakin tekemään maalin. Myös Läjän Make ja Mailis Oppiva esiintyivät mallikkaasti.

*** Ali Eriruno
** Upe Myi Lankkua
* Tenho Matalin

PPP:n papukaija -merkit:

+ Mangoös Kräk
+ Mailis Oppiva
+ Läjän Make

— CCTop —

Kokemus ratkaisi

Sunnuntain hitaassa voittajan ratkaisi jälleen Kokemus. Lähes sininen legenda, Kuppa, meni nurkkaan vääntämään kiekosta ja kunniasta, eikä siinä hommassa ollut rookiella taaskaan mitään mahdollisuutta! Niinpä Jakella oli helppo työ nousta voittajana nurkasta ja johtaa valkoiset kohti voittoa!

ZZR

Molarit säkenöivät

Eilen pelatussa ottelussa ihmetystä herätti maalivahtien hyvät esitykset. Ottelun jälkeen ”Kepe” paljasti, että hän oli vahingossa vaihtanut Ilarin (likinäk.) ja Arin (kaukon.) piilarit keskenään.

Sinisten parhaana palkittiin Roman Kurkman, jonka viuhuvat laukaukset siniseltä menivät tarkasti päätylaudoitukseen, joista kimmonneet kiekot aiheuttivat monen monta vaaratilannetta valkoisten maalille. Tosin yhdestä päädystä kimmonneesta kiekosta pääsi Pauli Perso läpiajoon vastakkaiseen päätyyn. Hieno maali!

CCR

CCR ja Poliisit yhteistyöhön?

Eilen jäällä luistelevien poliisien joukkueeseen oli soluttautunut ällistyttävä määrä ccr:läisiä. Nimettömänä pysyvä lähde, joka oli myös jäällä, kertoo että yhteistyö poliisien kanssa juurtaa aina 80-luvun alkupuolille, jolloin moni ccr:läinen sai tutustua ”maijan” sisustuksiin takapenkiltä.

Yhteistyö ei tule jäämään ainoastaan yhteisiin luisteluhetkiin, vaan jo ensi viikolla ensimmäinen ccr-partio tulee osallistumaan vaativiin partiotehtäviin, kuten jäähallin postilaatikon seurantaa. Se ku tuppaa täyttymään romuista.

— CCR —