Siniset yllättivät

Loistavassa kevät vireessä ollut ”Kuppa” johdatti siniset niukkaan mutta ansaittuun tappioon valkoisia vastaan pelatussa ottelussa. Ottelun tähti oli saanut käyttöönsä ”Left ’n Right” – mailan, jolla syntyi upeat tehot 4+1+1 (maalit – syötöt – omat maalit).

A.Pokka toi kaivattua leveyttä valkoisten puolustukseen, ja kun hyökkäyskalustokin viimein jaksoi osallistua myös hyökkäyksiin, oli ottelun lopputulos selvä.

***CCR***

KAUKALOPALLOA

CRC:n aamu-uninen joukkue ei antanut nimirikkaan Jokerik porukan yllättää. 5-0 voitto kotiin. #12 tehot 4+1, #66 1+4, #71 0+3.

Toiseen koitokseen TOPV:sta koottua LRK:n porukkaa vastaan sattui CRC:n historian pahin mokaus, puettiin vahingossa ”siniset” päälle ja hävittiin 0-11!!! Voi ..#¤kele.

Kolmas koitos JiiTee:tä vastaan 4-4 tasuri ja Lohkon kakkossija, #71 liekeissä kiiltävillä vanteilla ”Hatrick”. Homma jatkuu, väsyttää vähän, ei taideta jaksaa pelata tosissaan illala, ei niin hinkua loppuotteluihin…

–Bandy Neus–

Kaksi pelimiestä Asplövenin mukana!!

Toimituksen saamien tietojen mukaan pelaajat # 9 ja # 62 ovat olleet reenaamassa Haaparannalla Asplövenin mukana koko kesän ja nyt alkaneen jääharjoittelun ajan. ”Peleissä emme ole käyneet mutta muuten ollaan oltu kyllä mukana” kertoo hikisenä harjoitusten jälkeen tavoitettu #9.

”Haemme vain yksinkertaiseti kovuutta ja vauhtia lisää täältä, emme nähneet saavamme sitä CCR:n mukana ainakaan nyt alkukaudesta” lisää selkeästi kaikkensa antanut #62 ja jatkaa paluuta kysyttäessä ”toki takaisin tullaan, tähän lähdettiin oikeastaan sen takia että valmistaudutaan kunnolla ensi lauantain peliin”. CCR:n valmennusjohto ei kommentoi muuten asiaa mutta muistuttaa että molemmat ovat sopimuspelaajia.

-RCC Neus-