Jäänlähtöveikkaus ratkennut

HJOY:n keväisessä jäänlähtöveikkauksessa onni suosi Kepeä jo 3:n kerran. Onnea voittajalle! Kepen veikkaus oli joukon tarkin, veikkaus meni pieleen vain 23 tuntia 4 minuuttia.

HJOY kiittää arvontaa osallistuneita ja muistuttaa että rahat menevät lyhentelemättä viihteeseen! Voittajalle on toimitettu kiertopalkintopullo, ja sen toivotaan myös palautettavan ensi keväänä samassa iskussa.

— CCR —

Kauhia Laakaus by Kuppa

Moni on ihmetellyt, kuinka Kuppa ampuu kauhian laakauksen, joka ei koskaan kohoa vaan menee myös maassa makavan molarin alta jopa maaliin asti. Otimme selvää asiasta

Laakaus lähtee vahvasta etunojasta, jossa tasapaino on kuitenkin selvästi takana. Mailan kulma on ilmiömäinen ”7”, eikä varsikaan ole mikään rautakaupan tuote. Jotta laakaus lähtee akrobaattisesta asennosta, täytyy mailan olla ultra kevyt, joten mailan varten on porattu noin tuuman soikea reikä varren yläosasta aina lapaan asti. Jottei mailasta tulisi kuitenkaan liian lepsu, kannattaa reikään tuikata alumiininen rautakanki, pihimmät pelaajat ( Kuppa?) käyttävät perinteistä rautakankea. Laakaus vaati lisäksi kovaa harjoittelua, kannattaa katsastaa CCR Forum sivulta kuva sopivasta harjoitteluvälineestä.

— CCR News —

Konsertti matka

Iloinen konserttimatka Piteåån on siis toteutettu. Kiitoksia kaikille mukana olleille , hauskaa seuraa olitte !Pitkäänhän tuo meni mutta kyllä kannatti. Tarkempi raportti kuvien kanssa tulee näille sivuille.

-tallinn turist rösä-

Liput loppuun myyty!!

Fogertyn konsertin liput on siis loppuunmyyty! Enää ei kannata maksaa tai haihatella toiveita että pääsisi tälle loistavasti järjestetylle keikalle,lippuja ei yksinkertaisesti ole enää saatavilla. Saimme kasattua hienon porukan joka lähtee kuuntelemaan ”sitä ainoaa oikeaa” musiikkia Piteåån ja livenä !!

CCR:n johto kiittää taas niitä lukuisia jotka ensin ilmoittauduitte lähteväksi mutta peruitte lähdön maaliviivalla,Te jaksatte aina muistuttaa meitä kuinka hienoa on järjestää näitä juttuja , kiitos. Muistakaapas nyt kaikki ne kuuluisat kausimaksut ja talkoo kutsut.

JK.Oisitta päässy mukaan muttei otettu !!!

-rcc neus-

Lähtö konserttiin

Lähtö John Fogertyn konserttiin Piteåån lauantaina 08.07. klo.17.00 Jäähallilta. Paluu takaisin konsertin jälkeen. Liput jaetaan Jäähallilla ennen lähtöä.