Fogertyn konsertti la.08.07.

Varmistat pääsyn kyseiseen konserttiin maksamalla 55 €/hlö tilille ; CCR 500900 – 24727. Käytä viitteenä osallistuvien henkilöiden nimiä siten että ne tulevat maksun saajalle. Maksu on suoritettava to 29.06.iltaan mennessä. Määräaikana maksetut maksut oikeuttavat konserttilippuun ja kyytiin. Tätä tietoa voi levittää muillekin sillä mukaan pääsee vaikka ei kuulukaan CCR:iin. Mukaan pääsee 60 ensimmäistä.

Siniset loistivat

Juhannuksena CCR:n siniset olivat kokoontuneet Kaakamon merimieskerhon mökille polttamaan vappukokkoa. Kokkoon oli kerätty vanhoja pelivarusteita, mailoja, teippejä, lättitauluja, hikipaitoja, testamentteja, ja aika paljon oli myös jäsenmaksujakin läjässä. Porukka oli luonnollisesti kasaantunut sammuneita lukuunottamatta tuulen yläpuolelle.

Viime vuodesta viisastuneena oli syttöä varten hankittu 8 litraa paloviinaa, mutta valitettavasti joku kerkesi sen hukkaamaan ennen h-hetkeä. Ei meinanut sitten tuli ottaa kamppeisiin, kunnes joku huomasi hankkia pelaaja numero XX:n alusasun, joka sitten  varovasti tuikattiin tuleen. Valtaisa räjähdys valaisi koko taivaan, ja paikalla olijoiden mukaan ei sinä iltana tullut edes pimeä.

Parastaikaa palokunta on vielä sammuttamassa muutamia pelivehkeitä (yhet ponttoonit, ja net kalsarit). Jussin räpylä ei sitten taaskaan syttynyt, joten eiköhän se ensi vuosikin mene vanhalla räpylällä.

— CCR Bleu Njews —

Maalivahdit tulessa

CCR:n maalivahdit olivat tulessa jälleen tänä juhannuksenakín.Tällä kertaa ei ollut kyseessä normaali kokon poltto vaan Reutuaavan Vapaa Palokunnan harjoitus jossa kyseiset vahdit saivat ns.jälkisammutus paikan. Seuran johto kiitteleekin kyseistä ”joukkuetta” yllätyksestä ja joukkuuenjohtaja Palin kertoo maalivahtiensa olevan aivan erikoisesa iskussa , samaan hengenvetoon hän ihmettelee että mistä syy moiseen. ” Nämähän ovat olleet myyntilistoillamme jo niin pitkään ??” Että joko nyt ???? Kommentoi Palin. Näyttää siltä että tämä olisi hyvä alku ; kertoo ,huoltaja Pasi Kuikka.

-rcc kemintie ja kamut-

CCR:n kesäkuppila avattu

CCR:n kesäkuppila on taas avattu. Suuren suosion takia paikkaa ei paljasteta vaan kuppilaan on järjestetty ilmastoitu kuljetus traktorin lavalla. Kuljetus lähtee joka päivä tasatunnein klo.16.00 alkaen ja jatkuu aina 24.00 asti. Kyytiin mahtuu kerrallaan 25 tavallista asiakasta ja noin 8 CCR:läistä ja se starttaa tietysti jäähallin pihalta. Tulkaahan mukaan kaikki kiinnostuneet , kuppilassa on tarjolla kaikenlaista kivaa virvoketta ja siellä voi paistaa myös lättyjä jos on oma taikina mukana. Tuotto menee lyhentämättä Riko Pitsan tilille.

-summer neus-

Ilmiö tornionjoella

Torniolaisia suuresti kummastuttanut ”ilmiö” tornionjoella on paljastunut tuomipäiväkentän pelaajaksi. Kauempaa katsottuna ilmiö muistutti jäänlähtömerkkiä, mutta lähempää katsottuna lordia. Tuhdissa maistissa ja täysi varustus päällä ollut pelaaja keräsi rannoille tuhansia ihmetteliviä kansalaisia ja ccr:läisiä. Pelaaja kaatoi kovalla vauhdilla ohraista juomaa sisuksiin ja veneen kaatokin onnistui näyttävästi.

Tornion kaupunki on  päättänyt myöntää pelaajalle ”Vuoden väriläiskä” – palkinnon. Täten pelaaja saa valita mökilleen vapaasti tontin Riukkajänkän luonnonpuistosta. Eikä siinä vielä kaikki, vaan pelaajan kunniaksi Riukkajänkän laakea keskusta on nimetty pelaajan mukaan ”Kaato paikaksi”!

*** CCr nEWS ***

Rambo Lordin bändiin

Tietojemme mukaan Rambo tulee siirtymään tulevana syksynä Lordin bändiin basistiksi. Rambolle tuleva bassokitara on veistettävänä Nivalan veneveistämöllä ja se tulee olemaan melan mallinen. Kitaran designistä vastaa Rambon oma Eestiläinen manageri Kaik Ot Rahad.

-rcc neus-