Virallinen kisaraportti

Haratsoo. Just tultiin lentokentältä, oli muutes hjuvat kisat siellä Latviassa. Sen verran opittiin maantietoa että Tallinna ei sit ole siellä päiskään.

Eli lätkän mm-kisoissa oltiin , joo. On se hieno paikka se Latvia, eikä hotellikaan ollut paha olleskaa. Mutta ruoka, sitä kokeiltiin syödä, mutta ei se pysynyt kuitenkaan sisällä. Turhan tuliset olivat maustheet!

Sen verran oli vastenkäymistä, että Pete osti ”pimeästi” liput Suomi – Ruotti otteluun, eikä sitä sitten pelattukaan.

Ens vuonna uudestaan.

(Toimitus vähän lyhensi..)

*** Miehet muualla ***

Tunnista kisaväki

Jääkiekon MM-kisoista palaa siis melko turvoksissa oleva joukkio , johtuen Riian väkevästä ruokakulttuurista. CCR järjestää tunnistuskilpailun Näränperän jääpallokentällä , kuka henkilöistä muistuttaa eniten Lordia. Kilpailun tekee erittäin vaikeaksi se että saamiemme väliaikatietojen mukaan ( Viron tullin passitarkastus ) voittaja ehdokkaita on useita !!!! ” Monenkaan kisavieraan kasvot eivät vastanneet passikuvaa ” kommentoi Esti Kopeloimis Yksig Päällig , Perä Nuuhik.

-tts-

MM-kisat

Saavuttiin tänne kisapaikalle noin viikko sitten. Meno on ollut melkoista ja tunnelma katossa, eilen sitten löydettiin vihdoin se hotellikin . Meitä lähti völjyyn noin 8 henkeä ja aamulla ku pidettiin nimenhuuto niin paikalla oli vielä 5 kamua josta kahta en ole aikaisemmin nähny.

Hauskaa on ollut ja toivottavasti muutkin pääsee joskus osallistuun näihin mm-kisoihin , lähettäiskö ensi vuonna koko porukkka?

Tämän päivän teemana meillä on löytää jäähalli .

Terveisiä Tallinnasta,

A . Humalus

Bongaa Beto

Suomi yllätti maailman lähettämällä Lordin euroviisuihin, mutta CCR:n johto teki vielä härskimmän tempun lähettämällä lätkän MM-kisoihin Latviaan oman edustajan. Nimi jääköön vielä paljastamatta, mutta tämän pelimiehen rinnalla Lordin porukka näyttää pyhäkouluporukalta.

Toimittajamme A.Humalus on raportoinut että edustajamme on päässyt tullimuodollisuuksista läpi ilman kotieläimiltä vaadittua karenssiaikaa. Hyvä näin.

CCR:n johto julistaa käyntiin kisan ”bongaa beto”, eli se joka ensimmäisenä havaitsee tv-lähetyksessä kyseisen henkilön ja ilmoittaa siitä foorumiin, saa mahtavan palkinnon.

**** CCR ****

Konsertista

John Fogertyn konsertista sen verran että koko matkan paketti hinnaksi näyttäisi varmistuvan n. 50-55 €. Jos haluatte lisätietoja voitte soittaa ; 0400 696 646 tai 040 705 2000. Otamme ilmoittautumisia vastaan siellä koska nämä kotisivumme eivät ehkä ole hyvä idea siihen. Paikkoja tulee näillä näkymin 60 kpl joten ketä kiinnostaa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä.

Mukaan matkalle voi lähteä vaikka ei CCR : ään kuuluisikaan.