JOHN FOGERTY 8.7.2006 PITEÅSSA

CCR Forum Kauppapaikasta löytyy sitova ilmoittautumislista J.Fogertyn konserttimatkalle Piteåån 8.7.2006. Tarkennamme matkan hinnan piakkoin, ja matkat maksetaan hyvissä ajoin etukäteen CCR:n tilille.

— CCR Mjusik —

Rajajokikomission kannanotto

Leca Pinkin Imelä uusi komission sihteeri ja muutenkin välkky kaveri on myös tyytyväinen CCR :n kuluneen kauden toimintaan ja aikookin jatkaa sponsorisopimusta aina hamaan tulevaisuuteen asti. Leca vihjailee myös tiedotteessaan että voisi järjestää CCR :n johtoryhmälle jonkinlaisen huvittelu iltaman kotonaan. Perästä kuuluu , hän heittää haastattelun lopuksi.

– crc neus –

Poromaha tyytyväinen

Paliskuntaneuvos Jenni Poromaha on tyytyväinen vappumarssin valmisteluihin. Eilen Nurkka baarissa oli lähes kaikki siniset täyttämässä ilmapalloja ja kirjoittamassa blakaatit valmiiksi (”Vakloiset ALaS”). Heliumin toimittanut Inge Raepakka ihmetteli kaasun menekkiä; eivät ole myynneet 10:ssä vuodessa yhtä paljon kuin eilen meni palloihin ( 8 kpl ). Inge epäilikin, että osa pelaajista oli syyllistynyt imppaamiseen, koska lauluharjoituksessa ”kansainvälinen” meni läpi 19 sekunnissa.

— CCR —

Vappukulkue

Rajajokikomissio ja paliskuntain yhdistys on valinnut viralliseksi Tornion vappukulkueeksi CCR:n sinisten joukkueen. Kerranki kaikki saavat olla yhtä aikaa kentällä eikä tarvi tulla vaihtoon , myös muutama luonnollisesti punainen nenä löytyy porukasta.

Johto onnittelee ja toivoo porukkaa runsain mitoin kannustamaan reitin varrelle. Reitti lähtee Kaakamon Kurvi baarista ja käy Tervolassa Kuksan pihalla kääntymässä mistä palaa Arpelan kautta suoraan keskustaan.

PPP-pytty Dinolle

Kun kausi on taas ohi, niin CCR:n eri jaostot tulevat muistamaan eri kunniamerkein kaudella menestyksekkäästi pelanneita.

 

PuttePottu -fanikerho oli ensimmäisten joukossa luovuttamassa himottua PuttePottuPytty -pokaalia, joka luovutettiin eilen vuoden kärkkyjälle, Dinolle. Mukana kameramiehen lisäksi oli molemmat fanit ja tietysti pitkäaikainen PPP-kerhon kunniapuheenjohtaja Erkki Partanen.

ppp

Palkittava ja nimmarien metsästäjät.

Perusteluissaan Eki korosti Dinon merkitystä seuran fani -kulttuurille ja eikä voinut olla muistuttamatta siitä, että tällä kaudelle Dinon onnistumispromille läpiajoissa kirjattiin jo prosentiksi. Myös kauden läpiajoennätys kirjattiin Dinolle (791 yritystä / 4 maalia).

 

— CCR kunnianmiehet —

CCR kauden ainoa tappio vahvistamatta

Lauantainen kiihkeä rytminen peli Raktorimiehiä ( CAT ) vastaan päättyi 8 – 12 eli kotijoukkueen niukkaakin niukempaan tappioon. Yleisön joukosta on kuitenkin joku seuraaja tehnyt protestin että CAT joukkueessa olisi pelannut joku yli ikäinen ( Kuppa )ja asiaa käsitellään Torpin vanhempainyhdistyksessä pääsiäisen jälkeen.

Toinen ottelun lopputulosta epäselventävä juttu on CAT joukkueen doping epäilyt. Toimituksen saamien tietojen mukaan pulloissa olisi ollut Rovaniemiläistä jääkoneen bensaa. Joukkueen Huoltaja / Valmentaja / Lääkäri / Manageri A.A:n lääkelaukku on edelleen hukassa.

-TSS-

Voittoputki jatkui

Huippuunsa viritetty poliisien joukkue kohtasi eilen CCR:n väsyneen mutta taitavan joukkueen. Ottelun alku oli tasaista taistelua, mutta kun pelikello näytti 0.04 pääsi CCR:n kultaranne Timo Ylisaukko-oja (1+5) yllättämään hyvin aloittaneen maalivahdin Ari Alatalon.

Ottelu oli muuten tasokas, kahden erittäin taitavan joukkueen välistä söheltämistä. Molemmissa päissä maalivahdit esittivät muutamia loistotorjuntoja.

Raimo Pohjanen  (1+1) pääsi myös maalin makuun ja CCR:n johto toivookin tahdin jatkuvan myös ensi kaudella. Eki Partanen (0+4) väläytteli muutaman kerran Nivalan vartalonkierretaklausta onnistuneesti, vaikka kerran kohteeksi osui CCR:n työmyyrä Pekka Ylimaunu (0+5). Mika Kilpeläisen (5+1) maila on jo tässä vaiheessa kautta sen verran pehmeä, että maalintekokin jo onnistuu. CCR-Poliisit 8-4.

Pytyt:

*** Jussi ”Cobra” Juntura
** Mika Kilpeläinen
* Ari Alatalo

 

— CCR rantapallo —

Senior Shark kaatui taas.

CCR:n B-miehistö otti helpohkon voiton Kemin Senior Sharkista luvuin 12-10. Ennen ottelua CCR koki ikävän menetyksen, kun kohulla Tornioon siirtynyt Per Svensson jäi lämmittelyssä Eki Partasen jyrän alle. Herrasmiehenä Eki kuitenkin kävi pyytämässä anteeksi, ja saattoi rullatuolimiehen takaisin Haaparannan rautatieasemalle. Ja antoipa vielä kympin paluulippua varten. Se siitä!

Kemin kokeneesta joukkueesta nousivat esiin ikikemiläiset Järvinen, Kankaanpää ja Dino Köngäs. CCR:n parhaana palkittiin hurjassa vireessä ollut Raimo Davidila (3+2).

CCR kiittää katsomoa, tuomaria ja järjestelyhenkilökuntaa (erityisesti kuuluttajaa, josta paikalla oli silminnäkijöiden mukaan vain ääni..).

— CCR —

CCR voitti TIHC:n

Tornion kiekkovaltikka pysyy CCR:llä. TIHC:n edustusjoukkue vahvistettuna muutamilla nopeilla B-junnuilla kohtasivat eilen totuuden. Vaikka pelillisesti TIHC oli ajoittain jopa niskan päällä, niin CCR hoiti rutiinilla selvän voiton. Voiton arvokkuutta lisää se tosiasia, että CCR:llä on takana pitkä peliputki, joka on alkanut jo vuosia sitten.

CCR:stä parhaiten esiintyivät Kepe (8+4) ja Kuppa (2+2), joka samalla sivusi omissa nimissään ollutta ”yhden ottelun omaa piste-ennätystä” (vuonna 1964 Kokkokankaan soramontun luonnonjäällä tehot 1+3). Ottelussa nähtiin myös toisen kerran tällä kaudella Markku Normannin pelätty laukaus, valitettavasti Kepe kurvaili samaan aikaan nurkassa.. joten kuvausten jälkeen tiedetään tuliko Kepelle tilanteessa luunmurtumia.

— CCR News —

Vahvistus tuomiopäiväketjuun

CCR:n markkinointiryhmä on löytänyt jostain Etelä-Ruotsin avohoitolasta uuden vahvistuksen ”tuomiopäiväketjuun”. Kaverin nimi on Per Svensson ja itsepuolustuslajien lisäksi hän on harrastanut myös useita eri hyökkäyslajeja. Stragetiset mitat; 144 kg, 248 cm. Mikäli Try-Out floppaa, niin hän siirtyy loppukaudeksi sinisille Kupan ja Dino ketjukaveriksi (ja kyllä kommunikointi toimii..)

Kuva löytyy CCR Forumista kohdasta ”muita juttuja”.

— CCR Bishness —