Tungosta pelissä

Sunnuntain ottelussa valkoiset ja siniset hakkasivat sen verran lujaa yhteen, että ulkopuolinen olisi luullut kyseessä olleen paikallispelin. Ennen ottelua sinisten valmentaja Rambo harmitteli ja huokailija ottelun huonoa ajankohtaa; sepä sattui ikävästi samalle päivälle kuin ajan siirto tunnilla eteenpäin. Sinisten joukkueesta lähes melkein kaikki olivat kuitenkin onnistuneet operaatiossa, mutta Rambon mielestä aikajuoksu näkyi valitettavasti sinisten herkessä joukkueessa peliajatuksen puutteena.

Parhailla keltaisilla vahvistettu sininen aloitti ottelun tyypilliseen tapaansa. Kiekko pomppi sen verran mukavasti että siniset kirmaisivat 2-0 johtoon, ennen kuin valkoiset edes ehättivät kentälle. Tilanteessa 2-11 valkoisille, koettiin ilmeisesti pelin kulminaattoripiste, kun valkoisten #66 heitti kiekon Kupalle suoraan lapaan. Jos Kuppa olisi tuosta paikasta heittänyt kiekon maaliin, niin tiedä miten ottelu olisi sitten kääntynyt. Onneksi harva pelimieskään osaa tehdän maalia omalta siniselta.

Mainittakoon että pelitapahtumaa todisti ennätysyleisö vaihtoaitiossa.

— CCR —

Muistakaa kellon siirto

Muistutuksena jälleen pelimiehille eli papoille ja faneillekin kellon siirtoon pari vinkkiä. Kun siirrätte kelloa , aloittakaa  vaikka siirtämällä ensin se sieltä baarista pikkuhiljaa kotia. Kotona ajan siirto ( ja taju ) onkin sitten jo paljon vaikeampaa mutta kyllä se onnistuu kunhan siirrätte isoa viisaria suhteessa saman verran eteenpäin kuin pikku viisaria. Se kuinka paljon kenenkin on siirrettävä viisareita riippuu tietysti siitä koska on tullut kotiin. Aikahan täytyi siirtää klo.03.00 joten helpolla laskutoimituksella , jos tulit klo.05.00 siirrät tietysti 2 tuntia ja niin edespäin. Toivottavasti tämä selvensi kaikkia epätietoisia.

-toimitus-

Voro kiinni

Ville Levyn ponttoonit on löydetty hyväkuntoisina verotoimiston takapihalta (polliisiaseman takana). Polliisien pupuryhmä kiinnitti huomion roskista vasten olleisiin ponttooneihin ja teki melko onnistuneen iskun kohteeseen. Iskun aikana ko roskiksessa lounaistauolla ollut Åke häiriintyi niin että heräsi päiväuniltaan.. ja nähdessään virkapuvut, hän vaistonvaraisesti lähti lähes juoksuakselin pakomatkalle. Polliisit eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan juosten edennyt Åke jäi Arpelan takana piikkimattoon kiinni.

Juuri terapiasta saapunut jäähallin henkilökunta haluaa kiittää omasta ja Villen puolesta polliiseja ripeästä toiminnasta. Tullin suojissa piileksivän Åken oikea henkilöllisyys ei vielä ole tiedossa, mutta CCR rikoksenhutkinta on luvannut antaa polliiseille tarvittaessa hyviä ehdotuksia. Åken pärstä vaikuttaa jossain määrin tutulta.

— CCR —

Voro jäähallilla

Illan ottelua varjosti ikävä uutinen; Ville Levyn ponttoonit on varastettu viime yönä! Valkoiset joutuivat hakemaan maalivahtia aina Kyläjoesta asti, ja onneksi Jussi ja Ari olivat selvästi astetta parempia kuin vastustajan maalivahtikuvatus.

Luottamuksellisten tietojen mukaan rovo on vierailut aamuyöllä, leikannut ponttoonit irti ja häipynyt. Valitettavasti häneltä oli jäänyt keltainen kuviosaha rikospaikalle (sarjanro 234-6T55). Onni onnettomuudessa oli se, että paikallinen polliisipartio oli samaan aikaan tekemässä rutiininomaista pysäköinninvalvontatyötä hallin  parkkialueella, joten rikostutkinta saatiin käyntiin nopeasti.

Syvästi järkyttynyt hallin henkilökunta toivookin, että rikollinen saataisin nopeasti kiinni. Samoin he toivovat että myös kuviosahalle löydettäisiin omistaja. Mikäli sinulla on kuviosaha hukassa, niin Kepeltä saat tuntomerkkejä vastaan sahan takaisin.

— CCR Ville Levy fan club —

Ville Levyn hieno paluu

Valkoisten mainio maalivahti Ville Levy onnistui sunnuntain maalikarkelossa jälleen hyvin. Vaikka pelaaja maleksii päivät pitkät jäähallilla (vahtimestarien kahvihuoneessa), ei hänessä ole vielä näkynyt jäykistymisen merkkejä.

Sinisten häiriköinnin vuoksi emme paljasta niitä karmaisevia mokia, joita sinisten puolustuksessa jälleen nähtiin, eikä puhuta tehottomista hyökkääjistä mitään pahaa. Valkoiset tulivat, kiittivät pytystä ja poistuivat areenalta vaatimattomasti limusiinilla kaupunginhotelliin pestäväksi.

— CCR News —

Sinisille takaisku

Sinisten luunkova puolustaja Mikko Särövire on menettämässä vasemman luistimensa. Lähempi tarkastelu paljasti, että luistin on aivan sökö. Mikko Särövire itse uskoo että luistin vaurioitui menneenä suvena, kun eräs ilta treenien jälkeen hän päätti polkaista Hettaan lavatansseihin. Kiirus kun oli, niin meinas etupyörä keulia koko ajan eikä vastatuuli auttanut asiaa lainkaan. Kokeneena pyöräilijänä Mikko Särövire sitten polki loppumatkan seisaaltaan etukenossa, mutta valitettavasti luistimen muovit siinä sitten savusivat polkimen rutistuksessa.

Mäkimaalta saamien luottamuksellisten tietojen mukaan Audi tehtaan sponssorit ovat pyörineet Mikko Säröviren ympärillä tarjoten uusia A-luokan malleja. Samalla sponssit ovat luvanneet Mikolle uuden automobilen jo käytetyn tilalle. Uusien luistimien sovittelu aloitetaan heti kun vanhat saadaan jalasta pois.

— Siniset uutiset —

Rambo kritisoi joukkuettaan

Sinisten valmentaja ”Rambo” on kovasti pettynyt suojattiensa esityksiin. Edellisessä pelissä meni liitua metrimääräisesti lähes yhtä paljon kun tupakkia. Erityisen kriitikin kohteeksi on nousemassa superpari Mäkelä-Mörsäri, joka ei ole Rambon mielestä kyennyt vielä nostamaan tasoaan Kuppa-Dino parin tasolle. ”**KELE, samalla summalla jonka sijoitimme kettuihin, olis voinut tehrä paikallispuhelun minne tahansa kotimaahan..”, myrähti Rambo ja aikoo kutsua Kupan ja Dinon takaisin pelihommiin. Kuppa ja Dino ovat olleet Rambon määräyksestä luistelukoulussa jo pari kuukautta.

Valkoisten valmentaja Raimo Ahokas ei halua kommentoida millään lailla kolleegansa sanomisia.

— CCR Reds —

Siniset iskussa!

Loistava sininen joukkue taisteli eilen raivon lailla. Erityisesti ”ketut”, Jan Mäkelä (1+1) ja Mörsärin Mika (0+2) näyttivät parasta osaamistaan. Parivaljakko on siirtynyt sinisiin juuri ennen siirtoajan umpeutumista. Kovaa laukovat, lujaa syöttävät ja supernoooopeat siniset vyöryivät valkoisten maalille jatkuvasti luoden upeita maalitekotilanteita. Tilanteessa 6-4 valkoisille, valkoiset tekivät jälleen oivan taktisen vedon, maalin luisteli 3.s mokke Ilari.

Vaihdon jälkeen siniset painoivat samaan malliin, mutta eivät saaneet 45 minuutin aikana yhtään maalia Ilarin taakse (!!!). Sinisten vanha hiihtäjälupaus, #11, oli juuri tällaisten tilanteiden vuoksi soluttautunut valkoisten joukkueeseen puolustajaksi, ja kuinka ollakkaan, niin #11 ohjasi ”vahingossa” kerran omiin maaliin ohi hölmistyneen Ilarin.

Hyvin tahmeasti liikkuneet valkoiset ylsivät nipin napin ruutinisuoritukseen, joten ottelu kirjattiin valkoisille 21-5. Valkoisista ainoastaan Kepe (8+7) ylsi melkein omalle tasolleen loistavilla läpiajoillaan. No onnistui Ilarikin jotenkin, vaikka se #11:n oma-potkumaali olisi ollut torjuttavissa.

Plusat:
++++Ilari
+++ Jan Mäkelä
++  Mika Mörsäri
+   Kepe
–   Sami Viippola

VW sopimus valkoisille

CCR:n edustaja #62 on saanut tehtyä valkoisille uuden sopimuksen VW:n kanssa. Sopimuksen myötä VW tulee juhlavuotena julkaisemaan CCR aiheisen tuoteperheen, kuten VW Golf #62 (ryypyllä käyntiin), VW Golf #66 (komposiittiovet), VW Golf #10 (kääntösäde <3m!) ja VW Golf #88 (automaatti).

Sponssisopimuksessa siirtyy myös merkittävästi rahaa. Jokaisen valkoisen tulee nyt lähettää tilinumeronsa toimitukselle, jotta saadaan siirrettyä sinne 1280 ekeä sponssirahaa.

— CCR Markkinointi —

Trabant sopimus sinisille

CCR:n edustajana Saksassa tehokkaana toiminut  #62 on solminut Trabantin kanssa 5 vuoden sponssisopparin. Näin jo ensi viikon alusta alkaen tulee jokaisen sinisen pelaajan kiinnittää omalla kustannuksella Trabantin pahvisen logon peliasun selkäosaan. Omiin autoihin tulee myös jokaisen kirjoittaa vihreällä väriällä näkyvään paikkaan ”Trabant – huolettomaan eiliseen”.

Sponssisopimuksessa siirtyy myös merkittävästi rahaa. Jokaisen sinisen tulee viikon sisällä siirtää 1280 ekeä Trabantin tilille (Trabant Mobile, DeutchBAnk 1111-T60022, viestiksi: Money for nothing). Huom! Jos et siirrä rahoja, ET myöskään saa pelipaitalogoa, ETKÄ myös saa kirjoittaa mainostekstiä autoosi!

Toivottavasti #62 onnistuu yhtähyvin VW -neuvotteluissa.

— CCR Markkinointi —