Sunnuntain ottelu

Eilisessä ottelussa siniset melkein yllättivät valkoiset. #66:n ollessa vapaaehtoisella maanpuolustuskurssilla Kaamasessa, sentterin hommia hoiti mallikkaasti #88. #88 piiskasikin Ari Hoolin ja Pekka Ylimaunun sellaiseen vauhtiin, että sinisten puolustus oli täysin kaaoksessa. Ainoastaan Ari Alatalon uskomattomat torjunnat pitivät siniset näenäisesti mukana ottelussa.

Sinisten parasta esitti Markku Norman, joka on pitänyt koko kauden piilossa pelättyä laukausta. Eilen sellainen nähtiin; hirvittävä rannelaukaus lähti millimetrin tarkkuudella lavasta.. mutta kohteeseen se törmäsi hirvittävällä toleranssilla (jonnekin pleksin yläreunaan). Jopa samaan aikaan saunassa ollut CCR webbiosasto oli heittäytynyt ylälauteilta lattiaan turvaan. Valkoisten parhaana palkittiin #65, joka varmisti ettei Dinolla ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia kärkkyä sinisellä yksin. Myös maalissa Jussi nappaili koppeja siihen malliin, että kesällä saattaa miehen perhoskoelman ensimmäinen sivu täyttyä.

— CCR —

Play off pelit

CCR:n play off pelit alkavat siis lähiviikkoina ja joukkueen johtaja Eljas Palin pelkääkin nyt kun loukkaantumisia on niin paljon. Jakke ; korvatulehdus , #88 ; polvet , #62 ; ilmavaivat , Jussi ; väsyneet kädet ja Ari ; likinäkö. Siinäpä pulmaa kerrakseen , toivottavasti saadaan porukka iskuun.

-rcc neus-

#88 palaa ruotuun.

#88 on jo palaamassa ruotuun. Paranemisen nopeus on yllättänyt lääkärit täysin, sillä polvi oli kiertynyt pahasti ympäri. Tarkemmissa tutkimuksissa (video) paljastuikin, että kiertyminen johtui siitä, että molemmat luistimet olivat väärässä jalassa. #88 totesikin asian selvittyä, että onkin parempi tästä edespäin sitoa nauhat itse kiinni, siinä on sitten helppo tehdä viimeinen tarkistus ennen jäälle menoa. Pelätty aivotäräyskin paljastui tutkimuksissa ns. ”kankkuseksi”.

Valkoisten johtoryhmä onkin tämän iloisen uutisen johdosta pitänyt kriisipalaverin, jossa myös perinteisesti heiteltiin muutakin kun vettä kiukaalle.

— CCR —

#88 sairastuvalle

Valkoisten syomähammas #88 on loukannut oikean polven harjoituksissa. Tilanne lähti siitä, kun #88 haki kiekon oman maalin takaa ja kiihdytti vauhtiaan rajusti kohti keskialuetta. Keskialueella partioinut #66 osui valitettavasti luistelulinjalle, niinpä #88:n kiertäessä #66:sta oikealta puolelta, tuli polveen rasitusvamma. Lääkärin mukaan tilanne ei ole kuitenkaan paha … polven osalta, mutta rasituksen aiheuttama aivotäräys onkin sitten vaikeampi juttu.

Keyks:sta saamien tietojen mukaan #88 on eilen yllättäen poistunut  vuodeosastolta. Löytöpalkkio!

— CCR sairastupa nyys —

CCR:n Johtoa Ylläksellä.

CCR:n hiihtojaos (#9 ja #62)sekä YH:n edustajat palaveeraavat osallistumisestamme Ylläksen Hiihtoihin keväällä 2006. Edelleen käynnissä, pitkät ja antoisat neuvottelut, perjantai-aamusta lähtien Ylläshotellissa.

Myös TP-47 hallituksen jäseniä nähty paikalla Happy Hourin aikaan. Liekö virityksiä myös jalkapallon suuntaan tiedossa TP:n pelaajakadon kattamiseksi? Tuntien nämä monilahjakkaat neuvottelijamme, odotettavissa yllättäviä sopimuksia ja päälajin vaihtoja. Kaikki asiasta kiinnostuneet välittömästi Ylläkselle neuvottelupöytään. Majoitus #9:n mökillä, tunnistat mökin hiukan ruosteisesta #9:n Opelista, jossa Boksi katolla.

PS. Omat juomat ja pörssit mukaan.

TERVETULOA!

—ahku news & 62–

CCR:läinen b-junnuissa?

Jääajan radikaali väheneminen on saanut aikaan mitä erikoisempia lieveilmiöitä. Eri puolilta kyliä on raportoitu seonneista papoista. Jäähallilta tulleen raportin mukaan eräs nimeltä mainitsematon ccr-tyyppi on mennyt jo liian pitkälle: Naamioitunut teiniksi ja mennyt b-junnujen harjoituksiin!!

Valitettavasti irtotukka oli irronut kesken punnerrusten ja käry kävi. Jäähallin henkilökunnan saattelemana häirikkö poistettiin areenalta, taisi keltainen pelipaitakin siinä vähän kärsiä. Kuka lie oli? Paidassa luki 62.

Pokka myytävänä?

Valkoisten sunnuntaina alkanut syöksykierre on saanut markkinoille vipinää. Piireistä on luettu että valkoiset aikovat vaihtaa Ari Pokan johonkin konkreettiseen..

Siniset ovat tarjoneet Arista saunailtaa, 2 hevosta , pakkiparia Halonen-Viippola tai 4 ha:n suolänttiä. Valkoisten johto haluaa korostaa että jos valintakriiteereinä olisi haju, niin valinta olisi helppo tehdä. Hyvää heppaa ei sitten korvaa mikään. Tällä hetkellä vahvin vaihtoehto on kuitenkin saunailta, mutta seuraamme tilannetta.

 

— Pappat —

TURBO SINISET YLLÄTTIVÄT

Puolivaloilla leikitelleet herrasmies-valkoiset antoivat Sinisille sunnuntai-iltana löysiä, ja tilaa kentällä siihen malliin, että Siniset meinasivat napata historian ensimmäisen voittonsa (6-6).

Pelin jälkeisen leikkimielisen jatkoajan siniset toki saivat ”hoitaa” luvuin 5-0.

Ja tämä kaikki vain siksi, että Sinisten paitojen polttaminen ja tahallinen hukkaaminen saataisiin kuriin. (Vrt. Diesel-vuoro)

Dinon 110:stä läpiajosta 5 onnistui, joten onnistumis % on paranemaan päin.

Matti Halosen luistimen numero, sekä Ilarin pulssi- ja kalorimittarin lukema oli muutoin ainoat yli 50:n tässä vajaalla pelatussa koitoksessa, jota täten 500 Euron uhkasakolla kielletään muistelemasta…

— bluemaster —

DIESEL-VALKOISTEN HALLINTAA

Sunnuntain Diesel-tunnilla valkoiset antoivat jälleen oppitunnin, nyt sini-keltaisista kootulle yhdistelmälle lukemin 17-4. Ari Alatalon ”Ei Tartte Auttaa-laulu” pakeille, sekä sisätilalämppärillä kuivatettu kilpikäsi olivat ainoat valonpilkahdukset tässä harvalla kammalla kootussa yhdistelmässä.

Kupan poissaollessa, ääniohjailun puuttuessa, ei paljon sini-keltaisilta syöttöjä toisilleen herunut. Yksinpyristelyt pysähtyivät viimeistään Ilarin tai Arin hanskaan, ellei #88:n ankara ruoskakäsi ollut karvannut kiekkoa valkoisille. #62 ja #88 löysivät toisensa maalinedestä kuin ilman piilolinssejä. Ainoa positiivinen sininen oli #62:n juomapullo, sekä Lidl:n sininen urheilujuoma a´ 0.50 Eur.

— White Eyes News —

TAMMIKUUN KULKIJA

Tammikuun ylivoimainen Kuukauden-kulkija titteli osui tälläkertaa # 62. Onnellinen voittaja olikin ehtinyt jo karata CCR:n kustantamalle ”kuukaudenkulkija-palkintomatkalle” Hampuriin. Mies tavoitettiin kuitenkin puhelimitse, ja hän lähetti kiitokset ja alistukset koko joukkueelle, ja lupasi raportoida matkastaan öiseen aikaan. (Huom. Aikaero)

–ccr reberb..–