Joulukuun kulkija

Kuukauden kulkijaksi on valittu pelaaja #66. Meriittinä mainittakoon 3 maalia C-junnujen treeneissä, 2 syöttöä Outokummun treeneissä, 1 maali poliisien vuorolla ja Dieselien vuorolla 8 (!) syöttöä (Huom! Ei maaliinjohtaneita). Tapsan matsin parhaan pelaajan palkinto yms. Kaikki nämä Tapanin päivänä!

Kiitos puheessaan #66 haluaa erityisesti kiittää öristen Mäkimaan urheiluosastolta:

”.. sitä nuorta hymyilevää poikaa, joka on aina auttanut vaikeilla hetkillä maila ongelmissa.. ”

— CCR —

Hyvää Joulua !

CCR tovottaa kaikille sivujen vieraille oikein rauhallista Joulua ja Hyvää alkavaa Vuotta. Nähdään taas tositoimissa joulun jälkeen ja jopa joulun aikanakin.

-rcc-

Tapsan matsi 26.12.2005 klo 15:00

Koko perheen kiekkotapahtuma ”Tapsan matsi” eli Tiikerit vs All Stars Tornion jäähallissa Tapaninpäivänä.

Jotta tapahtuma täyttäisi hyvän show:n edellytykset, on paikalle kutsuttu myös muutama CCR:n pelaaja.

— CCR —

Maalivahti vahvistus!

CCR on saamassa kansainvälisen tason maalivahdin! Muistatteko kaverin, joka vartioi maalia 1980-luvulla ainakin Jokereissa, Tapparassa ja Kärpissä. Rapakon takana kokemusta tuli harjoitusleireiltä (ei päässyt kuitenkaan NHL -peleihin). Kaveri onkin luvannut haastaa nykyiset maalivahdit tosissaan!

Aikoinaan kaveri tuli tutuksi Trekjakimaisesta torjunta-asennosta; ei paljon liiku, ei mene jäihin, eikä päästä kiekkoja maalin. Mailakin pysyy hyvin kädessä (vrt CCR nykytilanne) ja avaukset…!

Jos ei vielä lukijalla sytytä, niin juttelepa Kepen kanssa niin saat lisäinfoa. Kepe+kumppanit ovat nimittäin viimeistelemässä levytystä eli kohta on Kylmä-Kalle valmiina hommiin.

— CCR —

Dieselit sikakunnossa!

Poliisien kokematon joukkue otti yllätysvoiton CCR:n Dieseleistä eilen pelatussa thrillerissä. Vaikka Dieselit olivat selvästi kokeneempi ja taitavampi joukkue, niin vastustajan vauhti oli myrkkyä jo joulukunnossa olevalle joukkueelle.

Illan myöhäisemmässä ottelussa siniset ottivat jälleen malliikkaasti turpiin valkoisilta. Sinisten epätoivolle ei näytä tulevan loppua; viikko sitten joukkue haki vahvistuksia Pallolettujen kaukalopallojoukkueesta, eikä tulos ollut sen parempi. Eiliseen otteluun oli hankittu vahvistuksia TIHC:stä, poliiseista ja jopa kenttähenkilökuntaa oli kutsuttu paikalle. Turhaan. Nyt sinisten katseet on suunnattu diesel -osastoon, josta kutsun ensi viikon peliin saavat ainakin #8, #15, #60-#70.

Mainittakoon että valkoisten Ari Pokka teki komean paluun ollen sinisten paras maalintekijä pistein 2+2!

— CCR White Lines —

Kellotaulu

Iso joukko pelaajistamme ei ymmärrä kellon aikoja (pelaamisesta puhumattakaan), vaikka kellon jo tunteekin. Hoidetaan asia nyt kuntoon. Kellon (varsinkin viisarimallisen) ymmärtämisen saloihin johdattaa Lea Ampuukin Yk apua tarvisevat perjantai iltana Rikon pitseriassa.

ccr

Riko jatkaa!!

No niin tämän se julkisuus sai taas aikaan , Rikon Pitseria siis jatkaa alkuperäisten suunnitelmien mukaan eli ; #8 ja kumppanit tervetuloa syömään. Riko kertoi näyttävänsä …..pitkät…. terveys ym. muille sinisten viranomaisten edustamille järjestöille!! Tulukaapa sisäle sieltä holovin ulukoakin!!!!!

-rcc deutch-

Rico ei anna periksi!

Rico yllättää jälleen. Huikean omaisuuden kerännyt pitseriayrittäjä avaa nyt uuden ravintolan Aarninholvin kellariin. Ravintolan nimeksi kaavaillaan Rico’s Pitsa.

Yrittäjä on luvannut laittaa tällä kertaa myös tarjolle supersuositut lounasruuat, kuten ”Kuppaset potut” ja ”Jaken Spakeetti”. Luonnollisesti ravintolassa on vielä A-oikeudet. Tervetuloa avajaisiin!

— CCR (maksettu ilmoitus) —

Rikon pitseria avattu

Nyt on sitten avattu kaikille CCR:läisille avattu oma kantapaikka ruokailun merkeissä. Riko Pitsa on avannut Pitserian Aarniholvin yläkertaan ja toivottaa kaikki pelimiehet ja fanit tervetulleiksi , jos tulet CCR lippis päässä saat alennusta 2 ekeä ja jos päälläsi on pelipaita tulee alennusta jopa 3,12 ekeä. Täällä voi syödä myös piikkiin. Kaikki tervetuloa vaikka tänään kiihkeän pelin jälkeen.

-ccr doc-