Siniset taistelivat

iniset kaatuivat saappaat jalassa. Paitsi Kuppa, jolla oli valkoisten toimesta ”teroitetut” luistimet jalassaan, eikä mies pysynyt hetkeäkään pystyssä. Ihmeellistä oli se, ettei Kuppa huomannut mitään vikaa luistimissaan.. pelikavereista kylläkin. Eli siniset pelasivat parhaan pelin moneen aamuun, eikä voittokaan jäänyt kauaksi.

Pöntöt seuraaville:
***** Riko Pitsa

**** Ali Eriruno

*** Pauli Perso

** Raju Huijannut

* Arto Alla, Ai!

Yllättääkö poliisit Turbot?

Tornion paras poliisi joukkue luistelee CCR:n turboja vastaan 4.12 klo 21.20 (Ja Ilari tullee noin klo 21.32). Lippujen ennakkomyynti on aloitettu eilen, joten Mäkimaalta on enää turha niitä kysellä.

Kaikkien turbojen olisi syytä olla paikalla ennen ottelun alkua. Poissaolijoita tullaan kehumaan erityisesti koko loppukauden näillä sivuilla.

— CCR B Rules —

CCR kukisti Outokummun!

Aamulla CCR:n vähälukuinen mutta laadukas miehistö kellisti helposti Outokummun, jolla on taustalla joku paikallinen metallipaja suurine rahoineen.

CCR:n paraskolmikko oli selvästi Pekka Ylimaunu – Mika Kilpeläinen – Timo Ylisaukko-oja, joka siirteli kiekkoa taas taitavasti tehden CCR:n kaikki maalit! Vähälukuinen mutta äänekäs fanikatsomo oli pääosin tyytyväinen joukkueensa peliin, ainoastaan sydämmet pysäyttävät soolot loistivat poissaolollaan. Poissaoloista tuleekin mieleen että aika monelle näyttää tulevan puput housuun, kun vastaan asettuu joku mahtiseura.

Outokummun vauhdikkaasta ja lujaa taklaavasta joukkueesta erottautui parhaiten Arto Pokka, vaikkei tälläkään kertaa maalinteossa kunnostautunutkaan.

— Hot CCR —

Herrat Helsingissä

#62 ja JV ovat viime tietojen mukaan poikenneet aamuyöllä Lahden suurmäessä ja tehneet siellä melko onnistuneita ”kuivahyppyjä” hyppyrinokalta. #62:n nenä piirsi kauniin mutta syvän viivan 43 cm:n kohdalle (yliastuttu hyppy) ja Kaakamon paras vastamäkihyppääjä JV letkautti myötäisessä yli metrin!!

Paluukyydin tarjosi paikallinen virkavalta, joka ystävällisesti saattoi herrat takaisin pääkaupunkiseudulle. Tällä hetkellä herrat ovat Zetka-baarissa, jossa neuvottelut ilmeisesti jatkuvat huomisiltana.

— pickwick news —

# 62 ja JV tärkeissä neuvotteluissa

Toimituksen saamien tietojen mukaan #62 ja mäkihyppääjä JV ovat käyneet tänään kovaa vääntöä neuvottelupöydässä Helsingissä. Neuvottelut koskevat isompaa pelitapahtumaa Torniossa joka järjestettäneen joko keväällä tai syksyllä. Tuntien tämän toimikunnan on rahaa kulunut yli budjetin kyseisellä reissulla , siksipä johtoryhmä vetoaakin jäsenistöön että laittaisitte CCR:n tilille pienen summan rahaa ( esim. 800 € / lärvi ) johtoryhmä valvoo tiliä ettei rahaa vain tule liikaa.

-picwick news-

Pelaaja uutisia.

Dino (#7), jääköön henkilöllisyys vielä salaisuudeksi, on ollut tällä kaudella turbosinisten paras pistemies. Mutta nyt viimeisessä kolmessa ottelussa on tehot jääneet minimiin (0+3)!

Eilen Dino piti salaisen palaverin Kupan kanssa, ja Kupan ehdotuksesta Dino on päättänyt irtisanoutua nykyisestä työstään heti. Työ tuppaa häiritsemään herkkää sniperia maalinteossa ( ja Kupalla menee monta syöttöpistettä hukkaan – toimituksen huomautus).

Dinon ruuti on ollut myös sen verran kuivaa, ettei mies omasta tahdostaa esiintyne maanantain ottelussa Outokumpua vastaan. Dino puhelikin että olisi aika ottaa välistä VP:tä, YLP:tä, VTM:tä…

Myös maalivahtiosastolla on tapahtunut. #30 on nähty peräkkäin monena aamuna vilttikentässä!! Onko valta vaihtumassa? Odotamme kommentteja asianomaisilta.

— CCR Blue Lines —

Siniset Turbot jyrättiin

Turbo-valkoiset jyräsivät 4 pelaajalla (!) vapaasti hengittävän sinisten joukkueen. Valkoisten parhaana palkittiin Reino Lauri (pisteet 6+8). Sinisten parhaana palkittiin ansaitusti Dino Köngäs (0+2). Dino oli esimerkillisesti pukenut päälleen punaisen pelipaidan merkiksi siitä, että hän on ollut tämän kauden paras pistenikkari sinisten joukkueessa. Myös Veikko Mörsäri ylsi kauden parhaaseen suoritukseen muutamalla hienolla soololla.

— CCR News —

Erä mailoja nopeimmille!

CCR:n johto on tilannut maalintekijöilleen erikoisvalmisteiset mailat. Tänään on Mäkimaalle saapunut ko mailoista prototyyppierä (lähes sama malli kuin tilattu) ja vaikeiden neuvotteluiden jälkeen on Vellu luvannut, että mailoja myydään myös muille CCR:n pelaajille erikoishintaan (ehkä n. 200 €).

Jos haluat kokea miltä tuntuu kun rannelaukaus lähtee yli 66 km/h niin kipikapi Mäkimaalle hakemaan mailoa (rajoitettu erä, mustia) ja henkselit. Muista kassalla sanoa että ”mie pellaan ceeceeärrässä”, niin saattaa hinta vielä tippua.

— CCR Slap Shot —

Siniset iskussa!

Sinisten huippuvireisen joukkueen pelaaja – valmentaja – kapteeni Kuppa myhäili aamun pelin jälkeen tyytyväisenä. Yleensä vähäpuheinen Kuppa jakeli kiitoksia joukkueelleen tosi hyvästä suorituksesta ja totesikin, että ”jos maaleja ei laskettaisi, niin aika tasan olisi peli päättynyt”. Uhrautuvasti pelanut Kuppa onnistui saalistamaan yhden syöttöpisteen toiseen sinisten maaleista. Oivallinen kiekon jättö oman maalin takana siivitti Timon (#4) koko kentän pituiseen sooloon joka päättyi maalivahdin epäonnistuneeseen torjuntaan.

Peli päättyi 14-2 valkoisille.

— CCR Aamulähetys —

#88 SINISTEN JOUKKUEESSA!

Sunnuntai-illan Diesel-ottelu oli jälleen erikoisen vauhdikas. Nivalan ”Kokki” #88 oli pukenut sinisen paidan ylleen, ja näinollen molemmat joukkueet olivat vahvistuneet huomattavasti. ”Kokki” oli tehoillaan 3+3 joukkueensa ehdoton Liideri. Valkeista erottuivat #11, #62 ja #65 pehmeine käsineet ja löysine ajatuksineen. Valkoiset kirmaisivat lopussa ohi mättäen luvut 11-6 tauluun. Sinisen #8 lopettamishuhut osoittautuivat perättömiksi ja siniset pelasivatkin em. syystä mustat surunauhat käsivarsillaan.

– sunday-nieuws –