Blue Team yllätti

Eilen pelattiin dieselien jälkeen superottelu, jossa valkoisten dream team kohtasi sinisten blue teamin.

Niin kuin ennenkin, ei tälläkään kertaa vältytty verenvuodatukselta: Blue Teamin jykevä puolustaja Veikko Mörssäri heittäytyi uhrautuvasti laukauksen eteen, sillä seuraksella että nenä siirtyi muutaman tuuman keskemmälle. Mörsärin lisäksi Blue Teamin vauhtia piti yllä superketju ”Halonen – Viippola – Köngäs, joka oli varta vasten hankittu illan otteluun suurilla lupauksilla. Jos vastassa ei olisi ollut ”Dream Team”, olisivat he saattaneet saada aikaiseksi jotain. Muutaman kerran herrat pääsivät laukaisuetäisyydelle, mutta maalivahdin hommia hoitanut levy torjui ne varsin eleettömästi.

— CCR Blue Njews —

Maalivahdit pitivät sinisiä pystössä.

Jälleen ennennäkemätönta ja uutta peliä eilisiltana , Tornion jäähallin lumisella jäällä. Ensimmäistä kertaa sinisten joukkue sai koko kauden aikana vahvistusta maalivahdista , kyseinen molari oli tietenkin lainassa valkoisilta.

#100 ylsi torjunnoissa aivan huippusuorituksiin ja pysäytti monta kertaa valkoisten huippunopeat , lahjakkaat , viekkaat ym. hyökkääjät , kylläkin nämä torjunnat sekoittivat myös sinisten oman porukan koska he tietysti jäivät seuraamaan torjuntoja.

#100 :n panos ei kuitenkaan yksin riittänyt vaan valkeat kuittasivat pelin lopusssa puhtaasti , ”kaaduttiin luistimet jalassa” kommentoi sinisten #8 ja väläytteli samalla lopettamisaikeitaan.

-rcc-

Raittiutta veljet

CCR:n perinteinen alkoholinton lauantai klo 14.00-14.10 onnistui yli odotusten. CCR on mukana EU projektissa ”Selvä pelimies ei raitista päivää näe” (tai jotain sinne päin), joten CCR:n johto oli Alkon myymälässä vahtimassa ryhmäkuria.

Yhtään pelaaja ei näkynyt kassalla kyseisenä aika, ainoastaan #8, #18 ja #88 olivat palauttamassa tyhjiäpulloja sekä #10:t, #15 ja #14 olivat muuten vain tulleet tarkkailemaan tilannetta.

Klo 14.10 oltiin sitten pitkässä jonossa.

— CCR live —

Kari Posti meinas tehä maalin!!!

Saatujen tietojen mukaan CCR:n ikinuori hyökkääjä Kari Posti oli tehdä maalin viime yönä.Tehdystä maalista jäi puuttumaan ainoastaan jääkiekkopeli ja tietysti pelikaverit. Posti kertoo lehdistötiedotteessaan että ikinä hänen uransa aikanaan maali ei ole ollut näin lähellä!!! Nyt tämä syö miestä todella koska mitään ei sitten todella tapahtunutkaan , kaikki oli pelkkää unta , kommentoi selvästi pettynyt Posti.

-rcc neus-

RiPi kiinnostunut ”66:sta

Toimituksemme saamien tietojen mukaan Riipin kiekko (RiPi) on erittäin kiinnostunut pelaajastamme #66 ( HYVÄ päästäis siitäkin). CCR:n johto neuvottelee RiPi:n päättäjien kanssa vielä tänään myöhäään yöhön voisiko joukkue ottaa pari muutakin pelaajaa joukkoihinsa (#18 , #88 , #22 (ja tietenki maalivahit vaikka kaikki )ym. ym. )

-lousto noyws-

 

Pelaajia Testiin

#62 ja #11 (LUE: Shoikhiopää ja Nhaima-Ashlakki) ovat kutsuneet itse itsensä viikonloppuleirille/koepeli- tilaisuuteen Luoston kairaan. Viikonloppuna etsitään tuskassa peliaikaa Kallovaaran Urheilijoiden II- tai Mokun III-joukkueista. Toimitus seuraa ja odottaa raportointia pohjoisesta.

– nunnukanunnuka news –

Pelaajia palkintomatkoilla.

CCR : n pelaajia on parasta aikaa palkintomatkalla Oulun Eedenissä , kylpylälomalla. Tällä kertaa arpa on suosinut #66 , #55 ja Dinoa. Toimituksemme saamien luotettavien raporttien kautta loma kyseisessä paikassa on sujunut kohtalaisen hyvin , lukuun ottamatta Dinon seikkailuja Turkkilaisessa saunassa naisten puolella. Kyseinen hyökkääjä oli siis saamiemme tietojen mukaan hyökännyt tällä kertaa myös naisten saunassa ( tuskin saanut maalia). Dino itse ei ole kommentoinut asiaa toistaiseksi , kertoen lyhyesti vain sekavassa mielentilassa , mä ajelin bussia sinistä………. Nämä kaksi muuta nimeltä mainitsematonta tavoitettiin Fransmannin baarista ( kuinka ollakaan ) ja he esiintyivät hyvinkin tietämättöminä päivän tapahtumiin , oli kuulemma kiekkomiesten kanssa sovittu ( Summanen). Tällä samalla palkintomatkalla kyseiset herrat osallistuivat myös kansainväliseen liimalapojen konferenssiin , joten jotain palautetta tullaan varmasti saamaan.

-rcc sews-

Pulla kahfit tarjolla

Yli 12 tuhatta vierailijaa (!!!) on käynnyt CCR:n kotisivulla. Sen kunniaksi Kepe tarjoaa CCR:n webbitoimistolla tänään klo 24 asti kahvia ja pullaa! Hox myöhäisvieraille Kepe on varannut mäyräkoirat (12*12) saunan (max 12 hlöä) ja uima-altaan (12m) lisäksi. Tervetuloa toimistolle osoitteeseen www.ccr.fi.

Viippola teki kauden ensimmäisensä

Sunnuntain myöhäisottelussa Sami Viippola onnistui vihdoin ja viimein tekemään kauden ensimmäisen maalinsa (syöttäjänä Mörsäri ja Pihlajamaa). Valkoisten puolelta erottautui ykköskenttä: Ylisaukko-oja, Kilpeläinen, Karjalainen, Posti, Mäkitalo ja Enbuske. Tämä kenttä painoi pelin aina jäällä ollessaan vastustamattomasti sinisten päätyyn.

Sinisten kritiikki kohdistui ottelun jälkeen jälleen erotuomariin, joka salli puhtaat mutta kovat taklaukset sekä puhtaat kahvaamiset.

— CCR News —

Dino valkoisiin?

Sinisten hyökkäyspelin liideri, puolustuspään liiiseri, kiekon ylöstuoja limmanderi ja maalintekijä nro 1, Dino, on harkinnut vaihtavansa sinisen paidan valkoiseen. ”Liian paljon vastuuta, haluaisin kehittyä vielä pelaajana ja pelata nimenomaan puolustavana puolustajana.” -sanoo jatkuvaan kärkkymiseen kyllästynyt Dino.

Dino onkin jo kosiskellut CCR:n johtoa lupaamalla ilmaisia kyydityksiä ympäri lääniä 80-luvun uusilla vehkeillä!! CCR:n johto ei tietenkään ota kantaa suuntaa eikä toiseen ja haluaa muistuttaa että luistelukoulun vuorot jatkuvat yhä maanantaisin.