Oikaisu edelliseen uutiseen

Dinon ja julkisen sanan neuvoston määräyksestä joudumme oikaisemaan edellisessä uutisessa olevaa väärää tietoa. Pahoittelemme syvästi ja toivomme etteivät asianomaiset kärsi tästä tämän enempää.

Korjataan seuraava virhe: Sankarit eivät olleet tulossa treeneihin, vaan olivat -96 junnuturnauksessa toimitsijoina. Erätauolla tuli molemmille yhtaikaa tarve käydä WC:ssä…

— CCR Maksetut ilmoitukset —

Dinolle ei enää pottuilla!

CCR ylpeänä kiittää Marko ”Dino” Köngästä ja Janne Honkasta ripeastä toiminnasta, jolla he taltuttivat vaarallisen aseistautuneen rikollisen. Voro oli juuri pistämässä tuomareiden lompakoita taskuunsa (tuomarien pukukoppi), kun sankarit astuivat sisään ja estivät ja pidättivät voron. Erinomaista työtä!

Hyvän journalismin tavan mukaan toimituksemme halusi selvittää mitä oikein tapahtui. Sankarit olivat vielä sen verran kiihdyksissä, ettemme saaneet heiltä vielä lausuntoa. Mutta rikollisten profiilit ja kuka mitä hä -teoksen läpi tunteva spesialisti Kepe oli heti valmis kertomaan näkemyksensä tapahtumien kulusta, olihan hän lukenut posarista asiasta.

”Selvä juttu. Dino tulee taas hallille myöhässä kuten häntä seuraava Jannekin. Vahingossa Dino meneekin tuomarien koppiin ja yllättäen ovi ei aukeakaan. Joku pitää sisältä kahvasta kiinni. Dino ajattelee että keteleen Kuppa taas yrittää estää häntä pääsemästä jäälle. Siitä kimpaantuneena sankarit päättävät yhdessä tuumin runtata oven sisään. Lyhyen vauhdinoton jälkeen Janne törmää oven vasempaan karmiin, mutta Dino onnistuu osumaan oveen koko massansa turvin. Ovi repeää auki, Dino kurkkaa sisään ja huomaa silmänräpäyksessä totuuden ja huutaa: Kirosana, tuomari on pyörtynyt!!! Tuu Janne auttaa, paina sie vattasta samaan aikaan kun mie puhallan suuhun!! Niinpä 24:nen puhalluksen jälkeen voro purskahtaa itkuun ja soittaa välittömästi poliisin pelastamaan hänet.”

— CCR News —

Ekin vastine

Eki on ollut yhteydessä toimitukseen kirjeitse, kieli on vielä kipeä, ja haluaa tuoda oman näkökulmansa tapahtumien kulkuun. Näin Eki kirjoittaa:

”Täähän on taas Repen provosointiyritys. Kaikkihan lähti siitä kun jäähallin jäärytyskone ei lähtenyt sit käymään. Mie sit sitä tuuppasin, niin että hikiki tuli (!) ja huomasin samalla että koneen perään oli kertynyt metallin ympäri herkullista huurretta. Vähän kielellä siittä lipaisin piristeeksi ja eikö perskeles se jäännyt siihen kiinni! Samalla kuulin Repen naurahtavan ja kone lähti yllättäen käyntiin. Roikun kielen varassa toiseen päätyyn asti ja Repen tehressä käkkärikäännöksen irtosi kieli lopulta ja törmäsin maaliin. En mie pahalla muista, mutta muille vinkiksi voin sanoa että tuon laitteen perässä on helpompi olla vesisukset jalassa kuin luistimilla.”

— CCR —

#12 & #88 -sopimus rakoilee!

Nimettömänä jälleen pysyvä jäähallin vahtimestari ilmoitti toimitukselle, että #88 on rikkonut sopimusta todistajien läsnäollessa. 21.9.2005 klo 19.15 syytetty henkilö oli häätänyt EtPon pelaajat pois kaukalosta, ennen kuin he kerkisivät siirtää maalit syrjään. Vapaaehtoiseksi maalinsiirtäjäksi ilmoittautunut syytetty käytti tilaisuutta hyväksi ja siirtyi hallin toiseen päätyyn jääkoneen perässä roikkuen, tehden matkalla useita bravuurinumeroita (yhellä käellä, vapaa roikunta jne), ja toisessa päädyssä vastahakoisesti irrottautui koneesta siirtäekseen maalin. Maalin siirron jälkeen oli vielä yrittänyt saada koneen kiinni.

Vahtimestarin mukaan tämä homma on nyt kertakaikkiaan loppu. Ratkaisu tullaan hakemaan oikeudessa.

— CCR —

Rookie jäällä

Aamulla oli jälleen CCR:n vahvuudessa uusi tulokas esillä. KalPan hikisen juniorikoulun läpikäynnyt luunkova puolusta (polliisi ainesta) Vesa Keinänen esiintyi mallikkaasti jäällä valkoisten rivissä. Meriiteistä mainittakoon ”Putte Possu -turnauksen” valinta: Joukkueensa herrasmiespelaaja (1978), eikä sovi unohtaa että Vesa oli TIHC:n kolmannen kierroksen varaus vuonna 1976. Nousujohtoinen ura huipentui vuonna 1978 valintaan 2:een All Star -kenttään (E-junnut). Samana vuonna Vesa teki jo uransa ensimmäisen maalin!

— CCR Rookies News —

Ari Pokka tekee paluun?

Tornion tunnetuin rivertanssija ”Ari Pokka” on palaamassa takaisin CCR:n vahvuuteen. Asian vahvisti jäähallin vahtimestari, joka haluaa pysyä nimettömänä.

”Sain päivällä oudon puhelun, jossa joku kertoi olevan Pokan Ari ja kyseli CCR:n harjoitusaikataulua. Luulin ensin että tämä on taas joku sairas puhelu muiden joukossa, mutta tajusin pian että vaikka pidin puhelinta vasemalla korvalla, niin puhujan ääni kuului välillä myös oikean puolimmaisesta korvasta ja välillä ääni siirtyi 3D surroudina taakseni.. tähän ei pysty kuin Ari ”3d dolby surround” Pokka.”

Kuukauden kulkijaan kova kilpailu!!

Toimituksemme saamien tietojen mukaan kuukauden kulkija titteliä tavoittelee nyt yhä useampi tässä kuussa koska kaikki ovat huomanneet kuinka suuren suosion fanien joukossa sillä saa. On ilmennyt että joku epätoivoinen pelaaja on jopa alkanut motoristiksi ja kärkkyilee Tornion työkkärin kulmilla maski alhaalla viheltelemässä ohikulkijoille. Lisäksi saamiemme tietojen mukaan muutama ”nipo” kulkee kaljalakon tuskissa kaikkien mahdollisilla vuoroilla jäällä reenamassa.

-sst news-

Päätöksiä

Pitkään jatkunut hätäkokous on päättynyt. Neuvottelut käytiin onnistuneesti läpi, analysointiin eri vaihtoehtoja, vertailiin kustannuksia ja tavoitteita. Yön hämärässä turvauduttiin jopa Rambon läppitauluun. Kun munkit loppuivat, oli aika tehdä päätöksiä:

CCR:n terävähkö johto on yksimielisesti päättänyt, että jo seuraavassa kokouksessa sokerimunkit korvataan aprikoosimunkeilla. Pöydälle jätettiin vielä ehdotus siitä, että vuoromaksut poistettaisiin kokonaan ja tilalle otettaisiin vapaaehtoinen jäsenmaksu (jäsenmaksua vastaan jäsen voi käydä luistemassa mielinmäärin CCR:n vuoroilla).

— LarEn baari, E.T —

Hätäkokous

CCR:n johtoryhmä on parastaikaa istumassa hätäkokouksessa. Aiheena on diesel ja turbo –vuorojen käyttäjien tasaaminen. Huippuosaajista koottu johtoryhmä onkin löytänyt useita ratkaisumalleja ongelmaan, tässä muutama:

A. Lasketaan molemmat vuorot yhteen eli 25+6=33 jaettuna 2:lla eli molempiin vuoroihin saadaan kätevästi  14 pelaajaa.

B. Lasketaan molemmat vuorot yhteen eli 25+6=48 jaettuna 2:lla eli molempiin vuoroihin saadaan kätevästi  12 pelaajaa, mutta toiseen vain 26.

C. Diesel vuoroihin saavat osallistua vain valkoisissa pelaavat pelaajat

E. Diesel vuoroon pääsee sunnuntaina vain 14 ensimmäistä pelaaja, muut odottavat turbovuoron alkua.

Toimitus valvoo kunnes ratkaisu löytyy.

— CCR konehuone —

 

Jari Vesa juhli vaatimattomasti

Elokuun kulkijaksi valittu Jari Vesa juhli valintaansa vaatimattomasti Kaakamon työväentalolla. Pohjan Prikaatin soittokunnan säestyksellä Jari nousi lavalle pappatunturilla keulien ja moottorin jumittaessa sali täyttyi kaikkien iloksi pirteällä sinisellä savulla.

Lyhyessä kolmen vartin puheessa Jari kiitti tukijoitaansa, eri sponsorituotteita ja erityiskiitokset menivät tällä kertaa CCR:n johdolle. Puhe päättyi sopivasti juuri ennen Lapin lennoston ylilentoa.

Juhlien odotetaan loppuvan ensiviikon vaihteessa.

— Kaakamo uutiset —