Teppo kuumana – Jussi kylmänä

Siniset pyristelivät kummasti vastaan aamun koitoksessa, vaikka laukaisutilasto meni valkoisille 29-1. Yksinläpitilanteet tilastoitiin 3-3.

Sininen Teppo Lämsä oli katseiden kiintopisteenä eikä turhaan. Kiitos lääketieteen, Teppo teki komean paluun jääkentille.. Tämä waissniggerimäisesti liikkuva pelaaja jakoi hyvännäköisiä passeja kyttääjille. Teposta tulleekin sinisten johtohahmo muutenkin jo heiverröiseen puolustukseen.

Timo Ylisaukko-oja oli pahasti hukassa kun rinnalle eivät kirmaisseet tutut Partanen ja Pohjanen. Siitä huolimatta #66 keräsi parhaat pisteet yleisöäänestyksessä.

— CCR News —

Lauri ja Partanen sopimukseen.

Aamujäiden jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kuultiin pitkään odotettu uutinen: Reino Lauri ja Erkki Partanen ovat solmineet 3-vuotisen sopimuksen.

Sopimuksen mukaan Reino ”Repe” Lauri lopettaa Erkki Partasen nimittelyn ”lyhyeksi”, ”pätkäksi” tms. Jos mahdollista Repen tulee käyttää ilmaisuja kuten esim ”ehkä keskivertoa jonkin verran lyhyempi”, ”ei mikään hujoppi” jne.

Erkki Partanen lupaa lopettaa jääkoneen perässä roikkumisen ensi viikolta alkaen.

Tavoitimme Ekin puhelimella: ”Joo. Tehtiin todella tämä sopimus. Vähän jännittää tämä uusi elämän malli, mutta eiköhän vierotusoireet mene nopeasti ohi.” Ja Eki jatkaa: ”Oon lisäksi ittekseni kanssa päättänyt, etten enää käy jäähallilla heittämässä ’kepillistä vettä’ Repen luistimiin, niin kuin olen joka sunnuntai aamu tehnyt. Ei se Repe loppujen lopuksi niin paha oo. Ehkä on kuitenkin parasta että et julkaise tuota edellistä.”

”CCR lehdistöhuone”

Haukikauppias purjehti avioliiton satamaan

Ulkomailta saapuneen tiedon mukaan Haukikauppias #2 on vihitty tänään ”Syysströmminginpäivänä” pitkäaikaisen kuperkeikkakaverinsa kanssa. Häähumu jatkuu Laivaniemessä, tervetuloa kaikki, ja muistakaa Uudet lippikset päähän ja pelipaidat päälle!

Toimitus onnittelee!

(Pasi Kuikka, Stuttgart)

Kuukauden kulkija.

CCR tulee valitsemaan tällä kaudella joka kuukausi ; kuukauden kulkijan. Saamiemme tietojen mukaan ei vielä ole päätetty tarkoittaako kulkeminen treeneissä vai baarissa käyntiä. Ottakaapas selvää , ensimmäinen kuukauden kulkija tulee jo elokuulta.

Jäällä tungosta

Aamulla jälleen täyttyi Hannulamäen hallin parkkipaikka lähes viimeistä paikkaa lukuunottamatta perheiden kakkosautoista.

Itse pelissä pyttykerho palkitsi ”Unikeko” -tyynyllä Ilkka Kilpeläisen ja ”Kaamea rangaistus” -CD meni hieman yllättäen Ari Alatalolle. Jäällä nähtiin taas vauhdikasta kiekkoilua ja välillä oli vaikea uskoa että takana oli pitkä ja raskas harjoittelukausi. Huhut Kari Postin kovasta kesäharjoittelusta saivat vahvistuksen; mies luisteli kuin ilman polvitukea!

–CCR Hot Line —

JÄÄT VALMISTUU

Repe alkaa jäädyttelemään perjantaina 12.08. eli viikolla 33 touhu alkaa… Hyvällä säkällä keskiviikkoaamuna jäälle? Käykää katsomassa jäähallilla.