CCR fanit tukkivat liikenteen.

CCR:n fanit tukkivat Tornion keskustan liikenteen viime viikonvaihteessa , jolloin CCR oli kokoontunut sankka lukuisesti juhlistamaan 10-vuotis merkkipäiväänsä.Tornion poliisilta saamiemme tietojen mukaan toinen faneista oli kaatunut pyörällä vanhan sillan päähän ja toinen oli taittanut nilkkansa hallituskadulla , suojatietä ylittäessään. Nämä ovat hyvin harvinaisia tapauksia meilläpäin , kommentoi poliisi ja kertoo juhlinnan muuten jatkuneen rauhallisesti ja ystävällisissä merkeissä.

(roiters)

CCR ja IKEA neuvottelevat sponsoroinnista.

CCR:n johto on käynnistänyt sponsorisopimus neuvottelut huonekalujätti IKEA:n kanssa. Johtaja Palin ei vielä kommentoi kumpi osapuoli olisi maksavassa asemassa mutta heittää samaan hengen vetoon että joka tapauksessa summat ovat isompia kuin pelajien mahat kesän jäljiltä. Yhteyden otto tuli IKEA:n puolelta tähdentää vielä Palin. TSS

Hallin vaihto peruttu

Joten #66 jää Tornioon. Niin myös halli, koska jäähallin vahtimestari ei halunut menettää työetuna olevaa ykkösluokan parkkipaikkaa. Uuden hallin myötä parkkipaikka olisi siirtynyt 435m pohjoiseen. Vahtimestarin mukaan tilanne olisi ollut sietämätön, jos hänen pitäisi jättää autonsa niin kauas.

Hjallis onkin yllättäen saanut nyt toisen tarjouksen paikalliselta hallimogulilta,jonka varastosta löytyy haitek-halli valmiiksi pakattuna.

–CCR Arena News —

Harjoitusleirit käynnistyneet

Arpela-Könölä tiellä on koettu useita vaaratilanteita, kun paikalliset ovat harjoitelleet ”raittisirklausta” potkulaudoilla (eli oikea ohjaa ja vasen jalka potkii). Tyhjien pullojen määrän mukaan paikalla on ollut toista sataa harjoittelijaa.

Vojakkalassa on nuoriseuran pihalle maalattu siniviiva ja punaviiva, joista on yritetty laukoa kiekkoja. Onpa siinä joku juossut naapurin mukaan luistimet jalassa edestakaisin.

— CCR Headlines —