#66 Jokereihin?

#66:n siirto Jokereihin on pieniä yksityiskohtia vaille valmis. Juuri tiedotustilaisuudesta tavoitetut Hjallis ja CCR:n terävä johto vahvistivat vuoden uutispommin: ”Totta!” – Sanoivat miehet yhteen äänen ja Hjallis jatkoi: ”Nyt viilataan vielä yksityiskohdat kohdalleen, kuten Hannulamäen jäähallin siirto Nairobiin sekä Helsingin Areenan siirto Hannulanmäelle.”

— Papatrozsi —

CCR pelaajia siirtymässä muualle!

Toimituksemme saamien tietojen mukaan muutama CCR:n pelaaja on ymmärtänyt väärin coachin kehoituksen pelata jossakin muuallakin. Varmoja tietoja on saatu että #62 on ollut näytillä viime viikolla Hamburger Fat Boysissa Saksassa (HFB) ja samoin #66 joka on parasta aikaa kokeilemassa Hesassa pääsiskö katsomaan Jokereiden treenejä (ei ollu kuuleman päässy) näyttää siis siltä että valitettavasti joudumme pitämään nämä tyypit joukkueessa ainakin seuraavan kauden.
NCC

Luistelukoulu

Jaken suosittu luistelukoulu ”Met nääs taas luistelhaan” on taas pyörähtämässä käyntiin heinäkuussa.

Tänä vuonna ohjelmaan on lisätty yleisön pyynnöstä 60-luvun raittisirklaus sekä kikkagee. Maksu on muodollinen, eli vain 1750 €/h. Huom! Suorittakaa maksu CCR:n tilille. (Jos jäätä ei jostain syystä ole Putaan kaukalossa – emme palauta rahoja).
— CCR News —

Onnistunut saunailta!

04.05. järjestetty saunailta jäähallilla koettiin erittäin onnistuneeksi , huolimatta Suomen huonosta pelistä Ruotsia vastaan , missä Suomi tuli kylläkin toiseksi. Illasta nähtiin poistumassa paljon kuuluisuuksia #8 sen jälkeen kun kalja alkoi käymään vähiksi ja eräs maalivahti veljensä kanssa Scoutin (Tsinkis Kaan ) mukaan Tornion yöelämään. Samoin muutama numerolta mainitsematon olivat lähteneet Itä-Sakasalais ballerinan mukana viuhahtelemaan Kokkokankaan suuntaan.

Ilari juhli rajusti

Maalivahtikokelaamme ”Ilari” juhli eilen rajusti syntymäpäiviään nauttien raakaa mustaa kahvia ja sokeritonta pullaa! ”Onpahan yksi kiekonmenevä reikä peitettynä ensi kaudella” – totesi aamulla puhelimella tavoitettu juhlija silminnähden väsyneenä.