Lippikset

Uudet tummansiniset lippikset CCR prodeerauksella jakeluun viikolla 19. Rahat tilille viitteellä, 13 €/lippa, sen jälkeen sovitaan toimitus. Soitelkaa jos viitteet ovat hukkateillä. tv jussi j

MM-Ottelu 04.05.

Tiedoksi vielä muillekin sivuillamme vieraileville , kyseistä ottelua seuraamaan on Tervetulleita kaikki kynnelle kykenevät jääkiekosta ja tästä pelistä kiinnostuneet. Siis nyyttikesti systeemillä TERVETULOA !!!
( HMJ Uutiset )

Muistutus 04.05.2005. Jäähallilla.

Muistattehan kaikki että keskiviikkona 04.05. klo.20.15 pelaa Suomi -Ruotsi jääkiekon MM – kisoissa. Kokoonnutaan jäähallille nyyttikesti merkeissä seuraamaan jännää ottelua ja jutustelemaan muuten vain mukavia. CCR on luvannut seuraavan päivän vapaaksi suurimmalle osalle työntekijöistä !!

CCR kiittää faneja!

Virallinen tiedote; Chrome City Rangers johto ja koko pelaaja kaarti haluaa kiittää lukuisia fanejaan kuluneesta kaudesta. Kausi oli jälleen kerran CCR :lle menestyksekäs ja iso kiitos tästä kuuluu faneille !! Lupaammekin että fanituote valikoimamme tulee laajentumaan tästä eteenpäin (suuren kysynnän vuoksi). Syksyllä myyntiin on tulossa tosi upea fleece pusero , johon etuosto oikeus on tietysti aidoilla CCR faneilla.
(ccr suojelu)

”Sunnuntain jäävuoro”

Valitettavasti joku joukkueestamme on murtunut paineen alla ja tunnustanut vaimolleen, että jääharjoitukset ovat tältä kaudelta loppuneet. Jos tämä tieto pääsee leviämään, niin monelta meistä jää viikon ainut vapaa-aika hyödyntämättä. Mikä sen mukavampaa, kun heittää pelikassi olalle sunnuntaina ja baanalle. Ryhmäkuria! (itara-CCR)

CCR :lle kamerat käyttöön !!

CCR : n johto on päättänyt ottaa käyttöön WEB kamerat heti kesäkuun alussa. Nyt on faneilla mahdollisuus seurata idoliensa kotikäyttäytymistä ja ennen kaikkea kesätreenaamista sekunnista sekuntiin ja minuutista minuuttiin heti kesäkauden alusta. ”Tämä kameroiden käyttöönotto pyyntö tuli faneilta ( molemmilta ) perustelee asiaa toimitusjohtaja Palin.
( roiters )

CCR Onnittelee Oulun Kärppiä !!!!!

CCR niin johto kuin pelaajatkin onnittelevat Oulun Kärppiä SM – liigan voitosta !!! Hieno juttu koko Pohjois -Suomelle ! CCR:n pelaajaajista moni muistaa kuinka hienoa olisi tulla voittajana takaisin kotikaupunkiin mihinkä kylläkään joukkue ei koskaan päässyt. Tunne on varmaan mahtava! Onnea Oulun Kärpät !!!!!

KIITOS TALKOOLAISILLE!

HMJ Oy ja CCR kiittää oikeasti kaikkia tänään talkoisiin osallistuneita. Hieno näytös, ja HMJ Oy lupaa palkkioksi kaikki loput Huhti-Touko-Kesä-Heinäkuun sekä elokuun ensimmäisen viikonlopun jäävuorot veloituksetta! Työnäytös oli niin vakuuttava että HMJ ja CCR tekivät sopimuksen kaukalon takaisinlaitosta samaan hintaan.
(ccr news)

”Veturi” juhli Mattilassa!

Toimituksemme saamien tietojen mukaan CCR : n pelaaja ”veturi” (myytävänä) juhli railakkaasti syntymäpäivillä tänä iltana Haaparannan Mattilassa. ”Veturi” oli ollut kuulemman ahkerasti boolimaljalla ja kinunnut isänältä lisää k………jakkia , oli myös kehunut vähäisiä pelaaja taitojaan ja innokasta osallistumista joukkueen talkoisiin. Toimitus seuraa tiiviisti kyseisen henkilön osallistumisia yhteiseen hyvään ja odottaakin mielenkiinnolla kumpi kiinnostaa enemmän ; kesän golf vai talkoot ? (roiters)