Jari Vesa vastaa.

Juuri tulleen tiedotten mukaan Jari Vesa vastaa omasta mielestään perättömiin syytöksiin liian isoista munasuojista. Vesan mielestä hänen sukukalleutensa suhde käytettyihn suojiin ei ole törmäyskurssilla. Vesan mielestä ”liitto” on jahdannut häntä kuuluisan maalinteon ( Kemi 1955 Kemi Lassila ) jälkeen koittanut ahdistaa maalitykin raukkamaiseen varustekilpailuun mistä hän itse on kieltäytynyt. Vesa pyytääkin nyt ”liitolta” arvokeskustelua kyseisestä asiasta.

( roiters )

Jari Vesan munasuojat puhuttavat.

Juuri saamamme tiedon mukaan ”liito” on ottanut hyvin jyrkän kannan mm. Jari Vesan käyttämistä munasuojista. Nämä suojat kantavat nimeä XXXXXLLL Magnum. ”Liitosta” kerrotaan että siellä ollaan hyvinkin tottuneita mittaamaan maalivahtien patjoja mutta nämä säkkiväline suojien mittaukset ovat heillekin uutta.Vesa itse ei ole antanut asiasta lausuntoa.

( roiters )

Ei enää NHL vahvistuksia CCR:iin.

CCR ei ota enään vastaan yhtään NHL pelaajaa työsulun takia. CCR : n toimitusjohtaja Eljas Palin kertoo ettei tarjolla ole enää varteenotettavia vahvistuksia. Palin kertoo samalla olevansa tyytyväinen joukkueen nykyiseen kokoonpanoon ja ylistää varsinkin Dieselien valkoista kenttää.

Tatun poika?

Tänään 26.02.2005 TIHC:n edustusjoukkueen pelissä oli lipunmyynnissä selkeästi uusi kasvo. Onko vakanssi periytyvä, vai miten voit selittää yhteneväisyyden? Hinnat olivat kyllä nousseet kuin paikallisessa Urheiluliikkeessä, tosin liput lopulta myytiin kuitenkin normaaliin 5 Euron hintaan, tosin punaisessa hintalapussa luki ”TARJOUS”. Toivottavasti kyseinen henkilö yrittää myydä myös CCR:n ja CRC:n harjoituksien ajan lippuja kyseisiin tapahtumiin. Uutisvuoto toivottaa pitkää uraa uudessa tehtävässä… cnn

Maalivahdit laihdutuskuurilla

Luotettavien huhujen mukaan maalivahtikokelaamme ”imurilari” on laihdutuskuurilla, kun ei meinaa millään mahtua joukkueeseen. Viime sunnuntaina kireänä ollut ”imurilari” kohteli kaltoin P.Kuppilaa sen verran että P.Kuppilan tunteita jäähdytettiin jääpusseilla. Samalla kiinni muurautunut silmä sai ensiapua. Joko on sunnuntaina takaisinmaksun aika?

Jakke Salomaa iskussa.

Toimituksemme saatua koko kauden pelipöytäkirjat vihdoin , on ilmennyt että Jakke Salomaa oli tehnyt syksyn treeneissä maalin ! Maalintekotilanne oli tapahtunut kun maalivahtimme oli mennyt juomaan vaihtoaitioon. Salomaa itse kommentoi tapahtunutta iloisena tapahtumana ja että tätä on kotonakin juhlittu jo useampi päivä. Tilanne tuli minulle täysin yllättäin ja mietin hetken mihin sijoitan kiekon , päätin kuitenkin vetää matalalta ja keskelle , kertoo selvästi itseensä tyytyväinen Salomaa.

( roiters )

Kossu nähty paarissa !!

Saamiemme tietojen mukaan kossu oli tosiaan Baarissa mutta hän ei  kiljunut Antti Tuiskun perään , vaan hänet oli nähty ”roikkuvan” Teuvo Oinaan perässä. Toimitus pahoittelee virhettä.

Angerian leukaa murjottu…

Pekka Angerian leukaa oli murjottu toimituksemme saamien tietojen mukaan viime sunnuntain kuumissa treeneissä. Angeria itse pysyy vaitonaisena tapauksesta eikä syytä ainakaan tuomarilinjaa tapahtuneesta.