Jenni löi Hole In Onen

Jenni Poromahan taidot jäällä on kaikkien tiedossa. Mutta kesällä Jenni Poromaha onnistui vihdoin myös viheriöllä lyömään Hole In Onen! CCR onnittelee ja palauttaa Jennille takaisin valkoisen pelipaidan.

Vaatimattomana miehenä Jenni yritti vielä vähätellä tapahtumaa sanomalla että ”..ei se ollut oikeastaan eka lyönti, viime vuonna kävin kahesti lyömässä..”.

CCR NEWS

SUNNUNTAINA JYRÄHTÄÄ!

Sunnuntaina 09.08.2009 klo 19.00 Hannulanmäen Jäähallissa räjähtää! CCR:n kauden 2009-2010 avaus on käsillä.

Onko sinisten kesäharjoittelu tuottanut taaskaan tulosta, vai viekö valkoiset edelleen sinisiä kuin kuoriämpäriä? Siitä saat selvää vain tulemalla paikalle…

—W.T.F-News—

 

PITEÅ 3.7.2009 BEACH BOYS

Viimeksi Huikean suosion saavuttanut ”Piteån reissu” järjestetään jälleen perjantaina 3.7.2009!

Reissun hinta on 60 Euroa/ henkilö sis. matkat ja liput, lähtö jäähallilta.

(%¤#ttuilut linja-autossa kuuluvat hintaan!)

Sitovat ilmoittautumiset maksamalla osallistumismaksu CCR:N tilille 500900-24727 viimeistään 15.6.

Viestiksi osallistujanimet.

PS. Noin 50 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Ilari 40v

CCR:n ”tulevaisuuden lupaus” Ilkka Kilpeläinen on ohittanut lopulta teini-iän, sillä viikonloppuna tuli täyteen 40 vuotta. CCR onnittelee.

Tietojemme mukaan juhlat on menneet hyvin, juhlaväki oli ”juhla kunnossa” ja aurinkokin oli pilvessä! Ravintolassa Ilarille tarjoiltiin, kuten kaikille muillekin maalivahdeilemme, juomat kansillisissa muovimukeissa. Mutta ei se ilmeisesti menoa haitannut, sillä aamuyöllä portsaleilla oli suuria vaikeuksia sovittaa takkia päälle, kun se tahtoi valua jalkojen välistä aina kohti kynnystä..

CCR hall of fame

Pyttyjä hukassa

Zimoset (Part of CCR Group) on juhlinut viime vuosina usein ja värikkäästi. Vuosittaisessa pytty-inventaariossa on huomattu että muutama kiertopytty on mahdollisesti jälleen ”hukassa”. Näihin pitäisi vielä kevään aikana hakea ”tuore leima”.

Frank Zimonen on luvannut ”huomattavan löytöpalkinnon” sille, joka palauttaa pytyt CCR:n toimistoon!

Frank toivoo myös, että ne henkilöt jotka muistavat juhlista jotain, ottaisivat myös yhteyttä toimistoon. Myös tällaisten henkilöiden löytymiseen johtaneista vihjeista on luvassa palkkio..

Pytyissä on yleensä merkintä: 2006 Zimoset – 2007 Zimoset – 2008 Zimoset …

**CCR – Zimoset**

Ryvetshkinin tulo viivästyy

Sinisten tuore vahvistus, Ryvetshkinin, on saapumassa Tornioon syksyksi. Pieniä ongelmia on matkalla esiintynyt -lähinnä navigaatiolaitteisto on osoittautunut virheherkäksi.. Mutta kuitenkin mies on tänne tulossa, kunhan pääsee Afganistanista ehjänä pois.

Ei muuten olisi uskonut että kompanssi ja rautahampaat eivät toimi yhdessä!

* CCR siniset ry *

Sauli Kumpula ehdolla HOF:iin

CCR:n johtokunta miettii parhaillaan Sällin lisäämistä Hall Of Fameen. Sällin ura hakee vertaistaan.. bussikuskista huoltajaksi, sitten valmentajaksi ja välillä kaikkea yhtaikaa.

Vuosia myöhemmin kun näkö heikkeni sen verran, että luistimien teroittamisesta ei tullut mitään, saatikka bussin ajamisesta.. niin Sällistä tuli monivuotinen maalivahti Tornion IHC:lle. Vai miten se menikään?

//CCR HOF

Zimoset jälleen voittoon!

Zimoset (Part Of CCR Group) haki Meri-Lapin arvostetuimman ja hienosti järjestetyn lätkäsarjan, KHL:n kiertopalkinnon ”Pojan” jälleen Tornioon!

Loppuottelussa nuorekas kemiläistähdistö, Sicago, kaatui numeroin 9-3. Loppuottelussa loistivat maalissa Ilari ja kentällä Mäksä, joka ei valkoisen paidan huumassa muistanut käydä kertaakaan vaihdossa!

Zimoset kiittävät tukijoitaan, fanejaan ja miettivät jatkoa kuten Teukka, eli katsotaan ensi syksynä…

-ZZ Topnews-

Viikon parhaat

Viikon parhaaksi raati arvio valkoisten #88:n, jonka ilmeettömän virheetön peli teki lähtemättömän vaikutuksen raatiin. Mainittakoon vielä, että #88 ollessa kentällä, ei siniset saaneet tehtyä ensimmäistäkään maalia! Eikä edes laukausta. Ei ihme että Nivalan rakettia on kyselty jo muuallekin.

Viikon komeimman maalin tarjosi yllättäen sinisten #8, joka laukoi tulisesti suoraan syötöstä viuhuvan kudin kohti alanurkkaa.. ja vaikka kiekko osui matkalla ensin omaan oikeaan polveen ja kimposi siitä maalintakana olevaan Ripeen.. niin siitä huolimatta kiekko jaksoi vielä pyörähtää maaliviivan toiselle puolelle.

//CCR news

SUNNUNTAIN KOITOS SIIRRETTY!

Sunnuntain 25.01. jäävuoromme on siirretty Maanantaille 26.01. Klo 19.20-20.30.

Eli anomuksia keittiöön ja sankoin joukoin mukaan Valkoisten ja S-Inisten kohtaamiseen. (Teurastukseen!)

–JJ Eljas Palin–