KEVÄTSARJA 2009

Salanimellä ”ÄVPK” esiintynyt CCR voitti Plussa Centerissä pääsiäisviikolla järjestetyn kovatasoisen kevätsarjan. Ensi koitoksessa vastaan asettui erittäin fyysinen Poliisit vahvistettuna Kemin Lämäreiden nimeikkäimmällä kaartilla. CCR-ÄVPK vei ottelun tiukan väännön jälkeen luvuin 14-3.

Toisessa pelissä vastassa oli ennakkoon ylivoimaisesti nimekkäin joukkue TEAM TERRIBLE eli ”Palloketut” vahvistettuna Etpon Suomisarja-joukkueesta tutuilla nimillä Pukema-Väänänen-Niemi-Suunnat.. Mutta valkoisissa paidoissa esiintynyt CCR-ÄVPK painoi lopussa rutiinilla ensin tasoihin ja sitten lopulta yleisön raivoisasti kannustaessa 4-3 voittoon.

Kolmannessa koitoksessa kiirastorstaina, vastassa oli Outokummun ennakkoluuloton, ja kovaa liikkuva joukkue ( +Jani Koivisto) josta kuitenkin väännettiin lopulta tiukka 6-5 voitto (peliajatusten oltua jo pahoin pääsiäislomilla).

Turnauksen direktoraatin valitsemaan tähtikentälliseen valittiin Reino Lauri – Mika Kilpeläinen – Timo Ylisaukko-oja – Martti Pokka – Risto Enbuske.

Sarjan parhaaksi maalivahdiksi valittiin odotetusti Ilkka Kilpeläinen.

CCR:n suunnasta halutaan kiittää sarjan järjestäjiä, toimitsijoita ja erityisesti tuomareita Sauli ja Santtu Kumpulaa, runsaslukuista yleisöä unohtamatta. CCR vetäytyy nyt kesäharjoittelutauolle, ja palaa jääaiheisiin elokuussa.

CCR:n suosittelemia kesäharjoituslajeja oluen tmv. nestepitoisten juonnin ohella ovat mm. Golf sekä muut herrasmieslajit, kuten moottoripyöräily sekä rokastaminen ynnä muut salakalastuslajit.

— CCR Springnews–

Yllätys

Sunnuntaiottelu tarjosi odotetun yllätyksen: siniset voittivat ottelun 12-3, mutta aivan ansaitusti. Kuppa saavutti ensimmäisenä pelaajana tänä kautena 200 pisteen rajan (8+191), myös Wense rikkoi 100 pisteen rajan. Mainittakoon vertailun helpottamikseksi, että valkoisten paras pistemies, Timo Ylisaukko-oja, on keränyt kauden otteluissa 42 pistettä (40+2).

Saa nähdä minkälaiseen menoon Kuppakin vielä yltyy, kun ensi kaudella on Torpissa Kupan Kupla jälleen kasassa. CCR toivookin että käytäs porukalla puhaltamassa halli pystyyn ensi viikon lauantaina. Kaikille talkoolaisille on luvassa vanhaan tyyliin mallaspitoinen saunailta kaikilla herkuilla. Tietenkin pientä narikkamaksua vastaan..

CCR 1.4.2009

Curlingia jäällä

Sinisten kakkoskenttä ”Kupat” esitteli parastaan eilen illan ottelussa. Vihdoin kentällinen oli päässyt eroon ”hurhum”-kiekosta, joten illalla nähtiin aitoa curling -kiekkoa: Kippari laittaa pelivälineen liukumaan ja muut säntäävät heti kipparin ohjeiden mukaan pelivälineen kimppuun osumatta siihen kuitenkaan.

Valkoiset olivat alussa hätää kärsimässä, kiitos taas maalivahdille, mutta pian palattiin normikiekkoon. Sinisten parhaat olivat M.Mörsäri (paketti ylämummomuusia) ja M.Norman (paketti batteria). Valkoisista palkittiin Ilari (Turbo-Hoover) ja J.Siponen (bytty).

– ccr –

Siniset hävisi

Sunnuntain karkelossa parhaat hetket koettiin pukuhuoneessa, kun Eki yritti pukea valkoista paitaa päälleen. Joku vähähiuksinen mies oli laittanut hihat solmuun, joten aika hankalaa oli vetää paita ylleen, vaikkakin Eki kokeili myös pukea paidan nurinpäin (numero eteen)…

Siniset luulivat heti että tuossa mies kypsä heidän joukkueeseen, kun paidankaan pukeminen ei tahdo onnistua, mutta solmut avattuaan Eki paineli kentällä lujaa tehoilla 0+4.

Ottelun himotut palkinnot:

*** Ynskä (sixpack!!)
** Wense (joku uusi auto)
* Eki (Taikuri Solmun DVD)

//CCR

Jakke is back!

Siniset olivat eilen ratketa riemusta, sillä yksi CCR:n parhaista pelaajista Jakke puki sinisen paidan päälle. Jakke kertoi olevan sen verran vielä keskenkuntoinen ja osittain rampakin, joten kun pelaa sinisten puolella, niin ”sitä vaan katoaa massaan..”.

Mitä turhia, Jakke oli selvästi yksi sinisten parhaista, joten siniset pistivät eilen ihan tosissaan kampoihin. Sinisistä erottui positiivisesti myös Roman Kurkman (0+3) sekä Saija Pahalampi (1+3).

Valkoisten parhaat olivat Yks Toimija Laukoo (4+4) ja Sikseen Turbo (1+6) . Myös Riko Pitsa pelasi kauden parhaansa sivuten omaa henkilökohtaista yhden pelin piste-ennätystä tehoilla 2 maalia, 3 syöttöä ja 4 kertaa vaihdossa!

// CCR

 

 

Tutkapari kentällä

King of Hippos eli Dino saapui eilen Kupan sponsorirahojen (7,20mk) siivittämänä erikoislennolla suoraan sinisten vahvuuteen. Eikä ollut mikään turha satsaus, sillä Kuppa & Dino parivaljakko uurasti koko ottelun täydellä teholla. Dino jaksoi väsymyksestä ja matkapahoinvoinnista huolimatta tehdä arvokasta kärkkymistehtävää ja pitkästä aikaa Kupan ääniohjauskin oli tutusti kohillaan. Ehkä sinisten toinen maali oli hyvä esimerkki parivaljakon tehokkuudesta: Kari heitti (purku-)kiekon keskialueelle, josta Jani nappasi sen hienosti, samaan aikaan Dino tuli pois patsiosta ja Kuppa antoi neuvoja muille.. no Jani ei sittenkään saanut kiekkoa haltuunsa, mutta onnekkaasti, kiitos heikon jään, kiekko lipui sinisten Samille, joka veti tulisen laukkauksen kohti Ilarin vieressä olevaa maalia – ja ennen kuin Ilari kerkisi sanoa ”kissa”, huusi Kuppa ”Kasi syötti”!!

Ottelu päättyi valkoisten tiukkaan 19-16 voittoon.

Pytyt:

***** Dino
**** Kuppa
*** Kepe
** Mika

* tERVOLA

Siniset avasi paketin

CCR:n pikkujouluissa oli ennätysmäärä juotavaa tarjolla. Osittain kiitos kuuluu pelaaja numero #8:lle, joka ”kiireessä” unohti jakaa kutsukortit sinisille…

Ehkä juuri tämän vuoksi pikkujouluissa päätethiin antaa sinisille oikein aivan mahoton joululahja: Voitto valkoisista. Tiedettiin ettei tähän tulokseen välttämättä päästä vaikka valkoiset pelaisivat puolitehoilla, joten virittelimme maalivahtien juomapullojen sisällön uusiksi. Taikajuomaa jäi pikkujouluista sen verran.. Mutta eilen, kun lahjaa sitten annettiin ”taistellen ja vääntäen”, maalivahdit suorastaan loistivat. Tarvittiin jatkoaika jotta siniset saivat lopulta maalin tehtyä.

Sinisten parhaat:

********* Sami
********* Pasi
******* Mika
*******Mäksä

Valkoisten Oscarit:

*** Mika
*** Risto
***Ynskä (poissaolevana, mutta taso säilyi)

Sinisille avausvoitto

Siniset punnersi kauden ensimmäisen aloitusvoiton itselleen! Kokenut, mutta silti taitava, kh K.Posti nappasi väkevästi tuomarin pudottaman kiekon itselleen, ja syötti sen sitten puolustajille. Sitä ei olisi välttämättä kannattanut tehdä, sillä valkoiset rynnivät pian selvään normivoittoon.

Kentän ahkerimmat löytyi molemmista päädyistä. Maalivahdit torjuivat taidolla ja keräsivät rutiinilla kiekot maaleista.

Sinisten paras oli tällä kertaa Wense, jolla oli myös huippupaikka kaventaa ottelu toiseksi viimeisellä minuutilla. Valitettavasti hallin summeri päätti ottelun juuri kun kiekko oli lipumassa maalivahdin alueelle.

Valkoisten paras oli hyökkäyskaluston lisäksi koko puolustus.. eikä maalivahdeissakaan ollut moittimista.

CCR

Sunnuntain pyörähdykset..

Sinisten joukkue kävi eilen kuin sveitsiläinen kello.. syötöt ja laukauset lähti viiltävän kylmästi ja tarkasti. Ennen kaikkea onnistumisprosentti oli selvästi valkoista joukkuetta parempi. Myös kärkäs kärki, Kuppa (3+1), ”pyörähteli” aivan arvaamattomasti aiheuttaen pelkoa valkoisten joukkueessa yllättävillä liikkeillään (kiitos jälkiäjättämättömien terien).

Myös valkoisten johto myönsi rehdisti, kuten aina, sinisten paremmuuden kentällä. Mutta johto näki pelissä paljon hyvääkin, kuten ”tämä taisi olla ensimmäinen kerta kun voitettiin matsi näin huonolla pelillä – mutta tämä on vain hyvä merkki tasostamme”.

CCR

Asiantuntijan arvio pelistä

Toimituksemme vieraileva kommentaattori, jonka henkilöllisyyttä emme paljasta mistään hinnasta, oli jälleen paikalla kun kentällä pelattiin jääkiekkoa. Ennen ottelua asiantuntijamme katsoi alkulämmittelyä ja sanoi: ”Jos valkoset tuolla porukalla hakkaa siniset, niin lähen tästä heti maata kiertävällä radalle…”

Ottelun jälkeen kommentaattorimme jakoi pytyt: ”Jaapa jaa.. sinisistä pytyt annettakoon tällä kertaa Pasille ja sille nuorelle kaverille joka pelasi Kupan rinnalla… siis Karille. Valkoiset oli tänään pettymys, aika tasaista ja ainoastaan Timo Y onnistui hyökkäyksissä, no Pekka A oli jälleen vahvassa vedossa”

Heti ottelun jälkeen saimme suoraan sateliitista ihmeellistä kuvamateriaalia.. joista yksi kuva nähtävillä ”Viikon kuva” -sivulla.

CCR