Jenni löi Hole In Onen

Jenni Poromahan taidot jäällä on kaikkien tiedossa. Mutta kesällä Jenni Poromaha onnistui vihdoin myös viheriöllä lyömään Hole In Onen! CCR onnittelee ja palauttaa Jennille takaisin valkoisen pelipaidan.

Vaatimattomana miehenä Jenni yritti vielä vähätellä tapahtumaa sanomalla että ”..ei se ollut oikeastaan eka lyönti, viime vuonna kävin kahesti lyömässä..”.

CCR NEWS

SUNNUNTAINA JYRÄHTÄÄ!

Sunnuntaina 09.08.2009 klo 19.00 Hannulanmäen Jäähallissa räjähtää! CCR:n kauden 2009-2010 avaus on käsillä.

Onko sinisten kesäharjoittelu tuottanut taaskaan tulosta, vai viekö valkoiset edelleen sinisiä kuin kuoriämpäriä? Siitä saat selvää vain tulemalla paikalle…

—W.T.F-News—

 

PITEÅ 3.7.2009 BEACH BOYS

Viimeksi Huikean suosion saavuttanut ”Piteån reissu” järjestetään jälleen perjantaina 3.7.2009!

Reissun hinta on 60 Euroa/ henkilö sis. matkat ja liput, lähtö jäähallilta.

(%¤#ttuilut linja-autossa kuuluvat hintaan!)

Sitovat ilmoittautumiset maksamalla osallistumismaksu CCR:N tilille 500900-24727 viimeistään 15.6.

Viestiksi osallistujanimet.

PS. Noin 50 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Ilari 40v

CCR:n ”tulevaisuuden lupaus” Ilkka Kilpeläinen on ohittanut lopulta teini-iän, sillä viikonloppuna tuli täyteen 40 vuotta. CCR onnittelee.

Tietojemme mukaan juhlat on menneet hyvin, juhlaväki oli ”juhla kunnossa” ja aurinkokin oli pilvessä! Ravintolassa Ilarille tarjoiltiin, kuten kaikille muillekin maalivahdeilemme, juomat kansillisissa muovimukeissa. Mutta ei se ilmeisesti menoa haitannut, sillä aamuyöllä portsaleilla oli suuria vaikeuksia sovittaa takkia päälle, kun se tahtoi valua jalkojen välistä aina kohti kynnystä..

CCR hall of fame

KEVÄTSARJA 2009

Salanimellä ”ÄVPK” esiintynyt CCR voitti Plussa Centerissä pääsiäisviikolla järjestetyn kovatasoisen kevätsarjan. Ensi koitoksessa vastaan asettui erittäin fyysinen Poliisit vahvistettuna Kemin Lämäreiden nimeikkäimmällä kaartilla. CCR-ÄVPK vei ottelun tiukan väännön jälkeen luvuin 14-3.

Toisessa pelissä vastassa oli ennakkoon ylivoimaisesti nimekkäin joukkue TEAM TERRIBLE eli ”Palloketut” vahvistettuna Etpon Suomisarja-joukkueesta tutuilla nimillä Pukema-Väänänen-Niemi-Suunnat.. Mutta valkoisissa paidoissa esiintynyt CCR-ÄVPK painoi lopussa rutiinilla ensin tasoihin ja sitten lopulta yleisön raivoisasti kannustaessa 4-3 voittoon.

Kolmannessa koitoksessa kiirastorstaina, vastassa oli Outokummun ennakkoluuloton, ja kovaa liikkuva joukkue ( +Jani Koivisto) josta kuitenkin väännettiin lopulta tiukka 6-5 voitto (peliajatusten oltua jo pahoin pääsiäislomilla).

Turnauksen direktoraatin valitsemaan tähtikentälliseen valittiin Reino Lauri – Mika Kilpeläinen – Timo Ylisaukko-oja – Martti Pokka – Risto Enbuske.

Sarjan parhaaksi maalivahdiksi valittiin odotetusti Ilkka Kilpeläinen.

CCR:n suunnasta halutaan kiittää sarjan järjestäjiä, toimitsijoita ja erityisesti tuomareita Sauli ja Santtu Kumpulaa, runsaslukuista yleisöä unohtamatta. CCR vetäytyy nyt kesäharjoittelutauolle, ja palaa jääaiheisiin elokuussa.

CCR:n suosittelemia kesäharjoituslajeja oluen tmv. nestepitoisten juonnin ohella ovat mm. Golf sekä muut herrasmieslajit, kuten moottoripyöräily sekä rokastaminen ynnä muut salakalastuslajit.

— CCR Springnews–

Yllätys

Sunnuntaiottelu tarjosi odotetun yllätyksen: siniset voittivat ottelun 12-3, mutta aivan ansaitusti. Kuppa saavutti ensimmäisenä pelaajana tänä kautena 200 pisteen rajan (8+191), myös Wense rikkoi 100 pisteen rajan. Mainittakoon vertailun helpottamikseksi, että valkoisten paras pistemies, Timo Ylisaukko-oja, on keränyt kauden otteluissa 42 pistettä (40+2).

Saa nähdä minkälaiseen menoon Kuppakin vielä yltyy, kun ensi kaudella on Torpissa Kupan Kupla jälleen kasassa. CCR toivookin että käytäs porukalla puhaltamassa halli pystyyn ensi viikon lauantaina. Kaikille talkoolaisille on luvassa vanhaan tyyliin mallaspitoinen saunailta kaikilla herkuilla. Tietenkin pientä narikkamaksua vastaan..

CCR 1.4.2009

Pyttyjä hukassa

Zimoset (Part of CCR Group) on juhlinut viime vuosina usein ja värikkäästi. Vuosittaisessa pytty-inventaariossa on huomattu että muutama kiertopytty on mahdollisesti jälleen ”hukassa”. Näihin pitäisi vielä kevään aikana hakea ”tuore leima”.

Frank Zimonen on luvannut ”huomattavan löytöpalkinnon” sille, joka palauttaa pytyt CCR:n toimistoon!

Frank toivoo myös, että ne henkilöt jotka muistavat juhlista jotain, ottaisivat myös yhteyttä toimistoon. Myös tällaisten henkilöiden löytymiseen johtaneista vihjeista on luvassa palkkio..

Pytyissä on yleensä merkintä: 2006 Zimoset – 2007 Zimoset – 2008 Zimoset …

**CCR – Zimoset**

Curlingia jäällä

Sinisten kakkoskenttä ”Kupat” esitteli parastaan eilen illan ottelussa. Vihdoin kentällinen oli päässyt eroon ”hurhum”-kiekosta, joten illalla nähtiin aitoa curling -kiekkoa: Kippari laittaa pelivälineen liukumaan ja muut säntäävät heti kipparin ohjeiden mukaan pelivälineen kimppuun osumatta siihen kuitenkaan.

Valkoiset olivat alussa hätää kärsimässä, kiitos taas maalivahdille, mutta pian palattiin normikiekkoon. Sinisten parhaat olivat M.Mörsäri (paketti ylämummomuusia) ja M.Norman (paketti batteria). Valkoisista palkittiin Ilari (Turbo-Hoover) ja J.Siponen (bytty).

– ccr –

Ryvetshkinin tulo viivästyy

Sinisten tuore vahvistus, Ryvetshkinin, on saapumassa Tornioon syksyksi. Pieniä ongelmia on matkalla esiintynyt -lähinnä navigaatiolaitteisto on osoittautunut virheherkäksi.. Mutta kuitenkin mies on tänne tulossa, kunhan pääsee Afganistanista ehjänä pois.

Ei muuten olisi uskonut että kompanssi ja rautahampaat eivät toimi yhdessä!

* CCR siniset ry *

Siniset hävisi

Sunnuntain karkelossa parhaat hetket koettiin pukuhuoneessa, kun Eki yritti pukea valkoista paitaa päälleen. Joku vähähiuksinen mies oli laittanut hihat solmuun, joten aika hankalaa oli vetää paita ylleen, vaikkakin Eki kokeili myös pukea paidan nurinpäin (numero eteen)…

Siniset luulivat heti että tuossa mies kypsä heidän joukkueeseen, kun paidankaan pukeminen ei tahdo onnistua, mutta solmut avattuaan Eki paineli kentällä lujaa tehoilla 0+4.

Ottelun himotut palkinnot:

*** Ynskä (sixpack!!)
** Wense (joku uusi auto)
* Eki (Taikuri Solmun DVD)

//CCR